המטומה ברחם - מי מכירה?

anguilla

New member
המטומה ברחם - מי מכירה? ../images/Emo4.gif

אחרי ivf אחד, אני בשבוע 10+2, כבר 3 שבועות נראה דימום בתוך הרחם היום היינו שוב בבדיקה, הדימום גדול פי שתיים מגודל העובר הרופא שלי אופטימי, אומר שברוב המקרים ההמטופה נספגת אני מאוד אופטימית, אבל בכל זאת, מלחיץ אשמח לשמוע מניסיונכן

bilba

New member
אצלי הייתה המטומה

אצלי הייתה המטומה כתוצאה מהיפרדות של קרומים של השיליה . ההמטומה הייתה די גדולה ולאט לאט קטנה. אצלי היא לא נספגה אלא התנקזה החוצה בצורת דימום חום מאסיבי שנמשך כשבוע וחצי (בשבוע 20 בערך).

anguilla

New member
ובאיזה שבוע היא נראתה לראשונה?

האם היית במנוחה עד שהיא נספגה?

bilba

New member
נראית לראשונה בשבוע 14 בעקבות דימום

הייתי מנוחה מהדימום הראשון בשבוע ה 14 ואישפוז למעקב ליומיים ועד הלידה

anguilla

New member
הבנתי, נראה לי (אני מקווה) שהסיפור שלנו קצת

שונה... אבל בהחלט מעודד לשמוע שהסוף היה טוב. אצלי זה הופיע בשבוע 7, כנראה כלי דם שהתפוצץ ויצר שטף דם שהלך וגדל. מקווה שנראה שהתחיל להיספג... ביום שישי שקיפות

אני מכירה.

אמנם לא שלי, של חברה. סליחה על ההתפרצות. קוראת אתכן מסיבות מאוד מאוד אישיות שכרגע איני מעוניינת לשתף (מצטערת) , אבל דאגתך הוציאה אותי מקריאתי הסמויה ואחלוק עימך את המקרה של חברה טובה: בחודש השלישי להריונה השלישי, התגלה דימום שהלך וגדל, עד כדי כך שהרופא עצמו המליץ על הפלה, חברתי סירבה בכל תוקף (היא אחות במקצועה) , היא נכנסה לשמירת הריון . הדימום הפסיק, אבל באולטרסאונד התגלה דימום מסיבי, פנימי . ממש. הרופאים נבהלו וטענו שהתינוק ממש שוחה בבריכה של דם והמליצו על הפלה . חברתי המשיכה לסרב והמשיכה להיות מאושפזת . כמעט חודשיים (או שלושה. כבר לא זוכרת. אבל זו הייתה לתקופה ארוכה כי ההורים הגיעו לטפל בילדים) היא הייתה בהשגחה. אט אט הדימום נספג. ההריון המשיך אבל היו חששות. נולד ילד בריא ושלם שכיום הוא בן 10 . איני יודעת אם היא עשתה בשכל. היא טענה שהיא מכירה יותר טוב מכולם את גופה והיא התעקשה בצורה כמעט אובססיבית. מה אומר לך? ביצים כאלו גדולות יש לבחורה הזו. מה שברצוני לטעון : שהיה מקרה כזה אפילו יותר חמור משלך והוא הסתיים בתינוק בריא ויפה (אגב: הוא הכי יפה מכל האחרים. אבל זה אין קשר ) , אבל שוב: כל מקרה לגופו. רק בריאות.

רוניללה

New member
לי הייתה המטומה

הריון עם תאומות..דימום חזק..6 שבועות שכבתי במיטה בסופו של דבר היא נספגה.

anguilla

New member
דימום שיצא החוצה? אצלי הדימום הוא בתוך הרחם

אהבתי את ה"ברום"....

saritamedi

New member
גם לי היתה המטומה

היתה המטומה עד שבוע 11 בערך...זה בא והלך ובסוף נספג.

anguilla

New member
תודה, זכור לך עד כמה היא היתה גדולה?

אני כבר אחרי שבוע מנוחה, ביום שישי שקיפות, מצפה לבשורות טובות בעז"ה.... לא קל השבוע הזה, למרות האמונה שהכל בסדר. רוצה כבר ללכת לאולטרה סאונדים ברוגע...

saritamedi

New member
אני לא זוכרת

אבל יכולה לבדוק בבית.שמרתי מסמכים.אז אולי אוכל למצוא..אם תרצי אבדוק.

למעלה