המיועד השבועי מכה שנית!

Billy Shirs

New member
המיועד השבועי מכה שנית!

ברת המזל הראשונה שהייתה זריזה מספיק כדי לשרשר
היא pennylane11, אז קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות ותשאלו המון שאלות מביכות.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות?
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?
אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש?
ואיזה דאודורנט?
איזה צבע המגבת שלך?
מה אתה אוכל בבוקר?
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
למה?
כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
יש לך קרובים בחו"ל?
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
איך קוראים לו/ה?
איזה צבע שיער יש לך?
ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?

איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? קשה לבחור
איזה שפה הכי יפה?
ואיזה הכי מכוערת?

דתי/חילוני/מסורתי וכו'?
טלפון או פנים אל פנים?

איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
מה המבחן האחרון שעשית?
וכמה קיבלת בו?
באיזה צבע הארון בחדר שלך?
יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
אתה בתנועת נוער?
איזה?
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
איזה חברה הפלא' שלך?
ואיזה חברה המכשיר?

באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?

יש לך חיית מחמד?
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
מה הדף בית שלך?

משחקי הרעב:
מה הדמות האהובה עלייך?
מי המיועד האהוב עלייך?
מה היה המוות הכי טוב?
סצינה אהובה?
פאנארט אהוב (נא לצרף)?
שיפינג אהוב שאינו מופיע בספרים?

N o R i K o

New member
מעיןןןןןןןן~!!11

שמת לב שהשאלות של שיר הן בלשון זכר?
את חושבת שהיית טים גייל אם היית קוראת את הספרים לפני החפירות שלי?

כמה פעמים בשבוע את מתקלחת?
מה צבע הנעליים שאת נועלת עכשיו?
עד כמה קטנה השלפוחית שלך מ1-10?
עד כמה השאלות שלי מטרידות אותך?
אם לא היו קוראים לך מעין, איך היו קוראים לך?
איזה שאלה היית רוצה שאני אשאל אותך?
ומה התשובה עליה?

אולי יהיו לי שאלות מקוריות יותר בהמשך

pennylane11

New member
נוי!@#!@ D:

שמת לב שהשאלות של שיר הן בלשון זכר? כן :p
את חושבת שהיית טים גייל אם היית קוראת את הספרים לפני החפירות שלי? אני בטוחה בזה! למען האמת את באמת הסיבה העיקרית שהתחלתי לקרוא, אבל הייתי טים גייל מהשנייה הראשונה, עוד לפני שידעו מי זה פיטה בכלל רציתי שהיא תהיה עם גייל והיה לי ברור איך זה יגמר~
כמה פעמים בשבוע את מתקלחת? 5-6, מוותרת באיזה יום שאין לי כוח, חוזרת מאוחר או סתם ישבתי במזגן כל היום אבל ברוב הימים חח
מה צבע הנעליים שאת נועלת עכשיו? משובץ בכחול-ורוד-שחור~
עד כמה קטנה השלפוחית שלך מ1-10? אני לא בטוחה איך להגיב לשאלה הזו :O
עד כמה השאלות שלי מטרידות אותך? מאוד :O
אם לא היו קוראים לך מעין, איך היו קוראים לך? נעמי, ודווקא יש סיבה ממש טובה לזה (שהיא גם הסיבה למה השם שלי פלצני רצח): קוראים לי מעין בגלל האותיות (ובגלל זה גם מעין בי' אחת) כי אני בעצם קרויה על שם סבא שלי, ויש פסוק כזה "דוד נעים זמירות ישראל", דוד ישראל זה סבא שלי, זמירות זה שיר שזה השם משפחה ומעין זה מהאותיות נ-ע-י-מ D:
איזה שאלה היית רוצה שאני אשאל אותך? משהו שתהיה לי תשובה טובה אליו
ומה התשובה עליה? 42

מעין

נפתח ונאמר שלדעתי את הבת 14 או 15 ?הכי שולטת!!! שיצא לי להכיר , ואני מכירה.. את כולך קולית ומתעסקת בדברים מגניבים ומתנסחת כמו שמבוגרים היו מתים להתנסח. בקיצור תני להעניק לך
וירטואלי.

