המילים של Fragile הבי סייד של מלאנוש הכפרע:

המילים של Fragile הבי סייד של מלאנוש הכפרע:

Fragile Everything's laughter, always the same, When the light fades the moment ends, Empty and Restless, The fact remains, You're tied to the highs that others live. Can I talk you down tonight? Surrender... I'm not strong enough to fight with you anymore, I don't wanna fear with love when we're so fragile, I could never be the one to tear apart, Help me free these selfish lies and jaded alibies With tears in my eyes i'll carry on... Careless expressions and they're cold and vague, Stealing truth from the words you say, I cowardly reason while life escapes, Scared of running, afraid to stay, I just need a little time, Surrender... I wont be your concubine, not for anyone... I don't wanna fear with love when we're so fragile, I could never be the one to tear apart, Help me free these selfish lies and jaded alibies, With tears in my eyes i'll carry on... Reach out you're not alone, Release your hope, let go, Though the light may darken as your fears unfold... I don't wanna fear with love when we're so fragile, I could never be the one to tear apart, Help me free these selfish lies and jaded alibies, With tears in my eyes i'll carry on... With tears in my eyes.....

התרגום שלי של השיר:

שביר הכל צחוק, תמיד אותו דבר. כשהאור נחלש, הרגע נגמר. תרוקן את העצבנות. העובדה נשארת. אתה קשור למעחה, איפה שהאחרים חיים. אני יכולה להשפיל אותך הליילה
נכנעת... אני לא חזקה מספיק כדי להילחם נגדך יותר. אני לא רוצה לפחד מהאהבה כשאתה כל- כך שביר. אני מעולם לא יכולתי לקרוע לגזרים. תעזור לי לשחרר את שקרים האנוכיים ואת השקרים המתישים. עם דמעות בעיניים שלי אני ממשיכה... ביטויים חסרי זהירות הם קרים ומטושטשים. גונבים את האמת מהמילים שאתה אומר. אני פוחדת מההיגיון כאשר החיים בורחים. אני פוחדת לרוץ, מפחדת להישאר. אני רק צריכה קצת זמן להיות מוקפת... אני לא אהיה הפילגש שלך יותר... אני לא רוצה לפחד מהאהבה כשאתה כל- כך שביר. אני מעולם לא יכולתי לקרוע לגזרים. תעזור לי לשחרר את שקרים האנוכיים ואת השקרים המתישים. עם דמעות בעיניים שלי אני ממשיכה... בהישג יד אתה לא לבד. תשחרר את התקווה שלך, תן לה ללכת באמצעות האור שיכול להחשיך כשהפחד שלך התגלה. אני לא רוצה לפחד מהאהבה כשאתה כל- כך שביר. אני מעולם לא יכולתי לקרוע לגזרים. תעזור לי לשחרר את שקרים האנוכיים ואת השקרים המתישים. עם דמעות בעיניים שלי אני ממשיכה...

סַבְתָא

New member
איפה אפשר להשיג אותו?

אני לא מעזה אפילו לשאול אם אפשר להשיג את הסינגל בארץ... חחח זה מהסינגל החדש? אני מבינה נכון?

כן, אני יכולה לשלוח לך אותו במסר או משהו.

זה בי סייד של הסינגל ואי אפשר להשיג אותו בארץ. זה שיר מקסים.

למעלה