המיסתורית....

love yoy

New member
המיסתורית....

היא היתה אישה נחשקת פשוט מושלמת.. כל בחור סובב אחרייה את הראש, גופה המושלמם שדייה הענוגים ,רגלייה הארוכות והחטובות ושפתייה החושניות.. פשוט מושלמת. ישבתי ליד הבר והזמנתי משהו לישתות היה לי משעמם והייתי כל כך חרמן שהייתי חייב לזיין... היסתובבתי וחיפשתי אולי יש פה בחורה נאה שאני יכול להכיר פתאום ראיתי אותה, בחיים שלי לא הכרתי אותה ,ראיתי אותה יושבת עם בחור ליד שולחן ומחרמנת לו את הצורה.. היא מכניסה את ידה הארוכה לתוך מיכנסיו שאף אחד לא יראה והוא נאנח לכל מגע ידה.. הרגשתי שאני חייב לזיין אותה ועכשיו! הבחור עזב אותה והיא נשארה לבד לשבת . ניגשתי אלייה היא לא אמרה כלום היא תפסה אותי ולקחה אותי לחדר מאחוריי הבר הרגשתי צמרמורת וריגוש באותו הזמן ידעתי שאני יזיין אותה היום ... בחדר היתה מיטה זוגית עם מצעי סטאן לקחתי אותה והושבתי אותה על המיטה הורדתי לה את השמלה העדינות מלטף כל איזור ואיזור בגופה החטוב והמפטה.. הזין שלי עמד כמו שבחיים שלו הוא לא עמד נשכבתי עלייה ורציתי להיכנס אלייה היא היתנגדה וזה יותר גירה אותי.. היא אמרה לי לשבת על המיטה. היתיישבתי, היא נעמדה היא היתה עם חזיה ותחתונים ... התחילה להוריד את החזייה בחושניות ולאחר מיכן את התחתונים הזין התחיל לעמוד ולהיות קשה ואני התחלתי לעשות ביד עלייה היא הפסיקה אותי.. השכתי אותה על המיטה התחלתי ללקק כל איזור בגופה, היא היתה חמה ורטובה היא רצתה שאני יכנס אליה העברתי את היד על הכוס החם שלה והכנסתי אצבעות .. המגע היה חלומי המקום היא חם ונפוח כאילו מישהו זיין אותה לפני חמש דקות.. עליתי למעלה נתתי לה צרפתית וכל זאת שאני עושה לה ביד ומכניס אצבעות עמוק לתוך הכוס המקסים שלה, העברתי את ידי על יריכייה החטובים והמשכתי למעלה לכיוון שדייה הזקורים והענוגים.. ליקקתי לה את הפיטמות היא נאנחת (ושתבינו עוד לא ניכנסתי אלייה) נעמדתי עלייה והעברתי את הזיין שלי על הדגדגן הנפוח שלה היא דחפה אותה במכה אחת לכוס שלה, היא נתנה צעקה של הנאה והתחילה להיתפתל כמו חתולה רעבה לסקס... היתהפכנו והיא היתה למעלה היא התחילה ליקפוץ עלייה כאילו הייתי החיה שלה שעשתה בה כל מה שרצתה... גמרנו באורגזמה ניפלאה שנינו.... היא יצאה לאחר מיכן מהחדר והשאירה אותי לבד.. הייתי עדיין חרמן ועשיתי עוד פעם ביד ונירדמתי.. היתעוררתי במיטה שלי ומיסתבר שהכל היה רק חלום רטוב... אני רוצה הרבה חלומות רטובים כאלה!! שרון

shoteret

New member
השוטרת כאן - love boy

היי סקסי, וואווווווווווווווו אתה גדול איזה חלום נפלאאאאא אז תגיד לי מהר למה לי אין חלומות כאלה למה בחלומות שלי אני תמיד נותנת דוחות או קנסות ואני תמיד על מדים לוחצים ואין שם שום סקס או אירוטיקה גם אני רוצה חלום כשלך איך עושים את זה? תסביר לי!!!!! ממני

love yoy

New member
זה פשוט...

דבר ראשון אני בת וקוראים לי שרון! דבר שני זה רק סיפור וזה לא היה חלום אבל רק שתדעי\תדע שמה שרוצים יכול להיות בדימיון וזה לא קשור לחלומות אני כותבת את הסיפור הזה מהדימיון לא יותר מיזה... מקווה שעניתי לך על השאלה שלך שרון!!! :cool:

shoteret

New member
השוטרת כאן - אופסססס

היי סקסית, סליחה הפעם השנייה שאני טועה מכל מקום החלום שלך נפלא וכתיבתך אחלה והיי ברוכה הבאה למשפחה כתבי שוב במהרה ממני

love yoy

New member
אין בעיה...

תודה מתוקה.. אני שמחה שנהנת מהסיפור אני זזה ביי

למעלה