ולשאלות -
*איזה דמות מספר או סרט או סדרה היית הכי רוצה שתהיה החברה הכי טובה שלך? למה דווקא היא?
*יש לך סכום כסף בלתי מוגבל ומשאבים לעשות ה-כ--ל כדי לצור לעצמך את היום הכי מושלם בחייך ,מה תעשי? עם מי? איפה? פרטי..
*נגיד והיו זורקים אותך לזירה של משחקי הרעב , מה הייתה האסטרגיה שלך?

pennylane11

New member
הוו 3:

14 וחצי, ותודה רבה

*איזה דמות מספר או סרט או סדרה היית הכי רוצה שתהיה החברה הכי טובה שלך? למה דווקא היא? אני מניחה שבאמת לקסי או ג'ורג' מהאנטומיה, כי זה סוג האנשים שאני מסתדרת איתם (כמוני במציאות, אגב). מספרים הייתי מסתדרת עם וולנטיין (AKA המשחק של אנדר) כי היא באמת מקסימה אותי DD:
*יש לך סכום כסף בלתי מוגבל ומשאבים לעשות ה-כ--ל כדי לצור לעצמך את היום הכי מושלם בחייך ,מה תעשי? עם מי? איפה? פרטי.. הו, זה קל, הייתי נוסעת לאנגליה ופוגשת את האנשים המדהימים שאני אוהבת משם, הקמיליאן סירקטים (ואיתם טום מילסום ואלכס גוט שהם לא בלהקה אבל נפלאים באותה מידה) ומצלמת איתם סרטון מגניבי כזה ואז הייתי שומעת הופעה פרטית של פול מקרטני והולכת לסט צילום של דוקטור הו (ומשכנעת אותם להביא את דיוויד לעוד עונה? אמרת מה שאני רוצה, זה מה שאני רוצה!#$!) ופשוט מבלה את שאר היום במקומות אנגליים מגניבים! ואם אפשר לטוס ככה שמרוויחים שעות, אז אני אטוס לאמריקה ואפגוש את הקאסט של גריי ואת וולוגבראד'רס האדירים (ובכלל, רוב מה שאני רוצה לעשות בחיים זה לפגוש אנשים מגניבים שגרים רחוק מדי בשביל לפגוש אותם באמת)
*נגיד והיו זורקים אותך לזירה של משחקי הרעב , מה הייתה האסטרגיה שלך? הייתי עושה משהו מגניב, סטייל ביטי כזה, מכסחת את כולם עם הרובה הרובוטי החדשני שבניתי לבד~

Black Stain

New member
!!

שלום!! והרי השאלות:

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?
מה משחק הילדים האהוב עליך?
מה הספר האחרון שקראת?
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?
מה השיר האחרון ששמעת?
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?

pennylane11

New member
היי D:

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? 3 מיליון דולר זה מעט מדי בשביל לשחד את דיוויד ואת מופט שהוא צריך לחזור להיות הדוקטור, נכון? Meh, אז אני מניחה שטיול מגניב לאנגליה כי זה חלום שלי, ואת השאר הייתי תורמת אומשו D:
מה משחק הילדים האהוב עליך? שחמט קוסמים~ לא סתם, תמיד הייתי מעולה בקלאס
מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו שוב את הארי פוטר (בפעם הכמה, אחת עשרה?) אבל באנגלית, אז אני בשני שלו. לפני זה קראתי את "מחוננת" החביב מאוד של קריסטין קאשור ומרתון הטרמפיסט עם חברה שלי D:
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? חשבתי מה להביא לאותה חברה שלי ליומולדת, ואז באתי כדי לצייר לה ניאן קאט מגניב
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אצייר ניאן קאט מגניב!@#
מה השיר האחרון ששמעת? הקאבר של אלכס גוט, צ'אד שאג ולוק קונראד לSomeone like you
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הצלחתי להניע את הרובוט שבניתי בעצמי, מה שאומר שהוא רשמית באמת יכול לעשות משהו, ובאופן מדוייק להחריד, אני חייבת לציין, שזה פשוט נפלא!@# ולמדתי היסטוריה, הרבה הרבה היסטוריה...
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא אכלתי סנדביץ' כבר כמעט שבועיים :O (אבל היה בו קוטג' וזיתים, ולא קוטג' זיתים תעשייתי אלא קוטג' וזיתים בנפרד@#!@)

