המילים ההפוכות בסוף סרג'נט פפר

Avishay2go

New member
המילים ההפוכות בסוף סרג'נט פפר

בתור קורא סמוי בפורום אני שמח לגלות כאן כל מיני פרטים מעניינים על השירים והביטלס בכלליות. הפורום הזה ממש טוב לאנגלופיל כמוני במיוחד אהבתי את הסיפורים מאחורי השירים, אם יש לכם עוד כאלה בבקשה תוסיפו למאמרים זה פשוט גדול! ועכשיו לשאלה שלשמה באתי מישהו יכול לגלות לי מה בדיוק אומרים בסוף הטראק של A Day In The Life ? בתודה מראש

Another Girl

New member
קודם כל שלום שלום ../images/Emo13.gif

וברוך הבא ככותב. בנוגע לשאלתך: איזה מילים בדיוק? אתה מתכוון בסוף בסוף?...

Another Girl

New member
ו../images/Emo15.gif../images/Emo18.gifפינת הסיפורים שמאחורי

השירים...
אני שומעת הרבה בקשות להחזיר את הפינה הנפלאה הזו(ל נ ו ן,השמע קול?) בגלל שאינני רואה את אמיר לאחרונה כאן,מי מוכן להרים את הכפפה ולהחזיר את הפינה לחיים?

את יכולה לחדש אותה בעצמך ../images/Emo13.gif

תכתבי כאן את מה שסיפרת לי במסרים על "השוטה שעל הגבעה", "מרתה יקירתי" ו"ריטה המקסימה"

Another Girl

New member
בכיף,אבל...

הייתי מעדיפה שכמה שיותר אנשים יהיו מעורבים בעניינים שבתוך הפורום.
אם המצב יגיע לשיממון ויובש,אקח את זה על עצמי.

Another Girl

New member
מצטערת,עמיר ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

זה אומר שאתה מתכנן קאמבק?...

Avishay2go

New member
הכוונה היא

למילים שאומרים הפוך יש את השיר "יום בחיים" אז הפסקה ארוכה ואז מילים הפוכות על המילים האלה אני מדבר

ערןלוי

New member
המלים בסוף פפר..

הן לא הפוכות. אף אחד לא יודע מה הם אומרים שם, אבל זה משהו כמו "never could be any other" משהו. אבל אם הופכים אותן זה נשמע כמו "we'll fuck you like superman".

amhay

New member
לי זה היה ברור מלכתחילה...

המילים הם never could be any other way

מאור 87

New member
טעיתם../images/Emo70.gif

כשהופכים את הקטע הזה ושומעים אותו מהסוף להתחלה אז שומעים ששואלים: Will paul be back as superman?

Miss CB

New member
ברוך הבא ו-,

אמרו את זה כבר אז אני רק אסכים איתם... אגב, מכל מי שסיפר מה שומעים בהפוכה: זה מנסיון או ששמעתם על זה? ז"א, יש פה מישה ושבאמת הצליח לשמוע את זה הפוך כמו שצריך? אגב 2, ל נ ו ן, גם אני ברשימת התומכים להחזיר את פינת הסיפורים מאחורי השירים!

מאור 87

New member
כן!

יש לי את זה על המחשב.. את הקטע הזה הפוך.. ושומעים שם בבירור: Will paul be back as superman? הורדתי את זה מאיזה אתר של Paul is dead..

HelterSkelter1

New member
לא

ניסיתי את זה כבר מזמן, וקשה מאוד להבין מה נאמר שם. אפשר כמובן לנגן את השיר מהסוף להתחלה, יש הרבה תוכנות עם האפשרות הזו.

למעלה