"המטרה=ידידות עם האיסלאם" = ויפה שעה קודם....

"המטרה=ידידות עם האיסלאם" = ויפה שעה קודם....

הלקח שצריך ללמוד מהשואה זה שאין לנו מה לחפש במדינות הנוצריות וצריך להתיידד עם המוסלמים השכנים שלנו. מפסידים זמן. כל רב וכל תלמיד חכם יכולים בעצמם למצוא את הנקודות הטובות = האור - שיש באיסלאם כמו "איסור שתיית יין"... ולהתיידד עם המוסלמים על רקע האיסור המשותף על אכילת חזיר ועניין ברית המילה . צריך להכניס ערבית לתכנית הלימודים אפילו באמצע שנת הלימודים עכשיו ויש לעודד ביקורים של ישראלים בגדה ולהיפך

מדיניות של "בידוד הישראלים" מהמוסלמים...

זה מדיניות של בת-יענה לטווח קצר. חייבים לעבוד על "ידידות". אני קוראת לדיפלומטים הישראלים בחו"ל וותרו על המשימה הבלתי אפשרית של ידידות עם הנוצרים

"הקאמבק של ד"ר מנגלה 1962".....

אני מדברת על זה כבר שנים רבות - לגבי הנאמנות של ראש הממשלה שלנו לעם-היהודי

הכנסיות בדרום תל אביב ........

תבקרו בעצמכם ותשפטו אם לדעתכם יש מנהרה מ"תחנת סלמה" של המשטרה לכנסיה וכן מ"משרד הרווחה" ברחוב דרך יפו לכנסיה הסמוכה וכן מ"עיתון הארץ" לכנסיה הרוסית הסמוכה וכן מ"בית המשפט לנוער" ומ"בית הדין לעבודה בתל אביב" לכנסיה הרוסית באבו-כביר

נושא שאינו קשור לפורום זה

הידידות עם העולם המוסלמי ה"עוטף" אותנו - היא בעלת חשיבות גבוהה. לימוד השפה הערבית ומפגשים הדדיים עם הערבים, תחילה עם אזרחי מדינת ישראל ובהמשך עם אלו הסובבים אותנו - יגבירו את ההבנה בין העמים. בניגוד להצעתך המפגשים חייבים להיות בעלי רקע אזרחי ולא דתי. כמו כן זה אינו צריך לבוא במקום הקשרים עם העולם הנוצרי. הרי מבחינה אזרחית אנו מהווים חברה מערבית ולא מדינה מזרחית על כל המשתמע מכך. צורת שלטון, דמוקאטיה, שוויון לכל ( אפילו לאישה) וכו'.

down under

New member
לא שמת לב שהיא חנ"שית?

מדי פעם כותבת דברים מוזרים בכל מני פורומים.

ש מים

New member
מה זה חנ"שית?

down under

New member
ראשי תיבות חולת נפש

היא נחסמה כבר בפורומים רבים, כולל פורום תח"ץ.

היא אחת לכמה ימים כותבת שטויות הזויות מאוד. גם הפעם שים לב היא מדברת על מנהרות בין בניין מחוז ת"א לכל מני כנסיות באזור.

פעם, לפני כ-5 או 6 שנים, היא כתבה בפורום תח"ץ (פורום ה"בית" שלי), שרח' פועלי הרכבת בגבעתיים הוא על שם כל אלו שנטבחו במרתף התת קרקעי שליד בית רבין,
היכן שיש את הארובה מלבנים חומים ליד שד' רוקח (בפועל זה נחשף והיה שם פשוט מקלט לראשי המדינה וגנרטור חרום שכונה בשם רידינג ג').
היא טענה שמלא ניצולי שואה פשוט נטבחו שם למוות במקום הזה.

היא פעם כתבה שהרב לאו בגימטריה אם מורידים לו אות כלשהי ומוסיפים אותה לשמו של איזה ראש מדינה ערבית מקבלים אותו ערך, האם הרב לאו הוא בעצם קרוב משפחה
של אותו ראש מדינה ערבי.

שטויות שנעות בין הזויות לבין מאוד בזויות.

מינהרה בין "בית רומנוב" לכנסיה .....

למעשה זה הכי איכפת לי לי דודי חלל צה"ל מ-1948 השתתף בבניית המבנה (( סולל בונה)) ואני חוששת שהוא עלה על מוקש על רקע זה. במשך עשרות שנים זה היה המשרדים של מס-הכנסה שם. עם האשמות כאלה טיבעי שיופנו לעברי טענות .

ש מים

New member
(+פיקפוק מסויים)

דן, אני מסכים כמעט עם כל דבריך, למעט אחת (שהאמת, הרהרתי רבות בטרם הגעתי למסקנה, שלא ממש "קפצה למול עיני"):
אני לא כ"כ נחרץ בקשר ל-"אי הקשר לפורום"...
תחום התכנון כולל כידוע דיסציפלינות/תחומים רבים. התחום הפיזי הנו אחד מהם, אבל התחום החברתי הנו אולי "מטרת העל" (כי לרוב, "הלקוח" הנו בני-האדם, האמורים להיות ולהינות מתוצרי התכנון). ומכיוון שכך, אז הקשר והאינטראקציה בין קבוצות אוכלוסיה במרחב (וזה כולל כל הקבוצות: דתיים, חרדים, חילוניים, ימניים, שמאלניים, צמחונים, מחבקי עצים, אוכלי שרצים, נוצרים, צ'רקסים, יהודים, יוצאי אפריקה, יוצאי רוסיה, מוסלמים ועוד...) הנו חלק אינטגראלי ומהותי ביותר בתחום הנקרא "תכנון מרחבי/תכנון סביבה".

יום טוב!

הסכמה

כפי שאתה מציג את זה = הנושא נראה סביר.
הצגתו של כדורי אינה מציגה את התחום החברתי הכולל. הוא מתייחס לנטישת האחד וקבלת האחר בגלל דמיון מסויים בהקשר הדתי.

"רכבל" מפתח תקוה ל"מרינה" - הזוי?...

אני מתכוונת לכלי תחבורה שלא יצריך חפירות בעיר אלא רק הקמת "חמישים עמודים" שעליהם נתלה את הרכבל. אני לא יודעת באיזו מדינה כבר עשו את זה אבל בטח במחלקת הפיתוח של משרד התחבורה אפשר למצוא מידע. אוקי תיקון. מתקנת. טיפונת מזרחית לפתח תקוה - כי ההרים הגבוהים שם יותר קלים. נקרא לזה "פרוייקט השלום עם הגדה" וזה יאפשר רחצה בים לפלשתינים בלי לגרום לפקקי תנועה בגוש דן

למעלה