pennylane11

New member
וואו, הומגד, אוקיי :O

לא ראיתי את זה בא~

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? כן, היה קשה שלא
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? תמיד לקרוא תשובות D:
אתה אוהב להתקלח? חחחח כן? שאלה מכשילה משהוXD
איזה שמפו אתה משתמש? יש לי עכשיו חדש של Clear, סגול כזה, הוא מקסים
ואיזה דאודורנט? ריח של אשכוליות, מסתבר. מה זה השאלות האלה?!
איזה צבע המגבת שלך? ירוק
מה אתה אוכל בבוקר? כלוםXD
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שלישי
למה? כי זה יום קצר בבצפר (הכל יחסי) ויש פרק חדש של קאסל
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? בחיים, אני מניחה? (כי אם לא, ארבעה?XD) אחת חח
יש לך קרובים בחו"ל? כן
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? הכי קרוב זה בני דודים שלי בני 18
איך קוראים לו/ה? אדוה ומיכאל אהוביי

איזה צבע שיער יש לך? כחול! הא תודו שלא ראיתם את זה בא D:
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אני מאוד אוהבת את הכחול שלי, רק הייתי רוצה שבאמת כל השיער שלי יהיה כחול
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא oO

איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
~
מתוק או מלוח? מלוח D:
איזה שפה הכי יפה? אנגלית בריטית

ואיזה הכי מכוערת? גרמנית, אף פעם לא הצלחתי לסמפת אותה

דתי/חילוני/מסורתי וכו'? אתאיסטית שחוגגת את החגים בחיפוף בשביל אימא
טלפון או פנים אל פנים? טלפון, הרבה פחות אוקוורד

איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אינפיטיצימאלי. פיכס~
מה המבחן האחרון שעשית? אלקטרוניקה
וכמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין, סביר שמאה כי אני ממש טובה בחרא הזה
באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ בהיר
יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? תגדירו קניות, בשביל הכיף לפני איזה שבועיים, אבל הייתי בסופר ביום שלישי עם אבאXD
אתה בתנועת נוער? לא, אבל הייתי פעם בצמר"ת
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אימא

איזה חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזה חברה המכשיר? נוקיה

באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? הממ, צבעוני :O

יש לך חיית מחמד? נימי הדג~
אם כן- איזה? הממ, נימי הדג?
איך קוראים לה? נימי!@#!@#
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כמובן
מה הדף בית שלך? טוויטר

משחקי הרעב:
מה הדמות האהובה עלייך? סיי שומן!#$!@ (ובאופן מקסים יותר, פיניק)
מי המיועד האהוב עלייך? קייטו, אני חושבת
מה היה המוות הכי טוב? רו, והיחיד שאהבתי
סצינה אהובה? Gale is mine, I'm his, Everything else is unthinkable ושאר סצנות מעולות של גיילניס
פאנארט אהוב (נא לצרף)? לגמרי זה~
שיפינג אהוב שאינו מופיע בספרים? כאילו, ממשחקי הרעב? תמיד כיף לקרוא משהו לא הגיוני כמו פיניק\פיטה, שיודעים שזה סתם אבל עדיין נורא מצחיק... זה כמו שבה"פ אני שיפרית מטורפת של רונמיוני אבל תמיד נורא נחמד לקרוא הארקו~

N o R i K o

New member
צקצק מעין,
CF מעליי

הספויילר הכי טוב בעולם

דיברתי על הפיניק\פיטה

Digi Lista

New member
גם לי יש קושיות בשבילך
...

