המין החזק והיפה

המין החזק והיפה ../images/Emo68.gif

ציפי אובזילר, הטניסאית הישראלית השניה בדירוג העולמי (מקום 135) תענה לשאלותיכם הערב ב-20:00 בפורום טניס. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בלעדי לגולשי תפוז אנשים בישראל בפרט ובכל המזרח התיכון! הצצה בלעדית אל מאחורי הקלעים של הקליפ החדש של קיילי מינוג Red Blooded Woman וגם אפשרות לזכות בלוח השנה של קיילי בערוץ מיוחד!
במצעד הרשמי של גולשי תפוז אנשים, "הקופסא", בריטני מורידה את קיילי מראש המצעד. מה יהיה בשבוע הבא בקרב הדיוות? אתם קובעים.

aniviel

New member
נ"שנ"ש... אנדי סירקיס ואלייז'ה ווד

לפי מה שאלייז'ה אמר, השניים יקבלו תפקידים בסרט הבא של פיטר ג'קסון - 'קינג קונג', ויטוסו לניו זילנד בסביבות אוגוסט-ספטמבר לצילומים. עוד לא ידוע מה יהיה גודל התפקידים (יכול להיות גם שהם סתם יהיו ניצבים) - את העניין הזה עוד מסדרים. כמו כן גם יש שמועות שסיר איאן ישחק בסרט, בקשר לזה אני עוד אחזור אליכם
וכמובן תזכורת קצרה - 'הידלגו' ('ים של אש') יוצא מחר בבתי הקולנוע

Eowyn of Rohan

New member
על אנדי סירקיס ואיאן מק'קלן שמעתי..

אבל אלייז'ה? חח ממחזר שחקנים.

קינג קונג בניו זילנד?

גם את זה מצלמים שם? ולמה כולם בטקס האוסקר הודו לניו זילנד? צילמו שם עוד סרטים חוץ משר הטבעות? ופיטטר ג'קסון הוא מניו זילנד? כי גם את קינג קונג הוא מצלם בניו זילנד אז חשבתי...

moe777

New member
אכן, פיט הינו ניו זילנדי גאה

וגם אני מוחה נגד רעיון הופעות האורח הכ"כ צפויות האלה.

Kasandra666

New member
אני הולכת לראות מחר

את ים של אש.
אין סיכוי שבסיכוים שאני מפסידה את זה
אבל לצערי לא יוכל לראות את ההקרנה הבכורה בת"א
אבא שלי לא יכול להסיע אותי וההורים שלי גל לא מרשים לי לנסוע באוטובוס אז אני אסתפק בבית קולנוע העלוב של קניון חולון... החיים פשוט לא הוגנים>_<

למעלה