המיקלדת

המיקלדת

תודה למיקלדת שסוף סוף התיחסו אלינו. נסעתי לשבוע לחו'ל והייתי בטוחה שאחזור ותהיה רשימה מסודרת.

24li

New member
אני לא מצליחה להבין...

יש תשובות לגבי הסיפורים שיפורסמו? יש לי עוד למה לחכות?!?!?!?????

שבוע בתורכיה

נענו 4 זוגות שבינינו מדריך טיולים מוסמך לתורכיה. הורי גרו באיסטנבול 6 שנים ולאבי היתה חנות בגראנד בזאר. מצאתי את החנות, התקבלתי בחמימות בלתי רגילה ע"י הבעלים הנוכחיים (אף על פי שאבי היה שם בשנים (1927-1932). טיילנו בעיר, ארמון דולמה-באכטצ'ה ממש מדהים ביופיו. אנה סופיה, המסגד הכחול, טופקפי, גראנד בזאר, השוק המצרי לתבלינים ועוד. נסענו יומיים לכיווחן אנקרה דרך שמורות טבע - מה אומר לכם, נוף שלא מהעולם הזה. הרים עצומים מיוערים, אגמים ודרכים מדהימות. כמו כן נסענו יום אחד לבורסה, שהיתה בירתה העתיקה של תורכיה. האוכל שלהם מעולה, לא חשוב איפה אתם אוכלים ויש להם גלידת מסטיק נפלאה. כל זה חוץ מהמתוקים. בקיצור היא נפלא.

זרה 38

New member
חוץ מהגלידה-מסטיק...../images/Emo13.gif

הכל נשמע באמת נפלא. שמחה שנהניתם!

rachely111

New member
אני מאד מאד שמחה שכייפת../images/Emo140.gif

אודיה חמודה חייתי שוב את אסטנבול דרך מילותייך, עיר נפלאה ואפשר לבלות בה הרבה, מאד שמחה שנהנאת,מאחלת לך הרבה הנאות ובמיוחד עוד מעט עם ידידתנו המשותפת, שאנו מתגעגעים אליה מאד.

police267

New member
נחמד שחזרת, מה הבאת לנו?

היי אודיה. מה שלומך? אני מבין שציפית למצוא רשימת הזוכים בכניסה לספר. אך במקום זאת מצאת "באנטש" של מתוסכלים שיושבים על הגדר ומחכים שיתנו להם תשובה, ולא משנה אם היא חיובית או שלילית, העיקר תשובה. אז ככה זה בעולם המולים, יש להם הרבה מה לעשות. חוץ מלקרוא את כל הסיפורים (ד"א את זה הם כבר עשו-ישנה הודעה בפורום), הם צריכם לאסוף את כול הסיפורים חזרה מצוות השופטים. לאחר מכן הם צריכים למיין ואז להחליט מי נכנס ומי לא. אולי יש יותר מידיי ואולי פחות. זאת עבודה קשה והיא לוקחת זמן רב. אנו פשוט צריכים להמשיך בחיים ולגלות שפתאום ביום בהיר אחד (מכיוון שהחורף מתדפק על דלתותינו-יום סגריר אחד) שנכנסנו לספר המיועד. עד אז יש לי משהו להציע לכם: http://www.idea-f.net/ang/daniel.html ואם מעניין אתכם לקבל עותק במחיר מיוחד תשאירו הודעה בצור קשר. בברכה, אלון נוימן

הי אלון

הי אלון, הכל נכון אבל המתח עדיין קיים והאכזבה שלי שלא התקדם כלום - קיימת. נכון שאין מה לעשות רק לחכות. אם הם היו מחזיקים אותנו בתמונה מדי פעם ההרגשה של כולם היתה יותר טובה. מחכה לפתיחת שנת הלימודים ובעיקר לידידתנו המשותפת. מתגעגעת אליה.

למעלה