לקח לי זמן לקרוא ולמצוא שאלות שעוד לא שאלו אותך עליהן, אבל אני חושבת שמצאתי, מקסימום כבר ענית ולא שמתי לב...

-מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
- ובאותו ההקשר- מה היית רוצה שיזכרו ממך אחרי מותך?
- מה קורה עכשיו בספר של הארי פוטר שאת קוראת שוב?
- האם זה עדיין מפתיע אותך?
- איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים מהיום?
-אם היית גיבורת על מה היו הכוחות שלך?
- מה החג האהוב עלייך ולמה?
-מה קורה עכשיו בקאסל ומה גרם לך להתחיל לאהוב את הסדרה?
- העולם עומד להיחרב. את מי תבחרי להציל? וכמובן איזה חפצים תשמרי?

pennylane11

New member
חחחחחח אוקיי (
לקאסל)

-מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי מושג, אני לא ממש חושבת על זה, אבל פעם חלמתי משהו ועברתי ליד קבר והיה כתוב עליו She will be loved וכל פעם ששואלים אותי אני נזכרת בזה :p
- ובאותו ההקשר- מה היית רוצה שיזכרו ממך אחרי מותך? אני עוד לא יודעת מה אני אעשה בעתיד שיוכלו לזכור...
- מה קורה עכשיו בספר של הארי פוטר שאת קוראת שוב? הארי ודראקו נלחמים במועדון הכנה הזה של לוקהארט וסנייפ D:
- האם זה עדיין מפתיע אותך? כן!@#!
- איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים מהיום? גיל 24? בטח באוניברסיטה, אולי בחו"ל, תואר שני במשהו.
-אם היית גיבורת על מה היו הכוחות שלך? הו, לזה יש לי תשובה טובה! כוח שעושה שאם רואים מישהו עושה משהו אוטומטית מקבלים את הכישרון שלו. ולא, הכוונה היא לא לפיטר פטרלי סטייל לקחת לאחרים את הכוחות להתפוצץ להציל את המעודדת (תקופה אפלה, אפלה בחיים שלי) אלא נגיד לראות מישהו מנגן בפסנתר ואוטומטית לדעת לעשות את זה גם, לראות מישהו פותר תרגיל כלשהו במתמטיקה ולדעת לפתור אותו גם, רק הרבה יותר טוב מהם, מישהו מנגן את יונתן הקטן אבל מלראות אותו קולטים את הכישרון ואפשר לנגן מה שרוצים D:
- מה החג האהוב עלייך ולמה? פסח, כי אני אלרגית לגלוטן אז יש המון דברים שאפשר לאכול וקונים סטוקים של אוכל לשאר השנה
-מה קורה עכשיו בקאסל ומה גרם לך להתחיל לאהוב את הסדרה? נשארו לקאסל שני פרקים ואז נגמרת העונה הרביעית (לפרק סיום עונה קוראים Always, כמה טוב זה כבר יכול להיות?!) ובייסיקלי הוא יודע שהיא יודעת שהוא אמר שהוא אוהב אותה והיא כבר אמרה שהיא אוהבת אותו גם אבל הוא שמע אותה אומרת שהיא זוכרת כל מה שקרה מהיום שירו בה והוא כזה "All this time?!" והיא לא יודעת שהוא יודע שהיא יודעת (וואו) אז היא ניסתה להמשיך להתייחס כרגיל אבל הוא עזב לטובת אדם בולדווין האדיר (ריוניון של פיירפליי!@#!@#) שמשחק את איתן סלוטר והוא חבר כנופיה קשוח כזה ובקט כולה עזובה ומוזנחת ממנו וראיתי פרומו לפרק 22 (שיוצא בשלישי הקרוב) ואימא שלו אומרת לו שהוא ובקט לא יכולים להמשיך ככה וזה ואז הוא עונה לה שהיא צודקת והולך "לחקור את המקרה האחרון שלו עם בקט"!@#$!@# מהההההה
זאת גם הסיבה שאני אוהבת קאסל, כל פעם מחדש היא גורמת לי לצרוח "מהה" אפילו בקטעים הכי קיטשיים בעולם! אחת הסדרות היחידות שאני על סף דמעות בה באופן קבוע, וזאת בכלל סדרת משטרה פור קריינג אאוט לאוד!@# קאסל

