שרשור שלישי בעניין המינוי של גליק (ושני של אותו פותח)קרולין גליק היא נחש ומתאימה לביוב.
היכן מצאת שאני מעיר לך חבר יקר על שגעון גדלות עוד יותר יקר? ציינתי כמה עובדות. אתה יודע, מסוג הדברים האלה שבדרך כלל לא מופיעים בפוסטים שלך.. כל התייחסות אליך בדברי, בדמיונך הפרוע בלבד. קצת דומה לצורך שלך להזכיר איזהו ״מנהל פורומים״ שאמור להיות קשור אלישקרן כרוני,
כשאכתוב בפורום שבו אתה מנהל בחסות מנהל הפורומים , אז תעיר לי.
עד אז , קפוץ לי.
אתה שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים.היכן מצאת שאני מעיר לך חבר יקר על שגעון גדלות עוד יותר יקר? ציינתי כמה עובדות. אתה יודע, מסוג הדברים האלה שבדרך כלל לא מופיעים בפוסטים שלך.. כל התייחסות אליך בדברי, בדמיונך הפרוע בלבד. קצת דומה לצורך שלך להזכיר איזהו ״מנהל פורומים״ שאמור להיות קשור אלי.
הרבה בריאות וגם את תת-השרשור הזה, מיצינו, עם ובלי קפיצות מיוחדות, כך שאתה לגמרי מוזמן להתעלם ולהמשיך הלאה בחיים גם כאן (במקום החלופה השגרתית, קרי להתבכיין שרודפים אותך המסכן וכיו״ב).
האמת שאם באמת הייתי שקרן, ועוד כרוני, אני חושב שהייתי כזה בזכות עצמי. לא יודע מי אמור להיות מוגדר ״מנהל הפורומים״, אבל לא מקובל עלי לייחס לו את תכונותיאתה שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים.
שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים.האמת שאם באמת הייתי שקרן, ועוד כרוני, אני חושב שהייתי כזה בזכות עצמי. לא יודע מי אמור להיות מוגדר ״מנהל הפורומים״, אבל לא מקובל עלי לייחס לו את תכונותי. אמנם זה דיון סרק מאחר ואני לא שקרן כלל, כך שממילא גם לא כרוני, אבל בכל זאת.
אגב, את המילה מיצינו כבר מצאת במילון, או שאתה באמת זקוק לעזרה גם בזה?
יוו, אתה מעייף.שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים.
שקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים,יוו, אתה מעייף.
מה הקטע החדש? לצווח את אותה צווחה היסטרית לכל תגובה עד שאני דווקא אפסיק להגיב? רעיון לא רע למען האמת, כי הרבה סבבים כנראה לא אחזיק מעמד. בטח שלא מול היסטריה כזאת. עם זאת אולי כן אמצא לנכון לציין שמגיע לך שאפו על הנפקת משפט שממש אף מילה בו לא נכונה
.
ובכל זאת… מיצינו חמוד.
אשריך שהפסקת לצווח. מאוד מעריך, במלוא הרצינות. אמנם עדיין אף מילת אמת כמובן וכצפוי, אבל לפחות הדברים נשמעים בנחתשקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים,
אתה מזהם את הפוסטים שלי בשקריך הנלעגים.
אשריך שהפסקת לצווח. מאוד מעריך, במלוא הרצינות. אמנם עדיין אף מילת אמת כמובן וכצפוי, אבל לפחות הדברים נשמעים בנחת.
בפוסטים שלך אגב אני לא נוגע. אולי בשרשורים. תבדוק גם את המילים האלה במילון אם אתה כבר מחזיק אותו ממילא כדי להבין את משמעות המונח מיצוי.
תודה חמוד
ידעתי שהתודה מוקדמת מדישקרן כרוני בחסות מנהל הפורומים ,
כדאי שתספור כמה פעמים כתבת שמיצית .
השקרן הכרוני בחסות מנהל הפורומים ממשיך עם הטרלול.ידעתי שהתודה מוקדמת מדי.
טוב נו, תמשיך לצווח. אם זה מה שעושה לך את זה, מי אני שאקח ממך את ההנאה הזאת.
אני טוען שמיצינו כבר מזמן יקירי. אם אתה חושב שאני מתבייש לומר זאת, חשוב שנית. אבל מה לעשות שאתה מתעקש להמשיך להגיב כל פעם מחדש ועוד לעשות זאת עם שקרים שאני צריך להפריך? מבטיח לך, ברגע שתפסיק עם זה, לא תראה ממני המשך בתת-השרשור הזה. תמיד נהגתי כך ובל"נ אנהג כך גם בעתיד. אמנם אגב לא אכחיש, יש גם מקרים בהם על אף שאני מכריז שתת-שרשור כלשהו מוצה, אני בכל זאת מרגיש צורך להגיב בו. אבל זה פחות מולך (פשוט משעמם ורדוד לי מדי איתך, סורי) כך שזה לא רלוונטי.
מתוק אתה. מתוק לחלוטין.השקרן הכרוני בחסות מנהל הפורומים ממשיך עם הטרלול.
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעמתוק אתה. מתוק לחלוטין.
תרשום. קרולין גליק תגלה מהר מי זה פאן פאן השפן הקטן נתניהו.שרשור שלישי בעניין המינוי של גליק (ושני של אותו פותח) . עושה רושם שהמינוי שלה ממש מפחיד, אבל ברמות-על, את מחנה הרל"ב .
נאמר שוב, אחלה מינוי שבעולם, מינוי מקצועי לעילא ולעילא וטוב שבוצע. לא יודע מה הוא קשור ל"כוונות נתניהו מול טראמפ", אבל (מעבר לכך שיש מצב שגם טראמפ מכיר אותה) מדינת ישראל תהנה ככל הנראה מהמינוי הזה וזה מה שחשוב.
לא יודע איך לספר לך את זה, אבל יש לי תחושה שגליק מכירה את ראש הממשלה הנבחר עוד לפני שאתה ידעת מה זה פוליטיקהתרשום. קרולין גליק תגלה מהר מי זה פאן פאן השפן הקטן נתניהו.
והיא תיפרד ממנו .
רבים חשבו שהם מכירים את נתניהו היטב וברגע שהוא איכזב אותם הם היו המומים מהתנהגותו וטענו שזה הדבר האחרון שציפו ממנו.לא יודע איך לספר לך את זה, אבל יש לי תחושה שגליק מכירה את ראש הממשלה הנבחר עוד לפני שאתה ידעת מה זה פוליטיקה.
כוכב נוסף בכוורת הכשרונות של משרד ה- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי" - אור ריכארט...קרולין גליק היא נחש ומתאימה לביוב.
צודקת יסמין לוי,כוכב נוסף בכוורת הכשרונות של משרד ה- AKA ,CM "שגלתי ואנוכי" - אור ריכארט...
הנה משהו מפרי קולמוסו,
והנה פרי נוסף,
פרי באושים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.