המירוץ לדירה!!!!

Maladict

New member
המירוץ לדירה!!!!

זוגות אשר מעוניינים לקבל דירה בשכונה היוקרתית ביותר באנק מורפורק מוזמנים להרשם לתחרות לא שגרתית ומאתגרת. הזוכים יזכו בדירת שלוש חדרים בשכונת הצללים היוקרתית מרוהטת על ע"י המעצב הנודע דיבלר.

Greebo

New member
yar!

but i'm afaird we'll end up with no more then my socks and an unidentified hot dog Oo and then there's that smell problem.... but...truly....jukes aside....would YOU really want to live in the discworld? ps : that show sucked >.>

Athaclena

New member
אמא'לה!!!!!

<רצה מהר ורחוק בבהלה> באמת, לא להאמין שאנשים עדיין מוכנים לדבר עם דיבלר בכלל. להיות לידו זה סיכון אדיר, לא? אני אפילו לא מדברת על המסכנים שקונים ממנו משהו... אפילו אם זה לא היה בצללים אלא במקום טיפה יותר מכובד הייתי בורחת כל עוד נפשי בי.

מה ה מצב

New member
אם דיבלר רק עיצב...

אז בסדר מקסימום נזרוק את כל הרהיטים. אבל בצללים? מי יתחרה כדי להשיג דירה שם? למרות שכל האנשים החשובים באמת גרים שם...

פנחסון

New member
אם אף אחד אחר לא מעוניין

אז אני ארוץ לתחרות... זה לא יכול להיות יותר רע מקייזר במודיעין...

התגובה

C.M.O.T. Dibbler says: C'mon peeople! uim cuttin meown throught! Its a one for two special! Its an opertunity of a life time!(cus' yours will soon end) Its the newest trend! slimier than leeches, stickier than doghnuots, fiery than a dragon detector and much more flashy and a cilpie!

למעלה