(וגם: ניית'ן פיליון הוא כליל השלמות. מלך!)
- העולם עומד להיחרב. את מי תבחרי להציל? וכמובן איזה חפצים תשמרי? זה תלוי כמה זמן יש לי וכמה אנשים אני יכולה להציל... דווקא אותי ואת המשפחה שלי אני אציל אחרונים, כי אחרונה אני אציל את עצמי ואני יודעת שהם לא יוכלו לחיות בידיעה שהצלתי אותם ולא שרדתי, אז אם יש לי מספיק זמן להציל את כל האנשים בעולם אני אציל גם את עצמי

Digi Lista

New member

פעם חלמתי שאני רואה את הקבר שלי מלמעלה וגם את ההלוויה שלי בשלוש וריאציות שונות- הראשונה שאני מוקפת במלא אנשים שאני לא מכירה והם מדברים על כמה הייתי כל מיני דברים אבל אני עומדת לידם והם בכלל לא מתייחסים אליי, זה היה מאוד עצוב... בשנייה היו רק אנשים שקרובים אליי, זה היה דווקא בסדר... ובשלישית הקבר היה נטוש ורק אני עמדתי לידו, מה שמוזר שבחלום עצמו זה דווקא לא היה כזה עצוב מבחינתי, אבל במציאות זה כן... אני לא זוכרת מה היה כתוב על המצבה שלי, אבל אני זוכרת שממש לא אהבתי את האופציה הראשונה גם מבחינת מה שנכתב... נדמה לי שלא צריך להיות פרויד כדי להבין שזה חתיכת תסביך...
אולי צריך לשנות את השאלה השנייה- מה היית רוצה לעשות בעתיד ושיוכלו לזכור? מה נחשב מבחינתך להישג?
תואר שני בגיל 24? וואו!!! הלוואי והחיים יובילו אותך גם לשם, כלומר אם זה מה שאת רוצה (אני עד היום לא תמיד בטוחה מה אני רוצה וגם אם רציתי דברים חלקם השתנו או התעכבו בדרך...)

איך את עדיין מצליחה להיות מופתעת מספר שקראת מלא פעמים?
או "גיבורים", דווקא נהניתי מהרבה מהפרקים ואהבתי מאוד את הדמות של פיטר פטרלי, למרות שאני לא בטוחה מה הייתה התגובה שלי אם הייתי רואה היום את הפרקים (והכוונה בעיקר לעונה הראשונה, לא לכל המריחות שנעשו ברביעית למשל)... בכל מקרה אני חושבת שהכוחות שבחרת לעצמך ממש ממש ממש מגניבים!
מודה שעדיין לא ראיתי "קאסל" מעולם אבל אני יודעת שאת אוהבת אז נראה לי נחמד ללמוד עוד על הסדרה הזו ולנסות לראות אותה מתישהו... נשמע מעניין מה שתיארת, את תמיד מוזמנת לפרט עוד ועוד, אני אוהבת מאוד לקרוא
ים גם על סדרות שאני לא רואה ואת המרואיינת השבועית כאן אז אני יכולה להציף אותך בשאלות על כל פרק וקטע עלילה שתצייני ואז יהיו עוד הרבה שאלות לשרשור
...
לא בטוחה שיש לך זמן להציל את כל האנשים בעולם וגם את עצמך, לפחות אצלי דיי ברור שהייתי כנראה מתה בניסיונות כושלים להציל אחרים, אני לא מאמינה שהייתי מצליחה להציל יותר מארבעה אנשים (משפחה/חברים/ וגם זה אם הם במקרה בסביבה...) ואיכשהו אני רואה את מרפי עוקב אחריי ואז אני מצילה אחרים ומתה בעצמי, אבל אני אוהבת את התשובה שלך ואת קו המחשבה...

