המין החזק והיפה

../images/Emo101.gif אתם שואלים- המומחים עונים

ד"ר עופר תדמור, מומחה לסקירת מערכות יתארח הערב ב-18:00 בפורום הריון ולידה ויענה לשאלותיכם.
פרופ' ג'רי ריכשטיין, יו"ר ארגון "בקול" יתארח הערב ב-20:00 בפורום חירשים ולקויי שמיעה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
הדיאטנית טובה קראוזה חוזרת לייעץ לגולשי תפוז- הפעם בפורום הרזיה לאחר לידה. טיפים והדרכה- הערב ב-21:00.

noonoo71

New member
../images/Emo32.gifשאלה טכנית קצת מפגרת...../images/Emo53.gif

מישהו/י יודע/ת איך מקליטים מוידאו לוידאו? אני רוצה לרכז בקלטת אחת קטעים "בלתי נשכחים" מהסידרה. וידאו 1- פרקים שהוקלטו. יציאה לטליויזיה. וידאו 2- קלטת ריקה להקלטה. ניסיון לחבר בין מכשירי הוידאו: מוידאו 1 (בנוסף ליציאה לטלויזיה) לוידאו 2 נחל כישלון חרוץ- לא רואים כלום בטלויזיה... אז איך? מהטלויזיה לוידאו 2? השקע בוידאו 2 (כניסה) לא מתאים, הוא "הפוך". תודה מראש למבינים העונים!

נצל"ש...

ראיתם איזו חמודה אני...אני מנצלש"ת.. למרות שלא הבנתי את הקטע..כי אם רושמים הודעות לשרשור קיים זה עדיין מוריד הודעות קודמות לדף הבא... אז מי שיסביר לי יופי לו... ועכשיו לנצלוש.... בואו נעשה שרשור יומולדת... ייאי...יומולדת!!
שכל אחד ירשום תאריך יומולדת + מזל ואל תהיו אלמושים..תרשמו..יהיה כיף!

I n n u e n d o

New member
הממ

צריך להיות פה פורום שעוסקבזה.. תחפש/י פורום ריפ וDVD או משהו כזה..

Principesa Reut

New member
רעיון מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

היומולדת שלי -
8/6
אני חושבת שביום ראשון (מבחן אחרון, תודה לאל
) אני אעלה לפורום מאמר עם הימי הולדת של כולם

Ker 15

New member
חחח...רעות!...../images/Emo9.gif

גם היומולדת שלי היא ב8.6 אבל בשנת 1988! ואני מזל תאומים..

Principesa Reut

New member
דווקא כשאת רושמת הודעה חדשה,

את רק מקפיצה את השרשור הקיים, ולא דוחקת שרשורים אחרים לעמוד אחר

Bow Wow2004

New member
10/9/85 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

פייטון, מה התאריך שלך? (ואל תשכח לסמן בשנה אם זה מינוס או פלוס).

למעלה