המייסדים אינם משני הצורה היחידים

ibozter

New member
המייסדים אינם משני הצורה היחידים

אם זיכרוני אינו מטעה אותי ישנו גזע אשר הופיע בדור הבא, ואותו גזע יכול לשנות צורה, זה היה הפרק בו האנטרפרייז העבירה נסיכה של אותו גזע ואת המלווה מהכוכב שהם היו בו בגלות כי רצו להרוג אותה או משהו כזה. באותו פרק וסלי הבן של קרשר מתאהב בה ולהיפך. דבר נוסף מי מבצע את שיר הפתיחה של "אנטרפרייז"?

_אלי_

New member
גם ב- TOS היו גזעים משני צורה

אחד הופיע בסידרה עצמה. בצורתו המקורית הוא נראה כמו תאו והיה הופך לדמויות אחרות במטרה להתקרב לאנשים ולשאוב מהם מלח. הגזע הנוסף הופיע בסרט השישי. הוא הופיע בדמות אישה (הדוגמנית המהממת אימן) והציל את קפטן קירק וד"ר מקוי מהמכרה אליו הוגלו. היחוד של משני הצורה ב- DS9 הוא העובדה שהם משנים צורה לא רק לדמויי אדם או חיות, אלא גם לדוממים ולמצבי צבירה אחרים: גז ונוזל.

sysiphus

New member
רבים הם הגזעים משני הצורה

אמת ויציב, עוד בסדרה המקורית היו גזעים משני צורה, אף מהפרקים הראשונים. היצור מהפלנטה M-113 נראה במוחו של כל אדם כפי שזה ציפה לראותו. והגזע מהפרק של TNG נקרא ה"אלאסאמורף".

גם אני חשבתי כך, אבל התסריטאים של

הסדרה טוענים שאלאסומורף זה שם כללי למשני צורה ולא ספציפי לגזע.

אילן די

New member
ודאי. הגזע החזק ביקום

הכותרת קצת מטעה כי הם לא ממש מהיקום שלנו. מדובר בספישיז 8472. גזע שמגיע מהחלל הנוזלי. אימת הבורג. אם מישהו רוצה, אני אכתוב עוד פרטים.

Esmena

New member
הם כן, אבל לא התכוונתי אליהם...

אלא לגזע ששכחתי את שמו,הופיע עונה 4

אילן די

New member
אחרי ששניים

מבני ספישיז 8472 השמידו 10 קוביות בורג תוך כמה דקות, ואחרי שהבורג גילו שזה הגזע היחידי שאי אפשר לעשות לו אסימיליישן מהסיבה שגם הם יודעים להסתגל במהירות, כן, הבורג די משקשקים מ-8472. בפרק המוביל עם היצורים האלה, ניסו הבורג לכרות ברית עם וויאג´ר כדי להשמיד אותם, זו היתה טעות של וויאג´ר וזה גם לא ממש הלך ומאותו פרק ראו 8472 את הפדרציה כאויב.

rdaffi

New member
זה דווקא הלך מאוד...

וויאג´ר (הדוק יותר נכון) "ערכה" מחדש את הננופרובס של הבורג, דחסה אותם בתוך פוטון-טורפדות ודחפה את גזע8472 למימד שממנו הם באו.

G.O.D

New member
Scorpion

זה הפרק האחרון של העונה השלישית והראשון של העונה הרביעית, אני בדיוק בעיצומה של ההורדה של הפרקים האלו. נ.ב, חזרתי לADSL האהוב שלי, אז צפו פגיעה לגלריות ממולאות
G.O.D

Esmena

New member
רק רגע(ספויילר)

גם הסוליבאן הם סוג של משתנים,לא?

למעלה