המטרונית עדיין בחינם? המטרונית עדיין בחינם? אם כן, למה.
B b l i p New member 8/11/13 #2 כן נכתב ע"י Yaron Livne: המטרונית עדיין בחינם? אם כן, למה. לחץ כדי להרחיב... כן
B b l i p New member 8/11/13 #4 אני מאמין שזה כי היא עדיין בהרצה נכתב ע"י Yaron Livne: למה לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שזה כי היא עדיין בהרצה והאמת, שזה עדיין מרגיש כמו הרצה - לא הכל לגמרי עובד.
אני מאמין שזה כי היא עדיין בהרצה נכתב ע"י Yaron Livne: למה לחץ כדי להרחיב... אני מאמין שזה כי היא עדיין בהרצה והאמת, שזה עדיין מרגיש כמו הרצה - לא הכל לגמרי עובד.
L loco58 New member 8/11/13 #5 הסיבה מאוד פשוטה - לא ניתן פיסית לשלם נכתב ע"י Yaron Livne: למה לחץ כדי להרחיב... הסיבה מאוד פשוטה - לא ניתן פיסית לשלם כלומר מערכת הכרטיסים של המטרונית עדיין לא מוכנה לפעולה, דבר הגורם לדחיות חוזרות בתאריך תחילת התשלום (זו אינה בדיחה/דעה, המידע התקבל ממקור שעובד בפרוייקט).
הסיבה מאוד פשוטה - לא ניתן פיסית לשלם נכתב ע"י Yaron Livne: למה לחץ כדי להרחיב... הסיבה מאוד פשוטה - לא ניתן פיסית לשלם כלומר מערכת הכרטיסים של המטרונית עדיין לא מוכנה לפעולה, דבר הגורם לדחיות חוזרות בתאריך תחילת התשלום (זו אינה בדיחה/דעה, המידע התקבל ממקור שעובד בפרוייקט).