המטפלת עזבה ועכשיו צריך להחליט לגבי

yudika

New member
המטפלת עזבה ועכשיו צריך להחליט לגבי

המחליפה אם להשאיר אותה או להזמין חתול בשק מחו"ל. מצד אחד היא קצת פאסיבית וסגורה , לפי ההמלצות קשה להבין כי היתה ביחסים לא תקינים עם הממליץ - היא טיפלה באישתו - . מצד שני נראה שהיא שומרת על עצמה שלא תתאכזב ויש אפשרות שתהיה יותר חמה וענינית. היא קצת זהירה במקום שתראה מאוד משתדלת. הפוך ממה שאומרים שהמטפלות החדשות משדרות בהתחלה. בקיצור קשה לי להחליט ואשמח לקבל טיפים.

שריוש2

New member
טיפים

אני חושבת שאת צריכה להסתכל על התנהגותה עם אמך ועל הטיפול באמך. גם להתייחס להמלצות, למרות שיכול להיות שאצל הממליץ עליה, טיפה במישהו החולה במחלה אחרת וזה בכלל לא אותו דבר. המטפלת הראשונה שהיתה אצלנו, אין לי ספק שהיא יכולה להיות מסורה ונאמנהה ולטלפ בחולה טוב, אבל היא אינה מתאימה לטיפול בחולה אלצהיימר. היא יותר מדי נרתעה ופחדה. אני אומרת, כל עוד היא עושה את עבודתה כהלכה, ויחסה לאמך חם, אוהב, והיא מסורה השאירי אותה. לנו למשל יש עובדת שמאוד מסורה לסבתי ומטפלת בה הייטב. אנחנו רואים אותה מדי פעם עם הפלאפון ועם כל מיני דברים אחרים, אבל סבתא כ"כ נקייה, שמחה, אוכלת בזמן ולוקחת את כדוריה בזמן, ויחסה של המטפלת חם ואוהב אליה (אנחנו מרגישים זאת), כך שזה לא מה שמפריע לנו. כל עוד לא, חבל לך סתם להחזיק בה, בזמן שאת יכולה למצוא מישהו בדיוק באותו המחיר שתעניק לאמך חום ואהבה ותשרת את צרכייך. מקווה שהצלחתי לעזור.. בהצלחה!

למעלה