המיוזיקל - We Will Rock You

• פותח הנושא jtm
  • פורסם בתאריך

jtm

New member
המיוזיקל - We Will Rock You

שמתי לב שבגוגל אין כמעט התייחסויות רציניות למיוזיקל, וגם בפורום שלכם מצאתי רק שתי הודעות שמתייחסות אליו, וגם הן ממש לא מקיפות. בבלוג שלי כתבתי קטע ארוך ומקיף בנושא המחזמר - כולכם מוזמנים לקרוא ולתקן אותי אם טעיתי במשהו: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=152512&blogcode=2454027 ואם אתם שואלים אותי, אל תיכנסו לבלוג. תשקיעו את הזמן בלהגיע כמה שיותר מהר ללונדון ולראות את המחזמר.

Y n 2 5

New member
לפני חודשיים

אני הייתי שם, וסיפרתי על כך בהתלהבות יתרה. אבל משום מה נראה שזה לא ממש עניין כאן את האנשים, מלבד נוי, שאני זוכר, התעניינה. כנראה שזה לא תופס במיוחד את חברי הפורום, וזה זכותם. אולי הם אוהבים רק מוסיקה נטו, ולא אוהבים את השילוב שלה בתיאטרון? אין לי מושג. אבל זה בסדר, כל אחד ותחומי העניין שלו. אני אוהב מאד תיאטרון, ובמיוחד תיאטרון בריטי. טוב לשמוע שאני לא היחיד, אלא גם אתה באותה סירה איתי, אבל אין מה להתלונן...

Catalyst

New member
מעניין מאוד

חובה לכל מעריץ queen לראות את ההופעה. באמת ראית את בריאן מאי שם ? לדעתי היה לך מזל כי אני לא מאמין שהוא ישתתף במחזמר כל יום..

jtm

New member
גם לי זה נראה מוזר

אבל הוא אכן היה שם, ובהופעה אחרת ששמעתי עליה הוא גם הופיע. ובסה"כ, הוא אכן היה שותף מלא בהכנת המופע הזה (ולמיטב ידיעתי, אין לו הרבה דברים אחרים לעשות היום), כך שאין שום סיבה שהוא לא יגיע כל יום.

Teo Toriatt

New member
זה היה בציניות נכון?

זה שאין לו מה לעשות.... נגיד, עריכה של return of the Champions חזרות למסע בארה"ב ויפן עריכה מחדש של NATO ליציאה שלו בנובמבר שליחות מטעם 46664 לנגן קצת בשביל הכיף ועוד מליון דברים

jtm

New member
לא, זה לא היה בציניות

לא ידעתי על כל הדברים האלה. מזל שכתבתי "למיטב ידיעתי"

Oukami Kun

New member
../images/Emo6.gif

מיט
נו וואן באט יו
הדלונג
היא כה מעולה. [ואת הולכת להחליף אותה! מוהאהאהאהאהא!]

זה דווקא מעניין...

אבל אין לנו, הישראלים העלובים [
],הרבה מה לעשות עם המידע הזה\להגיב עליו פשוט משום שלא היינו במחזמר. מבטיחה לך שעוד שנה וחצי אני אתלהב בדיוק כמוך. אגב, תודה על המידע המקיף בבלוגך!

ketas

New member
יו איזה שווה זה

הייתי מתה לראות...אבל לצערי משפחתי היקירה לא מתחננת שום לונדון בזמן הקרוב. אתם חושבים שיש סיכוי שזה יגיע לארץ? אין מצב.

למעלה