המילים לשיר בדיסק החדש!!!

המילים לשיר בדיסק החדש!!!

זה מה שקורה שמשעמם... סתאאאםם...פשוט ראיתי שאף אחד לא מעתיק מהחוברת למחשב

../images/Emo18.gifשנים חסומות../images/Emo18.gif

שנים חסומות שנים בלי רגש שנים מהצד מנותק מלא בעובדות חסרות כל ערך הקיסר של יפן הקיסר של יפן יושב בכיסא מנפנף בדגל זה לא את זה אני שנים חסומות שנים של הבל אז אל תתפלאי אל תתפלאי אני לא יודע ללכת אני לא יודע לדבר אני רק יודע שהקיר הזה נשבר ואני לא חוזר נתתי לך יד זרקתי אבן לתוך הבאר עמוקה אני מתכופף מקשיב בחושך אני לא שומע פגיעה לא שומע פגיעה אני מפחד מנפנף בדגל זה לא את זה אני שנים חסומות שנים של הבל אז אל תתפלאי אל תתפלאי אני לא יודע ללכת אני לא יודע לדבר אני רק יודע שהקיר הזה נשבר ואני לא חוזר פה פם פם פם פה...

../images/Emo150.gifקונפורמיסט../images/Emo150.gif

סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהיה יותר יציב עכשיו ביום שישי משחק כדורגל זה טוב לרוץ עם חברים מזכר בשנות השמונים תמיד כשיש גשם כאילו שהיה חורף כל הזמן מה שבטוח ש הייתי ילד ונורית אפשטיין הייתה יפה הקונפורמיסט הקונפורמיסט לא מסתכל על הבסיס קונספורמיסט קונפורמיסט חי כמו קנגרו בתוך הכיס טו דו טו... סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהיה יותר יציב

../images/Emo82.gifבעיר הזאת../images/Emo82.gif

החלטתי להיות בריא להפסיק לשתות להתחיל לשחות אבל זאת רק עוד,הפסקה זמנית שוב ישבתי לבד במסעדה וראיתי גבר מדבר עם אישה אלוהים לא יכול להיות שזה כל מה שיש היא באה אלי אתמול אמרה,שהשתנתי נורא אבל היא הייתה שיכורה חרמנית אז לקחתי את הגיטרה שלי והלכתי ברחוב הראשי אלוהים בלילה יותר קל לחיות בעיר הזאת או או אה שוה החלטתי לא להחליט לשום כמו המחט על התקליט אני לא זוכר אם יש לי שריטה חבר שלי קיבל בנג חדש היה יום הולדת מאוד מקושקש ראסטאפריי מן בנאדם בעיר הזאת או או אה יותר קל לחיות בלילה כי יש קצת הרגשה של כפר... בעיר הזאת או או אה

גוזלניה

New member
העיר הזאת /חיות מחמד"

בעיר הזאת/ מוניקה סקס החלטתי להיות בריא להפסיק לשתות התחיל לשחות אבל זאת רק עוד.הפסקה זמנית שוב ישבתי לבד במסעדה וראיתי גבר מדבר עם אישה אלוהים לא יכול להיות שזה כל מה שיש היא באה אלי אתמול אמרה שהשתנתי נורא, אבל... היא הייתה שייקורה חרמנית אז לקחתי את הגיטרה שלי והלכתי ברחוב הראשי אלוהים בלילה יותר קל לחיות (*3בעיר הזאת שוב החלטתי לא להחליט פשוט כמו המחט על התקליט אני לא זוכר אם יש לי שרטיה. חבר שלי קיבל בנק חדש היה יום הולדת מאוד מקושקש. .....(לא יודעת לא הבנתי) בן אדם בעיר הזאת יותר קל לחיות בלילה כי יש קצת הרגשה של כפר בעיר הזאת שום החלטתי לא להחליט פשוט כמו המחט על התקליט. "חיות מחמד" שיר הכי יפה (עד היום ששמעתי בדיסק)

אחד שהולך עם הזרם... ../images/Emo168.gif

הרעב הרעב גדול מדיי חייב לראות אותה עוד היום עוד היום כבר עברו שלוש שנים הן מרגישות כמו שלושים שנה של בדידות איומה היא כל כך קרובה סך הכל בצד השני של העיר חיה את החיים שלה זה משגע אותי כי אני מאמין באהבה שלנו כל יום שעובר חייב לקרב אותנו כי אני לא מאמין שיכול להיות אחרת כי את הרעב הגדול מדיי בחוץ אני נשאר ובפנים הולך ונעלם.

מה את פוסטמה?!?!?!?

אם אנשים רוצים את מילות השירים שילכו ויקנו את הדיסק!!!!!! כנראה שמאוד מאוד מאוד משעמם לך את מפגרת.

מממ...יכול להיות

אבל חשבת אולי שיש אנשים שלא קנו עדיין תדיסק מסיבות כאלו ואחרות ואולי בא להם להסתכל על המילים? וכן,משעמם לי,למיטב ידיעתי זה לא משהו רע,לפחות אני לא מחלקת מחמאות כגון "מפגרת" ו"פוסטמה" לאנשים שאני יודעת בדיוק רק את השם משתמש שלהם,עצוב מאוד.

the king 25983

New member
מילים זה גם זכויות יוצרים..../images/Emo103.gif

אבל זאת לא סיבה לקלל. אני לא מבין מה הקטע של זה ולדעתי את יכולה להמשיך למרות שאני לא בטוח שלפי חוקי תפוז זה מותר, לא בקי בחוקים של תפוז, תשאלי את אייל, הוא יודע...

למעלה