המטרו של מוסקבה, לטובת התושב החדש ומשפחתו.

Ccyclist

Well-known member

אתמול היה יום היסטורי, ומי שוויתר על קריירה רפואית בלונדון (האמת - זה די מפחיד) כדי לחזור למזרח התיכון ולנהל את העסק המשפחתי - עבר עכשיו לגלות במוסקבה. אשתו אזרחית בריטניה כך שילדיו זכאים לאזרחות דרכה, אני מניח שבזמנו היתה לו תושבות כאן, טוב שלעולם לא יוכל לממש אותה.

בברכת שלום ולא להתראות אני מצרף את הערך של המטרו של מוסקבה, מערכת רכבתית שאני מקווה כמובן שלא תצטרך לסבול את נכחותו, ושלא יוכל להשתמש בה כי ה"אבטחה" שיקבל ממנהיגי רוסיה יהיו למעשה סוהריו.

בהצלחה לגנרל חורף, גנרל ינואר וגנרל פברואר.

בקרוב בטהראן.

בשארי בחברה טובה.סנאודן,לבייב,הרודן לשעבר של אוקראינה
סביר להניח שלא ישתמש במטרו ויחיה בפחד מתמיד
בעגלא ובזמן קריב הדיקטטור בהתהוות שלנו וחבר מרעיו ונאמר אמן
לשמחתו לא סיים כמו חוסיין קדאפי מוסוליני והיטלר

Ccyclist

Well-known member
בשארי בחברה טובה.סנאודן,לבייב,הרודן לשעבר של אוקראינה
סביר להניח שלא ישתמש במטרו ויחיה בפחד מתמיד
בעגלא ובזמן קריב הדיקטטור בהתהוות שלנו וחבר מרעיו ונאמר אמן
לשמחתו לא סיים כמו חוסיין קדאפי מוסוליני והיטלר

האחרון סיים את חייו בכבוד בבונקר ו"זכה" לשמועות על חיים בארגנטינה.

האמצעיים הפכו לתשתית.

לסדאם חוסיין נעשו עוולות משפטיות חמורות. הוציאו אותו להורג בצורה רשלנות (הסיפור עם החבל...) על בסיס משפט אחד בעניין השיעים, כשהיו צריכים להשאיר אותו בחיים מספיק זמן כדי להעמיד אותו למשפט על שימוש בנשק כימי נגד הכורדים. המשפט שנמנע מסדאם מנע גם את בירור עניין המשק הכימי העיראקי כולו - נשק שנעשה בו שימוש מתועד בשנות השמונים, אך "נעלם" לו באופן בלתי חוקי ומחוץ לתהליך הפיקוח של האו"ם שנקבע לו ב 1991. משפט בנושא היה מסדר את עניין הנשק הכימי בדעת הקהל במערב - 1 מוכיח שהיה ונעשה בו שימוש. 2 מראה וחוקר איך נעלם ואם פורק בצורה בטוחה ללא השלכות סביבתיות למדינות שכנות. 3- הכרעה על חוקיות פירוק כזה בניגוד להסכם לפיו האו"ם היה אמור לפקח על הפירוק. 4 סדאם היה נשאל מדוע בחר שלא לשתף פעולה עם פקחי האו"ם וליצור רושם שהנשק נשאר ברשותו.

Ccyclist

Well-known member
לא נראה לי שמשפחת אל אסאד תזדקק למטרו

אם השמועות נכונות הם יסעו ב" Metro 2 "

בערים בסדר גודל של מוסקווה הנסיעה ברכבת מהירה בהרבה מנסיעה ברכב פרטי. אם יתנו להם להסתובב חופשי - יתכן מאד שהם או אנשים מבני לוויתם ישתמשו במערכת.

בפוסט אחר הבאתי דוגמה של דירקטור פיננסי בסיטי של לונדון, משכורת של מיליון ליש"ט בשנה, שנתפס כמתחמק סדרתי מתשלום על הרכבות לעיר.

ai27

Well-known member
אם השמועות נכונות הם יסעו ב" Metro 2 "

בערים בסדר גודל של מוסקווה הנסיעה ברכבת מהירה בהרבה מנסיעה ברכב פרטי. אם יתנו להם להסתובב חופשי - יתכן מאד שהם או אנשים מבני לוויתם ישתמשו במערכת.

בפוסט אחר הבאתי דוגמה של דירקטור פיננסי בסיטי של לונדון, משכורת של מיליון ליש"ט בשנה, שנתפס כמתחמק סדרתי מתשלום על הרכבות לעיר.
אתה מדבר על אנשים שצריכים רכב משוריין ושומרי ראש צמודים, אחרת יחסלו אותם או יחטפו בתמורה למליארדים שהם שדדו מסוריה
לא תמצא אותם ברכבת

למעלה