המטוס והילדים שלו

efi2000

New member
המטוס והילדים שלו ../images/Emo6.gif

אלו יושבים בשדה תעופה של הכושים מקמרון

ארזS

New member
התמונה הזאת...

פורסמה כבר כל כך הרבה פעמים... אבל פעם נוספת לא מזיקה... דרך אגב : היצ'קוק היה מת על התמונה הזאת... (וגם את זה כבר הגבתי יותר מפעם אחת...)

RAZ BAGG

New member
כושים....

נראה אותך עומד באמצע הרחוב בקמרון וצועק "כושים". התמונה צולמה ב-VICTORVILLE קליפורניה.

ארזS

New member
אני חושש שיש לך טעות [+ פרטים]

אנא קרא שוב את הפרטים. זה צולם בדרום קליפורניה. הצלם סאם צ'ואי שהוא לטעמי אחד מצלמי התעופה הגדולים בעולם רשם בצד שמאל שהמטוס שייך לממשלת קמרון, והוא ציין זאת כי המטוס הקרוב ביותר הוא המטוס של ממשלת קמרון. אבל כאמור זה צולם בבית קברות למטוסים בדרום קליפורניה.

על כושים

להגיד כושי זה לא גזענות. כושי הוא מישהו שבא מכוש. כמו שצרפתי בא מצרפת. אז זה למדה אותי המורה לתנך לפנ כמה שנים.

נוב 00

New member
לדעתי..

זה מעין בית קברות למטוסים... מצחיק לראות את המטוס של טאוור אייר שם, חברה חצי ישראלית שהתפרקה...

RAZ BAGG

New member
לא יודע

מהיכן הבאת את האינפורמציה הזאת. במקרה יש לי חניך טיסה, סוחר מטוסים אשר יצא לי להתלוות אליו למספר "טיולים" ל-VCV על מנת לבחון ולבדוק מטוסים שעומדים על הרמפה ומוצאים למכירה בשלמותם לכל מיני מדינות. צרפתי תמונה של אותה הרמפה שצילמתי מתוך 767 של UNITED שחונה שם בהמתנה לימים טובים יותר. אשמח אם תעדכן את הפורום ב"מקורות" שלך.

למעלה