pennylane11

New member
קאסל זאת סדרה נפלאה,

באמת שאני ממליצה עליה לכל מי שאוהב... דברים טובים.
התוכנית שלי כרגע, בגלל שאני ממש צעירה, זה לעשות פסיכומטרי בזמן התיכון ואז אחרי שאני מסיימת ללכת ישר ללמוד משהו באוניברסיטה, ואז אני כמעט אסיים תואר ראשון לפני הצבא ויתנו לי דחייה של חצי שנה או משהו לסיים אותו, ובהנחה שאני אעסוק באותו דבר בצבא ויהיה לי נסיון אני אעשה תואר שני ואז אעשה משהו מגניב עם עצמי. אני עוד לא סגורה בדיוק על מה אני רוצה ללמוד, אבל זה בטח יהיה משהו בתחום של האסטרונומיה-אסטרופיזיקה כזה.
הארי פוטר מדהים אותי כל פעם מחדש! אני מצטערת, אבל כל פעם שאני קוראת אני נזכרת בילדה הקטנה בת 9 שיושבת בכיתה וקוראת וזה מיינד בלואינג והפרפרים בבטן כשהוא אומר UP והמטאטא עולה וכשהם ממציאים איזה כישוף חדש שאוטומטית נכנס ללקסיקון (אני חושבת שהייתי בכיתה ו' כשאמרתי למישהי "אלוהמורה" והיא הייתה בטוחה שאני מקללת אותה...), הסדרה הזו פשוט אלמותית בעיניי והיא מייצגת את הילדות שלי באופן חד משמעי, אז כן, אני מופתעת ונלהבת כל פעם מחדש.

מה שאני כן יודעת זה שה-חלום שלי זה לעשות משהו כלכך משמעותי שישימו תמונות שלי על פוגים ששמים בתפוצ'יפס וילדים קטנים יאספו את זה או או שיצחקו עליי בארץ נהדרת של התקופה... אין לתאר, אני יודעת~

Digi Lista

New member
......

אז בואי נמשיך גם באותו הכיוון (לפחות עד שלאנשים יהיו שאלות נוספות אלייך) וניתן לך לדבר עוד על קאסל (אם זה כזה טוב בטח יש לך המון מה להגיד...)...
-מה קורה בפרק הראשון בסדרה?
- מה קורה בפרק שסוגר את העונה הראשונה?
-מה קורה באמצע?
-למה התחלת בכלל לראות את הסדרה?
-כמה פרקים יש בכל עונה?
-מה תוכלי לספר לי על השחקן הראשי שמשחק את קאסל?
-מה תוכלי לספר על השחקנים האחרים?
-מה קורה בפרק הראשון של העונה השנייה?
כמו שהבנת עוד לא ראיתי אף פרק מקאסל אבל אני מעודדת אותך לדבר עליו, ככה אני אלמד ויש לי הרגשה שגם את תהני לדבר עליו, אני צודקת?

