המין היפה
מול המין הקשה

המין היפה../images/Emo68.gifמול המין הקשה../images/Emo150.gif

אני בזאת מכריזה על תחרות בין הנשים והגברים שבינינו !! והתחרות היא כזאת: מצאו לי כמה שיותר שירים עם כינוי חיבה זה יכול להיות כינוי חיבה בין אבא לבנו, בין אמא לבתה. בין בן לאמא בין בת לאמא... זה יכול להיות כינוי חיבה בין אהוב לאהובה... כל דבר.. אפילו בין כלב לבן אדם. יש המון כינוי חיבה.. אפילו לקרוא למישהו My Boy זה כינוי חיבה (מי רואה צעירים חסרי מנוח?
חחח אני כבר לא...) יש גם כינויי חיבה כמו קושי, שושי, פמפקין, פרח, לטאה אפריקנית חמודה שלי וכו´... אז קדימה! בנות ובנים אני מצפה מכם לחשוב היטב על שירים עם כינויי חיבה... ותזכרו, שיתוף הפעולה הוא סוד ההצלחה ! (אני נשמעת כמו מורה לשל"ח...) כלל קטן: כותרת הודעה של גבר תסומן ב-
(כן, טמבל!) וכותרת הודעה של נשים תסומן ב-
אני מהמרת שהבנות ינצחו! מישהו רוצה להוכיח לי שטעיתי?

G e n o c i d e

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

שיר במזרחית, לא כל כך זוכר אותו ילדונת - ליאור נרקיס (נראה לי..)

קולאז

New member
../images/Emo68.gif...שנייה תנו לי לבדוק....

מה עם השיר של שלומי שבת "...ואת נשמה מתוקה שלי היחידה..." היא כל כך יפה-כוורת אביב גפן-"...אל תעזבני את המלאך שלי..." אילנה. "יש לי חברה" "...והיא מהממת..." "אתה פה חסר לי" - "אתה אידיוט אמיתי..." נחשב? תנסו להתחרות עם זה.... (חחח)

../images/Emo68.gif הצלת את כבודנו

אני אוסיף עוד שירים: אלאניס מוריסט בשיר היפהפיה - I was hoping "Dear Dar, Your mom, my friend, left a message, on my machine" (dar = darling) אסף אמדורסקי- בשירו "יקירתי" Sweet like chocolate שכחתי איך קוראים למבצעים... זאת אישה שחורה ששרה ואם אני לא טועה הקליפ עשוי משוקולד חשבתי על עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.. התחרות תסתיים ביום ראשון בלילה... ההימור שלי הולך להיות נכון!!

אתנה33

New member
ועוד כמה לטובת הבנות......./images/Emo68.gif

אהובתי שלי ליבנת יפה שלי את כול מילות האהבה ןחכי לי אהובה כשאני כאן לבד יפה שלי את יחידה מכושפה שלי אמרת אתה חמוד אני מודה שתהיי לי ילדה היפה בנסיכות המושלמת בכל בנות העיר / לך חמודתי היפה הקטנה המתוקה את הניחוח המתוק הפרח בגני מריומה שלי יונתי תמתי יוסי ילד שלי מוצלח את מכתבך קיבלתי בני הטוב הוא אמר לי בואי מותק רוזה את אהובה שלי כמה שירים עוד לך אחרוזה הו מתוקה היא מדבש לא אשכח אותך לנצח קלמנטינה היקרה / עם בתו החמודה יחדתי ברחוב עוברת ששתי לקראתה אמא אמרה לוניה,וניה בני היקר מי יש לו ריבה כזו כמו חביבתי שם תמתי גדודך מנדוד שם תמתי דודך מדוד נחשוב אליך יקירה החיילים הולכים שימעי נא חביבתי הוא אמר שימעי נא חביבתי מה דופקת ליבתי חלוץ נחמד ולבבי הואי הנה ילדתי בואי הנה נישמתי בואי הנה תמתי יונת חן שלי / שם שועלים יש בחור טוב שלי שני מצא ילדונת שתאהב בוא אלי גולית נחמד שב אצלי צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך אהוב יקר את יפה שלי אבא´לה בוא ללונה פארק

קוציני

New member
כרגיל אתן מנצחות ../images/Emo163.gif

יש לי לתרום את : America - Sister Golden Hair suprise beateles - carry that weight - sleep pretty darling do not cry Snowy white-Bird of paradise

הייתי חייבת להקפיץ ../images/Emo68.gif>../images/Emo163.gif

כי תמה התחרות שלנו! וה
ניצחו. >כמובן!!!! מזל טוב לבנות הפורום
בנים, תתביישו לכם! רק ג´נוסייד וקוציני ענו. אם הייתם מתאמצים הייתם מצליחים להגיע יחדיו לשליש מהרשימה של אתנה:) אתנה, את המלכה
וקולאז את סגניתה
לכן, המנצחות הגדולות של התחרות הזו הן כמובן הנשים היפות, החמודות, המקסימות, המוכשרות, המתוקות, האהובות, הנערצות הנסגדות ! בנות, הפרס שלכן יהיה להעניש את הגברים. אם מישהי חושבת על עונש הולם שלא תתבייש ותציע הצעה...
(ועל מי אני הימרתי?! על מי? אני לא שומעת...! מי מביא לי פרס?
)

אתנה33

New member
חחחחחח רוח דווקא יש לי כמה רעיונות

זדוניים אבל לא פה המקום לפרט אותם:) ותודה תודה תודה קדה לי בקלילות :)

למעלה