המיני מחנה אימונים של "אמאלה3"

המיני מחנה אימונים של "אמאלה3" ../images/Emo13.gif

בתחילת השבוע הזה, היה מיני מחנה אימונים של "אמאלה3". זה היה ימי ראשון-שני-שלישי, ואני לצערי יכולתי להגיע רק שני-שלישי אבל רק רציתי לומר לך תודה - מאוד נהנתי והרגשתי שהתקדמתי היום. בדברים הבסיסיים כמו גלגלון ועמידת ידיים - עשית איזשהו שיפור עצום, יום שלישי בערב באימון בהדר יוסף המדריכה אמרה שהם ממש השתפרו
[כן כן יום שלישי קצת עיניתי את הגוף שלי חחח אבל היה יום לא מהעולם הזה
] בשפגט לימדת אותי לגבי הברך, אני אתחיל לעבוד עליו מקווה שהוא ישתפר בקרוב
גם האנשים היו ממש מדהימים - כולם כ"כ נחמדים, חברותיים ומתחשבים. באמת כמו בית - כמו שאמרת
מאוד נהנתי, למדתי המון, והכרתי אנשים נפלאים - רציתי לומר לך תודה -

אמא לה3

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

כמו שאמרתי לך, כבוד היה לי שטרחת והגעת מהרצליה אלי..אין ספק שיש בך את ה"אש" שמדליקה ההתעמלות. אכן, דבר אחד יעמוד לזכותן של הבנות שלי וזה שהן חברותיות ומקבלות ותומכות בכל אחת ובאהבה. תראי, נכנסת להתעמלות ב"פול גז", בכל הכוח ובזמן הקרוב את אכן תראי שיפור עצום ומהיר מאוד, ההתקדמות אחר כך תאט מעט, אל תבהלי, זה טבעי ואז נכנסת המוטיבציה להמשיך. כמו שאמרתי לך, אני כאן (וגם שאר בנות הפורום), לתמוך, לעודד, להסביר ובעיקר ללוות את ההתקדמות שלך בכל דרך שנוכל. שמחתי מאוד להכיר אותך, את אדם מיוחד וילדה נהדרת!!!! תודה.

adi5151

New member
:) אני גם ...

נהניתי מאוד! והיה לי מאוד כיפ להכיר אותך יהודית :)

totshe

New member
יוהדית

יוהדיתתת...אני יודעת שזה קצת באיחור אבל גם לנו היה ממש כיף שהגעת אלינו שמחנו להכיר מתעמלת חדשה מלאת מוטיבציה ורצון ( זה הזכיר לי את עצמי=]) ובאמת תמשיכי להתאמן (גם אם זה לא יהיה במרחק של שעה נסיעה) ואל תוותרי על החלום!!!

ברור שאמשיך להתאמן ../images/Emo8.gif

ותודה רבה
היה גם ממש כיף להכיר אותך, ובכלל את כולכן

למעלה