וואו! תהיי בריאה איזו תוכנית מפורטת יש לך לעתיד (שלא נדבר על הבחירה עצמה אסטרונומיה-אסטרופיזיקה)
, אני לא חושבת שאי פעם יכולתי להיות כל כך מפורטת, בטח לא בזמן התיכון...
אני מודה שאני לא זוכרת איך הרגשתי כשקראתי לראשונה את 'הארי פוטר', אני רק יודעת שזה עדיין לא היה כזה להיט כשקניתי אותו, זה היה שבוע הספר וסתם הסתובבתי וחיפשתי ספרים ומצאתי את הספר השני של 'הארי פוטר' והוא נראה מעניין אז באתי לקנות אותו ואחרי שנייה מצאתי גם את הראשון וקניתי את שניהם יחד (ועוד איזה עשרה ספרים על הדרך) וכשקראתי אותו בזמן בית ספר אף אחד לא ממש הכיר אותו, הייתי בין היחידות, ואחרי בערך שנה הסתבר שהוא נעשה להיט מטורף... זה מעניין שאת קוראת עכשיו ונזכרת בחוויית הקריאה הראשונה שלך, זה קצת כמו אהבה ראשונה לפי מה שאת מתארת וזה נחמד... אני מאמינה שהבעיה היא אצלי אבל לי קשה לראות/לקרוא סרטים/ספרים שאני כבר יודעת מה יקרה בהם ועדיין להיות מופתעת, בדרך כלל אני גם זוכרת טוב מה שהיה אז אם לא עוברות כמה שנים והזכרון קצת ישכח יהיה לי קשה להסתכל עליהם שוב, למרות שזה דווקא הגיוני לבחון אותם במרחק הזמן
... מצד שני זה כן קרה לי עם "האנימורפס", אבל מדובר בסדרת ספרים (רק הספרים. אין שום קשר לקשקוש הטלוויזיוני שנעשה באותו השם) אדירה שהתעללו בה בארץ (מי מפסיק לתרגם סדרה באמצע???!) ואז גיליתי את הספרים שלא תורגמו באיזה אתר אינטרנט אז כדי לקרוא אותם רציתי קודם לרענן את הזיכרון, זו הייתה חוויה מעניינת אבל עדיין זכרתי הרבה מאוד ולא כל כך הופתעתי...
אין לי ספק שהחלום שלך הוא אחד המעניינים, לא שהייתי מהמרת דווקא על פוגים בעתיד(כי עם כל הטכנולוגיה הפוגים יעלמו מהעולם כמו עוד הרבה דברים אחרים...) אבל אני מבינה את הרעיון הכללי שלך, אל תדאגי את תהיי ראויה בעתיד ואחרי דרך ארוכה שתעברי

ושאלה לסיום- אז איך עוברת לך השבת מאז ההודעה הקודמת?...

pennylane11

New member
יש לי המון מה להגיד (
לקאסל)

