המטוטלת נעלמה

o r i t t

New member
המטוטלת נעלמה

אני נוהגת להשתמש במטוטלת למענה על שאלות מציקות באופן אישי וחובבני. לאחרונה נעלמה לי המטוטלת וכשהתחלתי להשתמש בשניה נעלמה אף היא. האם זה צרוף מיקרים או שזה איזשהוא מסר..?

Bastat

New member
אני אישית לא מאמינה בצרוף מקרים

אני מאמינה שכל דבר ( אפילו השולי ביותר) קורה מסיבה כל שהיא אולי תחשבי מה השאלות האחרונות ששאלת את המטוטלת שלך, אולי זה קשור...

MAG MAN1

New member
בסטט צודקת

גם אני מאמין שכל דבר אפילו השולי ביותר קורה מסיבה כלשהי אולי את צריכה לישאול את עצמך מה שאלת את המטוטלת אולי משאלות אלו זה נובע . ונועה אפשר להשתמש במטוטלת גם למטרות שוליות ולא אך ורק לשאלות של חיים ומוות !.

PurpleFilth

New member
ובכן,

המסר די ברור, והוא - להפסיק להשתמש במטוטלת ולהתחיל לענות על שאלות בעצמך. זה החלק הקשה של החיים. בהצלחה!

noki222

New member
../images/Emo45.gif (כולל דעתי)

לפעמיים אנשים רוצים תמיד להסתמך על משהו/מישהו. לדעת בודאות שזה מה שקורה או מה שקרה. לדעתי, אנשים המציאו את ה' רק כדי שיהיה להם במה להאמין. אני לא אומרת שהדבר הזה לא קיים/או קיים אבל אני אומרת שיכול מאוד להיות שאנשים פשוט מסתמכים על דברים שלא בטוח קיימים. ובמקרה שלך- יכול להיות שזה באמת סימן למשהו- סימן הפסיק את היתלות הזו על המטוטלת. לא להיסתמך על כל הדבר הזה. אלא גם לחשוב בעצמך ולשאול את עצמך, אני בטוחה שבסופו של דבר את תצליחי לענות על שאלותייך. מה גם שיכול להיות שפשוט ... התמכרת למטוטלת. דברים כאלה קורים. כלומר- שאת פשוט לא יכולה לעשות כלום בלי לשאול את דעתה של המטוטלת. אבל.. בסהכ מטוטלת היא חפץ. חפץ עזר לא חפץ ראשי. (אם את מבינה למה אני מתכוונת.) סומכת עליייך,
נועה.

PurpleFilth

New member
עזבי, יש לי רעיון יותר טוב

אולי תקחי מטוטלת חדשה ותשאלי אותה איפה השתיים האחרות?

Swicca

New member
ארממ..

אולי את פשוט צריכה לסדר את החדר? :X אני חושב שדברים כן קורים מסיבה מסויימת.. אבל ארממ לא יודע, זה נראה לי כרגע קצת יותר הגיוני ^^ (יש לי חדש מאוד מבולגן, מבין את הבעיה חח). במידה וזו לא הסיטואציה, אולי את צריכה באמת לבלות קצת פחות בלשאול ויותר בלעשות. (לדעתי)

o r i t t

New member
לכל המודאגים המטוטלת נמצאה

לפחות אחת מהן. אני משתמשת במטוטלת לשאילת שאלות מטרידות. אבל שמתי לב שלרוב התשובות הן מה שאני רוצה לשמוע.

למעלה