המיקס הכי מדהים ששמעתי לאחרונה (יורופופ)

sandbird4

New member
המיקס הכי מדהים ששמעתי לאחרונה (יורופופ)

לכל מי ששואל מה זה איטלו (על פי ההגדות של היום) אז המיקס הזה מרכז 100 להיטי איטלו ביותר משעה. פשוט בן ז__ה של מיקס! המיקס הזה הוכן לכבוד תוכנית מיוחדת ששודרה ב-1 לינואר 2011 ב-RSDH.

DGL242

New member
זה מיקס מדהים?.....בוא אחרי ../images/Emo26.gif

פה הדבר היחיד שטוב במיקס שפירסמת זה השירים, אחרי 2 דקות התייאשתי ,לפי דעתי מיקס ארוך שלא מייצר דינמיקה כבר בדקה הראשונה שלו הוא מיקס לא טוב, אבל זו רק דעתי. כנס ללינק שהעלתי אחרי 20 שניות עף לך הפוני.

UberFreak

New member
די, מיצינו דוגמיות! ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן למיקס המלא...

sandbird4

New member
המממ...

אישית אהבתי את המיקס שפירסמתי לא רק בגלל השירים אלה גם בגלל העריכה. המיקס ארוך מידי זה ברור אבל הוא עדיין זורם טוב והשילובים מעולים וחלקים (ברוב המיקרים). אני גם אוהב את המיקסים שאתה מפרסם דגימות מהם אבל מתי נזכה לשמוע מעבר לדגימות? הדגימות סבבה אבל מאיפה לי לדעת שלא בחרת כמה דקות טובות מהמיקס וכל השאר משעמם?

Modium

New member
דווקא המיקס די דינאמי לדעתי, יש שם משחקים

יפים עם אקפלות ושאר סימפולים (למרות שלא תמיד באותו סולם). מה שמציק לי זה הליד-ביט שחופר שם במשך 45 דקות ואז לקראת הסוף מתחלף לליד-ביט אחר שמסומפל מ"בלו מאנדיי". (בקרוב אאזין גם לטעימה הנוספת של דורון ואחווה את דעתי)

DGL242

New member
יפה אמרת מודיום, מה שאתה מכנה

"ליד ביט" הפריע לי מאד ואחרי 2 דקות איבדתי את הסבלנות , זה בהחלט חופר בקופסה, לזה אני קורא חוסר דינמיקה ,כשמיקס נתקע על אותה דגימה של ביט ועליו מולבשים שירים זה לא מתפתח לשום מקום. גם שהוא עובר להיי אנרג'י זה אותו הקונספט.....

למעלה