המירוץ האתגרי(adventure race)הראשון בישראל!

דורסל12

New member
המירוץ האתגרי(adventure race)הראשון בישראל!

הרשמה לאירועים בחר אירוע טור דה בית שמש ה-5 מרוץ הלילה של נייקי צליחת הכנרת ה 56 ספניניג בשחקים שיעורים 0-12 ספינינג בשחקים שיעורים 13-25 הרשמה למלווים לספינינג בשחקים קיקבוקס בשחקים מרוץ היקבים ה - 1 ישראמן נגב - 2010אקטיבריצהאופנייםטריאתלוןתוכניות אימוןשחיה ומיםהליכהאולימפי ואתלטיקהכושר וחדרי כושרלייף סטיילצרכנותרפואת ספורטתזונהלגוף ולנשמהנשים בספורטGPSעוד בשוונגshvoongNetshvoongMapshvoongShopוידאולוח אירועיםהרשמה לאירועיםרשימות משתתפיםתמונות מאירועיםתוצאותפורום ריצה וטריאתלוןפורום אופניים שוונג הישן סקרבחרו את מרוץ ה- 10 ק"מ האיכותי בארץ מרוץ תל אביב מרוץ הלילה מרוץ עין גדי מרוץ חולון מרוץ חיפה צפו בתוצאות המירוץ האתגרי(adventure race)הראשון בישראל! 08/10/2009 המירוץ האתגרי הראשון בישראל יתקיים בסתיו 2010 אך בימים אלו מתגבש מרוץ פיילוט שיתרחש באוקטובר. המירוץ האתגרי הוא שילוב של כמה אלמנטים ספורטיביים קבוצתיים. המירוץ יכלול ניווט בסיסי, רכיבת אופני שטח, ריצה/הליכה בשטח ומים. בנוסף יהיו כמה 'בלת"מים' (לדוגמא בניית רפסודה, גלישת מצוקים וכו'). בקרוב יעלה אתר עם הפרטים המלאים. ישנה העדפה לקבוצות מעורבות של4 משתתפים/ות אך אם אין נשים שתוכלנה להצטרף למירוץ אנו נסתפק בקבוצות של גברים. אנו מחפשים קבוצות ספורטאים שהם יחסית בכושר ושמוכנים להתחרות במשך 24 שעות. כל הספורטאים בקבוצה חייבים להיות רוכבים מנוסים שיודעים לרכב ברמה של סינגלים זורמים. ובנוסף עליהם להיות רצים המאומנים לרוץ/ללכת עד 40 ק"מ בזמן של כ 24 שעות לא בהכרח במקטע אחד. בנוסף נדרש ידע בסיסי בשחייה.

efratramati

New member
בהחלט

בדיוק כתבתי להם קודם, לשאול איך נרשמים כבר התחלתי לחשוב על לסוע לארצות הברית במיוחד לכאלו...

הם ביקשו קבוצות מעורבות...

אם יש שתי נשים שמעוניינות להקים קבוצה אני אשמח (אנחנו שני בנים) אגב השנה זה רק פיילוט במתכונת מצומצמת לשנה הבאה. נאמר לי שהתחרות בנויה ל4-6 קבוצות השנה...

efratramati

New member
זה פה... נראה לי תכף יש קבוצת בנות

http://shvoong.co.il/he-IL/181/3895/ כשהתחלתי לחפש לאן נעלם ה pro sport coastal מצאתי את זה. אם עז הרים מארגנים זה יהיה רמה. נראה לי תכף יש קבוצת בנות ! נשמע לי כמו חיבור מושלם של ריצה ורכיבת שטח (סוג של טריאטלון משופר)

זה נראה מדהים, חייבת להיות שם!

בהנחה שהרכיבה לא טכנית מדי (עם מרחקים כבר אסתדר)- בכל זאת כתבו "סינגלים זורמים"- אז שיזרמו גם איתי... קבוצת בנות יכולה להיות מדהימה, אני בעד

shaygolfgti

New member
שום קבוצת בנות בלעדי לא תקום

הגברת אפרת רמתי אני איתך בקבוצה אולי יצא לי לזרוק אותך באיזה מצוק או שנבנה יחד איזה בלת"ם רפסודה תנו פרטים ..........................

אשמח להצטרף לקבוצה של אפרת../images/Emo66.gif

להקים קבוצה כאן יהיה קל, החלק הקשה הוא לשכנע את המארגנים לבחור אותנו לפיילוט... נראה לי שמספר המעוניינים עולה לאין שיעור על מספר המשתתפים המוגבל. יש למישהי קשרים עם פרו ספורט?

shaygolfgti

New member
אפרת בקבוצה בראשותי אז אשמח אם תצטרפי גם

אני מתנצל שכותב בפורום נשים אבל הפורום הזה הוא היחיד שעוסק באירוע הנסיוני הזה אז מגיב כאן. אם יש איסור על כך מבקש להתנצל ואחדול. תודה שי ירון טים פייטרס אפרת ושי

efratramati

New member
זאת הזדמנות בלתי חוזרת לזרוק אותי מצוק ../images/Emo13.gif

יקירי התקבלת
)))) התקשרתי לעז הרים ועכשיו מחכה שיחזרו

למעלה