המידע כאן הוא "לא רלוונטי" היו עשרות מתמודדות

המידע כאן הוא "לא רלוונטי" היו עשרות מתמודדות

אותי בתור הורה של ילדה שלא הגיעה למקום של פודיום , מעניין דף הציונים והתוצאות . לא מעניין אותי ,ואני מעריך שגם את עשרות ההורים האחרים , מי זכה במקומות של הפודיום , זה כמובן צריך להיות יותר בולט - אבל לא המידע היחיד ! אם הפורום כולל את האנשים המובילים בתחום , אני מעריך שיש להם גישה לדף התוצאות . ולדעתי המימצא הנ"ל צריך להופיע בפורום ! יגיבו הורים אחרים ,ונראה אם אני צודק בהרגשתי ?! אני מתפלא שעד עתה לא נשא מישהו תחינתו , וחיכה בסבלנות ובקוצר רוח , שדפי התוצאות יגיעו לקבוצות במאורגן , כך שניתן יהיה לראות אותם . הייתה תחרות ,נגמרה ,יש דף תוצאות ,ואיתו הולכים הלאה ! תודה רבה לעושים במלאכה , בכל מקרה איפשהו צריך להתחיל .

ס-ב-ל-נ-ו-ת

שאלו כאן ועניתי כבר מס' פעמים, שהתוצאות יגיעו בימים הקרובים. אנא התעזרו בסבלנות. לגבי דרגה ב', התוצאות הנ"ל הן התוצאות *המלאות* ולא רק התוצאות של הבנות שזכו (יש פה גם תצאות של בנות שלא זכו, מקום 4, כלומר יש פה את *כל* הבנות שהשתתפו בתחרות בדרגה זו). כך גם בתחרויות הקודמות, אתם מוזמנים לעיין, מוצגות התוצאות המלאות ולא רק של אלה שזכו. אני מסכימה איתך ב-100% שזה מה שמעניין, ולא רק הבנות שזכו.

למעלה