המיקסר הראשון שלי

danielife

New member
המיקסר הראשון שלי

שלום חברים,
ראיתי הרבה דיונים כאן על מיקסרים אך לצערי אף אחד לא ענה לי על השאלה.
אני רוצה לרכוש את המיקסר הראשון שלי. אני מודע לכל הנושא של גודל קערה, כוח עבודה וכו'. היום בשוק יש שלושה דגמים מובילים כמיטב הבנתי.
אני היום עובד לרוב עם בצקים, בעיקר בצקי שמרים ולחם (בצקים כבדים). המליצו לי על המיקסר של Morphy richards משום שהוא בעל קערה גדולה וכוח עבודה חזק ביותר.
אכן מצאתי מקום שמוכן למכור לי אותו מעודפים תמורת 1150 שקלים כולל תוספת לבחירה.
אני לא רוצה ליפול בנושא ולכן חשוב לי לדעת האם כדי לקנות את המיקסר הזה? האם הוא יחזיק לי מעמד לשנים קדימה (כי זה מה שכולנו רוצים בסוף, את המיקסרים שמחזיקים מששת הימים ועוברים בירושה).

bali

New member
מנהל
מכיוון שמורפי ריצ'ארדס לא וותיקים

בענייני מיקסרים חצי מקצועיים, קשה להגיד, בוודאי שמנסיון, אם המיקסר שלהם יחזיק הרבה שנים. המיקסר שלהם בשוק אולי שנתיים. זה לא מספיק זמן כדי שמישהו ידע איך הוא מחזיק לאורך שנים.

יש אנשים שאוהבים אותו ויש כאלה שהיו להם ביקורות על הפעילות שלו. הוא חזק יותר מקיצ'נאייד אבל לא יותר מקנוודים.

מיקסרים מששת הימים שעוברים בירושה - קנוודים. היה לי אחד כזה בן 30. הם עולים יותר, אבל באמת מחזיקים שנים.

לאור זה שכתבת שאתה בעיקר לש בצקי שמרים ולחמים - לך על קנווד מסדרת המייג'ור ולא תצטער על כך. יש כמה דגמים במחירים שונים בהתאם לחומר ממנו הם עשויים ולתוספות שיש או אין איתם.

CallMeCavanaugh

New member
לי יש מיקסר מששת הימים

קיבלתי בירושה קנווד עתיק. כמעט כל יום שישי הוא מערבב שני קילו בצק לחלה בלי למצמץ בכלל. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שהוא רועש ורוקד - כשאני עושה איתו בצקים ללחם אני צריך לשים לב אליו ולהחזיר אותו למקום כל כמה דקות, אחרת הוא עלול לקפוץ מהשיש, אבל בבצק פריך, קצפות וקרמים למיניהם אין בעיה כזאת.

בקיצור - אני ממליץ בחום על קנווד.

lollipop31

New member
מיקסר של קנווד

הי,

ברשותי מיקסר KMIX של קנווד ממש סוס עבודה. אני משתמשת בו בעיקר לאפיית עוגות בחושות ושמרים.
במיקסר עצמו יש יציאה לטחינת בשר אך אני לא משתמשת.
לכל הסביבה הקרובה שלי יש את המיקסר של קנווד אז כן אפשר להגיד שהמותג עובר בירושה

אבל, מיקסר, גם חדש, עלול להתקלקל לפעמים- וו הלישה נתקע לי בתוך מושבו מבלי יכולת להוציאו.
"ברימאג" נותני השרות תיקנו לי אותו תוך זמן קצר ומאז חלפו יותר משנתיים טפו טפו ללא תקלות.

למעלה