המייק כולו שלכם כרגע...

בהביבו

New member
המייק כולו שלכם כרגע...

ערב נעים, סוף - שבוע נפלא. כמו שציינתי בעידכון השבועי, אמרתי שצריך קצת לדבר על המלחמה הבאה אחיינו, לא לטובה. אתם מוזמנים, ואני מציין לדבר בשירשור הזה על המלחמה, אם אתם מפחדים, מה אתם מרגישים, איפה תיהיו, ועוד ועוד ועוד דברים... שוב, אל תשתמשו בשירשור הזה להודעות טופיק.. כולם מוזמנים להתחיל לשוחח...

בהביבו

New member
טוב אני אתחיל בישביל לתת לכם ת'...

ביטחון. אז אם המלחמה פורצת בזמן בית ספר, שוט - אני טס לי הבייתה. לא מוכן ליהיות במקום הזה עם עוד 100000 ילדים שמסריחים מהשד יודע מה. אם המלחמה תתחיל דווקא שאני אהיה בבית - זה יהיה ממש סבבה. אמממ..גם, אני חיייייייייייייייייייייייב לשמור על הכלבה שלי. לדאוג לה והכל.. תגידו, למי מביניכים יהיה מחשב עם אינ. בחדר האטום

לגביי המלחמה...

ממ...אני גרה במודיעין אז סביר שטילים לא ממש יפגעו בנו..הדבר היחיד שמסוכן זה האטומי והכימי...ועקב העובדה שאבא שלי היה בקורס של חודש מהצבא לגבי הדברים החביבים האלו אני לא כל כך מודאגת... חוץ מזה שיש לנו בחדר האטום טלויזיה ,מחשב עם אינטרנט , סוני 2 שזה אומר גם די וי די והרבה אוכל...אז פנאן לי... רק שהמשפחה שלי לא תספוג עוד אבדות עקב המלחמה... יום כתום !

MחושגZ

New member
נההההה

אני בכלל אומר שלא תהיה מלחמה האמריקנים האלה טיפשים... דחו את התקיפה כבר ביותר משלושה חודשים... בהתחלה קבעו את זה לינואר, אח"כ לפברואר, אח"כ לתחילת מרץ, עכשיו דחו את זה לאמצע מרץ... אני אומר שזה ידחה וידחה.... ולא תהיה מתקפה על עיראק! וגם אם כן... גם אם האמריקנים יתקפו בעיראק- אני לא חושב שיהיה איום על ישראל...

בהביבו

New member
ווואלה, אני דווקא חושב...../images/Emo26.gif

שעכשיו מה שאומרים, ששבוע הבא זה המועד למתקפה, ניראה לי שזהו . כבר לא יהיו דחיות, והמלחמה תתחיל. רק אם משהו ממש ממש ממש קריטי ייקרה, כלומר - אם סאדם יחליט "להיפתר" מהנשק שלו, אז אולי תידחה. אבל זהו. אין כבר יותר מה לדחות. המלחמה כאן, החיילים ממוקדים, והם רק מחכים לסימן.

west side

New member
אני חושב שלא יהיה מלחמה

כאילו יהיה, אבל לא על ישראל, אנחנו בבית עוד לא הכנו חדר אטום ולא קנינו דבק ולא נלחצנו ולא כלום ואנחנו גרים במרכז.

לא תהיה מלחמה

ברור שלא תהיה, ההרגשה הכללית היא לא כמו לפני מלחמה היא כמו עבודה בעיניים... בכללי אנחנו כבר שנתיים ומשהו במלחמה (פיגועים) אבל משהו רשמי לא נראה לי שיהיה

Stinkin Fish

New member
לא אמורים להפתיע במלחמה?

האמריקקים: "תשמעו עירקים, אנחנו נתקיף אותכם עוד יומיים אז תתכוננו טוב, וניתן לכם אפילו זמן לברוח, העיקר שאנחנו נחמדים ואנחנו מודיעים לכם מראש!"

אממ.. זה בערך מה שהם עושים..

לפחות בעיתונות.. אמרו שהמלחמה תהיה ב-15 בינואר אחר כך ב-15 לפברואר ועכשיו ב-17 למרץ חבר'ה, להתחיל לרשום ביומנים!

בהביבו

New member
צודק נימרוד. מה שכן ../images/Emo26.gif

הרבה אנשים באמת אומרים, גם אם תהיי מלחמה, כמות הנפגעים, לא תגיע לכמות נפגעים בפיגוע אחד באוטובוס כמו שהיא כאן, לפניי כמה ימים בחיפה.

MחושגZ

New member
לא! את מחללת את שם הקודש!

הוא עושה קאמבק ב- 13.9.03... חכי ותראי!

חחח

המלחמה הזאת לא מזיזה לי בגרוש... אממ.. איפה אני אהיה? אם זה יהיה בלילה שבין ה-16 ל-17 אני כנראה אהיה בג'י אם בלילה שבים ה-17 ל-18 אז.. לאדעת.. זה ממש מצחיק, כשאני חושבת על זה, זה כמו לשאול.. "אז מה התוכניות שלכם למלחמה?"

hypnotic poison

New member
ואממממ... אני ... מה אני אעשה...

כן בין ה16 ל17 אני שומרת בבסיס שלי
אוייייי כמה נחמד
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ב17 ל18

אני בברבי בכפר סבא בהופעה של מוקי...ככל הנראה ! אז נשיר את "כולם מדברים על שלום" על תחילת המלחמה..לא קצת אירוני ?

בהביבו

New member
אפשר גם לשיר את...

מי אמר אני ולא קיבל, ואז מי שיגיד, ייקבל טיל..
הייה גרוע אההה? עזבוו.. אני והבדיחות שלי.

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

לא מוצא ת' קשר שזה חייב ליהיות רק ביום שישי ההופעה > ב- 17 לחודש > יום שני > שעה 10 בלילה > מועדון הברבי החדש בכפר - סבא. |אייקון של בן כרגע מוסיף את ההופעה היישר אל תוך לוח האירועים של הפורום|

למעלה