-מה קורה בפרק הראשון בסדרה? מציגים את שתי הדמויות המרכזיות, ריצ'ארד קאסל שהוא סופר מתח וקייט בקט שהיא שוטרת במחלק הרצח של משטרת ניו יורק. הוא מוזמן לחקירה בגלל משהו שקרה בזמן שרואים שהמפרסמת שלו דוחקת בו לכתוב משהו והוא לא כתב כבר כמה חודשים. אחרי שהוא עוזר לבקט בחקירה בהרבה כוח ובקושי רב, הוא משתמש בקשרים שלו עם ראש העיר כדי ללוות אותה בשביל מוזה והיא כמובן לא מאוד אוהבת את הרעיון אבל חייבת, והוא ממשיך ללוות אותה בחקירות.
- מה קורה בפרק שסוגר את העונה הראשונה? הפרק האחרון של העונה הראשונה הוא לא משהו, למען האמת. הוא סתם פרק ברובו, משהו עם קוסמטיקה, ולדעתי זה הפרק שהוא מגלה שהיא שוטרת כי אימא שלה נרצחה והיא מנסה לפענח את הרצח שלה, אבל אל תתפסי אותי במילה, אחד הפרקים שראיתי הכי פחות פעמים בסדרה.
-מה קורה באמצע? העונה הראשונה דיי פשוטה, כי לא קורה ביניהם שום דבר (חוץ מזה שהיא נהיית ממש יפה, מה שהיא לא הייתה קודם, ועכשיו היא פשוט מהממת
) ובה הוא פשוט מלווה אותה בחקירות שלהם ומתחיל איתה בציניות, זאת התקופה היותר מצחיקה בשביל להצחיק של הסדרה, שהיא טובה לא פחות, אבל אח"כ זה נהיה הרבה יותר מעניין.
-למה התחלת בכלל לראות את הסדרה? כי הכרתי את ניית'ן איפשהו, אני אפילו לא זוכרת איפה, אבל התלהבתי ממנו וזה היה הטרנד שלו באותה תקופה. אח"כ הוא עשה גם את הוריבל המעולה והתחיל לדבב משחקי וידיאו...
-כמה פרקים יש בכל עונה? בראשונה יש עשרה, ב2-3 יש 24 ובנוכחית יצאו 21 ויהיו עוד 2 עד סיום העונה (ככה שהאחרון הוא 23)
-מה תוכלי לספר לי על השחקן הראשי שמשחק את קאסל? ניית'ן פיליון, אחד מהאנשים ברשימה של "כן, אני יכולה להתחתן איתו" שחקן (וזמר!@#) מושלם ומדהים ומוכשר ברמות, הוא משחק גם את קפטן מאל בפיירפליי וסרניטי ואת קפטן האמר בדוקטור הוריבל ועוד הרבה, הרבה דברים.

-מה תוכלי לספר על השחקנים האחרים? השחקנית המדהימה של קייט בקט היא סטנה קאטיק שרק משתפרת עם הזמן ונהיית מדהימה אפילו יותר אם זה אפשרי! לא עשתה יותר מדי מלבד קאסל, היא שיחקה באיזה שני פרקים של גיבורים בעונה הראשונה, היא קנדית מגניבה כזאת ובתכלס היא מלכה
יש גם את שיימוס דבר שמשחק את ריאן ואת מולי קווין שמשחקת את אלכסיס קאסל, ואת לייני המדהימה (Lanie Parish, the voice of Caskett fans since 2008) ועוד כל מיני.
-מה קורה בפרק הראשון של העונה השנייה? שוב, עד לקראת אמצע עונה שנייה (אם לדייק, פרקים 16-17 שלה, Tick tick tick והמשכו Boom) הסדרה דיי רגילה מבחינת הפרקים שלה, שום דבר יוצא מן הכלל לא ממש קורה. ואז בפרק הכפול של העונה השנייה מישהו מפציץ את הבית שלה והוא רץ ברחוב להציל אותה ומוציא אותה מבית בוער והאעאע.

בתכלס, זאת הנקודה שממנה התחלתי לאהוב את הסדרה ממש ממש. ואז בסוף העונה השנייה הוא עוזב ובשלישית הוא לא מודיע להם שהוא חוזר ממש לפני שהיא רוצה "להגיד לו משהו" *אווווווו* ובשלישית... אוי, העונה השלישית. אין לי מילים לתאר את העונה הזאתXD פשוט כלכך נהדרת!@#

השבת שלי עוברת בסדר, חוץ מזה שהיסטוריה קצת משגעת לי את המוח, שום דבר שאני לא יכולה להסתדר איתו
מגיל צעיר אני כבר מתעניינת באסטרונומיה, זה הבסיס גם לאהבה שלי למד"ב ופנטזיה D:

Digi Lista

New member
קראתי הכול

רבה, למדתי בזכותך המון על קאסל

את רוצה עוד שאלות על קאסל? כי בטוח יש לי גם בעקבות מה שענית וגם בכלל...

גם אני מתעניינת באסטרונומיה, אסטרולוגיה ואני גם קצת אסטרונאוטית מטבעי ככה שאני יכולה להבין את המשיכה שלך לנושא הכוכבים וכמובן למדע בדיוני ופנטזיה... את מאמינה בחייזרים?

למעלה