המימונה- האם הועם זוהרה כיתר חגי ישראל?

w o m a n 10

New member
המימונה- האם הועם זוהרה כיתר חגי ישראל?

לפני שנים שניים מתושבי מושבתנו הקטנה היו חברי כנסת. שניהם מרוקאים אסלים. היתה תחרות מי יערוך את המימונה המוצלחת ביותר. סגרו את הכביש הראשי... ניגנו על דרבוקות... רקדו... העבירו מגשי מופלטה ושאר תופינים בין האנשים ברחוב. ראשי המדינה הוזמנו... ובאו ...לאכול מופלטה ולחבק תינוקות.
ואנחנו התחככנו ב"אבק כוכבים"
לימים... החגיגות הצטמצמו ונכבדי העיר פתחו שולחן בביתם... חצרם.. והתושבים הוזמנו ברכו ובורכו בברכת "תרבחו ותסעדו" שד.א. המילים מברכות להצלחה ולמזל טוב ולא להתרווחות על הכסא ולסעודה כמו שרבים חושבים. אחר כך, פסק הארוח ההמוני בבתים והחלו לעשות מימונה במתנ"ס. השנה... גם המתנ"ס היה חשוך. המימונה בוטלה?
ואני שואלת האם הועם זוהרה של המימונה כיתר חגי ישראל? או אולי המצב הכלכלי אשם? או המצב המורלי? או שבכלל זה נקודתי ורק אצלנו החלו לחפף?

w o m a n 10

New member
עד שאקבל תשובות ../images/Emo132.gif

רגע לפני שנשכח שהיה ליל סדר. תמונות משולחן הסדר שלי. השנה הייתי מאוד עסוקה לפני החג. הבן עבר דירה ועל פי ההתרגשות והמעורבות שלי היה זה כאילו אני עברתי
ו.. זהו... לא עוברת יותר דירות
השנה שיחקתי עם המפות ועם המפיות.

w o m a n 10

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

והכוסות... סטייל אולם ארועים
KDR הסכו"ם בסדר?

w o m a n 10

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo48.gif../images/Emo162.gif

כמעט כל האורחים נשארו לארוחת החג שלמחרת. בטח בגלל העיצוב של השולחן
לא יכולתי שלא לשנות. המפות היו קטנות אז הנחתי אותן כמפת טלאים (באלכסונים) כשראנר מחבר ביניהן. צבע המפיות נתן מראה אחר לצלחות.

w o m a n 10

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

כתבתי לכם על גלילות חזה עוף המדהימות שהכנתי. ותפוז זרק לי ת'הודעה לפח
זהו, ברוגז איתו
ליל מנוחה לכם ולכל המשפחה

שולחן יפה מאוד. אצלנו מגיעים למחרת למארחים

לארוחת שאריות
בדרך כלל נשאר המון אוכל.לפעמים לא מגיעים בליל הסדר לבשר אלא מתמלאים מכל הסלטים /מרקים וכו. לגבי הגלילות נסי לשלוח שוב .

נגמרו הבחירות הסתיימה עונת המופלטה ../images/Emo8.gif

בוקר טוב יקירה
........ אילו היו הבחירות מתקיימות אחרי המימונה כי אז הפוליטקאים הגרים בצ'כונתך היו מקפידים על מצוות חלוקת המופלטות בבתיהם, וזכרון המתוקים היה בבדאי מלווה אתכם גם לקלפי , הואיל והפסטיבל הסתיים , גם ביביהו ושתחיה הסתפקו בגיחה קצרצרה לשכניהם מעבר לכביש של קיסריה , ושרל'ה אפילו לא טעמה כזית בתרוץ נשי משכנע שהיא שומרת על הגזרה. גמנחנו קפצנו לארוע מופלטות שכזה במוצ"ש , שנערך לעובדים מטעם אחת החברות הגדולות במשק והלב נקרע מכמויות האוכל שהוזמנו שם , ואני מאד מקווה שלא נזרקו . אלמלא האיש הביישן שלי, הייתי אוספת ומחלקת לנזקקים. פעם מימונה היתה ארוע משפחתי פנימי, עם השנים ובעזרת המפלגות הפכו אותה לסוג של חג הבא לציין דו קיום בין העדות ופסטיבל אוכל. שולחן ליל הסדר בביתך מקסים!
אל תתייאשי ונסי להקליד שוב את המתכון, תפוז עובר עתה שינויים לאור התוכנה החדשה והודעות נמחקות לצערי. לאחרונה סיגלתי לי מנהג לפני כל משלוח הודעה אני עושה העתק ליתר בטחון .

למעלה