המיגרנות הללו לא עוזבות אותי

sarav55

New member
המיגרנות הללו לא עוזבות אותי

הראש הראש הראש אולי יש איזה משהו לצאת מזה

RainBird

New member
מצטרף לשאלה הזו: יש שמנים אתריים לרפואת מיגרנות?

sarav55

New member
נראה לי זו מכת המאה

המיגרנות הללו עדין הראש ממש כואב אתמול בלעתי מלא כדורים היום קמתי כאילו כלום לא קרה

bflygirl

New member
הצילו - מיגרנה!

תרופת סבתא לכאב ראש: נסו לערבב גרגירי כוסברה עם שום כתוש ואגוזי אילסר (בונדו ) הרתיחו , סננו ושתו .
הנחת שקית קרח או ירקות קפואים על המצח, תוך טבילת הרגליים במים חמים יכולה ל עצור מיגרנה, אם עושים זאת מייד.
הופעת האות הראשון לכאב ראש, רצוי לשתות שלוש כוסות מים קרים ואז לשכב בחדר חשוך ושקט, כאשר רטייה קרה מונחת על המצח שלך, ללא כרית.
לנשום נכון!!! פעולה פשוטה שמקלה המון המון.... אפשר גם מדיטציה...
פעילות גופנית סדירה יכולה לשחרר הורמון שנקרא אנדרופין שהוא המשכך הטבעי של הגוף, כשעושים מסאג' טוב ההורמון הזה משתחרר, כשעושים מסאג' לא טוב ההורמון של האנדרנלין משתחרר ואז המסאג' מזיק(בדר"כ כשכואב מלחיצה או מכה מסויימת של המסאג').
שמנים-
להרטיב את האצבעות בטיפה או שתיים של שמן אתרי לבנדר מעורבב בשמן נושא ואז לעסות את הרקות בתנועות מעגליות. יש לחזור על הפעולה בשקעים שבצידי העינים, מאחורי האוזניים ומעל העורף.
לכל סוגי כאב ראש תערובת של לבנדר, רוזמרין ומנטה במבער ולנשום עמוק!
צמחים-
לשתות תה בן חרצית עד שלוש פעמים ביום
על כאב ראש כתוצאה ממתח ניתן להקל ע"י שתייה של תה קמומיל חזק.
תה רוזמרין מתאים במיוחד לכאבי ראש הקשורים בהפרעות קיבה.
למרות כל הנ"ל חשוב ללכת לרופא או למטפל קבוע ולטפל בעניין ברצינות, ולמצוא מאיפה נובעת המיגרנה ולטפל בה באופן קבוע
רק בריאות קרנוש

sarav55

New member
תודה לך

כשיש לי מיגרנה אני לא יכולה להכניס לפה כלום אני מקיאה מכל דבר

תגובה לרשימת נושאים אשר גורמים למגר

ניטרוגלצרין באמת יכול לגרום למגרנה (בתגובה לרשימה ששלומי נתן...) אבל יותר נראה לי שהחומר הזה יפתור את בעיית המגרנות לתמיד בכך שהוא יישנה את מקום הראש בייחס למקום הגוף.......

shloמי

New member
בולס מסטיק ../images/Emo6.gif ,

חשיבה מעניינת על הניטרוגליצרין
ניטרוגליצרין - (גליצריל טריניטראט) תרופה שמרחיבה כלי דם ומשמשת למניעת תעוקת חזה בברכת אור ואהבה שלומי

Black Tear

New member
עוד עצה לכאבי ראש -

חליטת בזיליקום (ריחן). 5 דקות ואין כאב ראש!

מנטה ולבנדר!

אבל לא יותר מידיי מנטה כי זה שורף...בעעעע יש בבית מרקחת עכשיו את שני השמנים בצורת סטיק, כמו שפתון כזה מורחים על הרכות וזה אמור לעזור -אני בכל מקרה מעדיפה להרוס את הכבד שלי עם תרופות במקרה כזה-

shloמי

New member
מ י ג ר נ ו ת

מיגרנות יכולות להגיע אלינו במיגוון סיבות .
הסיבה העיקרית היא אלרגיה למזון . מאכלים כמו: שוקולד, גבינה ואלכוהול ובשרים משומרים גורמים להחמרה במצב הם מכילים חומרים הגורמים להצרת כלי דם .
גורמים מאיציי מיגרנה: אלכוהול, בייחוד יין אדום .
חומרים משמרים: ניטראטים, מונוסודיום גלוטמאט, ניטרוגליצרין .
שינויים רגשיים, בייחוד שחרור אחרי מתח ורגשות חזקים כמו כעס .
שינויים הורמונליים לדוגמה: ווסת, ביוץ, גלולות למניעת הריון .
שינה מעטה או מרובה מידי, תשישות .
שינויים במזג האוויר, לדוגמה: שינויים בלחץ ברומטרי, חשיפה לשמש . סינוור .
גמילה מחומרים מכווצי כלי דם: קפאין, תרופות סימפתומימטיות(תרופות שמגרות את מערכת העצבים המרכזית), ארגטומין(תרופה שניתנת למניעת כאבי ראש,אינה ניתנת לאנשים הסובליםמ מליקויים במחזור הדם) .
ניוד עמוד שדרה צווארי .
מתח שרירים גבוהה במפרק לסת-רקה .
טיפול במיגרנה - דיאטה הרחקה של כל המאכלים האלרגניים לתקופה מסויימת, (כך שהגוף יהייה נקי מסימפטומים לפחות למשך חצי שנה) במיוחד, משקאות אלכוהולים, גבינה , שוקולד, ופירות-הדר . צריכה מחודשת של מאכלים אלו תעשה בזהירות תוך הקשבה לגוף . הדיאטה צריכה להיות דלה בשומנים מן החי ועשירה במזונות המעכבים הצטברות של תסיות דם כגון: שמנים צמחיים, שמני דגים, זנגוויל, שום ובצל . וכמובן לשתות נוזלים (מים) במידה רצוייה לגוף . הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה