המירוץ למיליון ישראל - פרק 14

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
האמת, גם התאכזבתי, אבל גם שמחתי../images/Emo26.gif

קודם, התברר לי היום שאני מכיר את בת-דוד של ענבל (מישהי שלמדה בבית הספר שלי ארבע שנים מתחתי..). כמובן ששיבחתי אותה ואמרתי לה שתאחל לה בהצלחה ועוד כמה דברים... לגבי הפרק: די איכזב אותי ששי וגיא, שלקחו קיצור דרך ויצאו ראשונים איבדו את כל היתרון שלהם. גם לגבי הבנות (הדס וענבל), די איכזב אותי שלא הלך להן במשימה של הפשטידות... מסכנות. האמת, היחס של רן למכיל באותה משימה היה מגעיל, למרות שאני משתדל לא לשפוט אף אחד - זו ניראת משימה בהחלט לא קלה. מה ששימח אותי זה שעכשיו גם לזוגות האחרונים יש הזדמנות לצמצם את הפער. למרות שהתחלתי לראות את הפרק באיחור (כשהציגו את הקלטת עם הילדים של רן ומיכל), היה מאוד מרגש. בהחלט ההתחלה הייתה מרגשת והוסיפה המון.

JAMES DEAN

New member
היה פרק נחמד

לראות את המשפחה ואת החברים בבית. היה לשי וגיא קצת נאחס עד שהם קלטו את השלט. שלא נדבר על ענבל והדס שהיו צריכות לנסוע עד ללונה פארק ולחזור. אהבתי את הקטע עם עמיחי ששואל במיקרה דתי איפה המקום נמצא והוא עונה לו בעברית. עולם קטן היה לתום שדיברו עם הנהג מונית. ניראה לי שהוא זיהה שהם ישראלים אז הוא אמר להם שיש לו עצי זית בישראל. נחכה לפרק הבא וניראה מה יהיו המשימות ומי יודח.

אילנית אמרה..."אני מקווה שהבן שלי ידע לספור

עד 10" כי יש לו נטיה לעצבים, אבל הוא בן אדם חם. החלק הראשון נכון. השני? מה היה כל הסיפור הזה עם מאיה. קודם כל הוא לא מתיחס אליה בכלל, למרות שהיא מצאה את השלט מיד וגם אמרה לו. אח"כ כשהיא התעמתה איתו הוא מיד תוקף " יש לך שתי אפשרויות: או להמשיך עם זה או לעבור הלאה|" מה עם סליחה, את צודקת, אני מצטער ....הוא לא שמע על הדברים האלו. ולעומת זאת , היא כל הזמן משבחת אותו גם על סתם דברים, והאגו שלו בשמיים.. אני מקווה שהיא תראה דברים שנכתבים מבחוץ וזה יעורר בה מחשבה בקשר אליו

מה מגעיל במה שאני אמרתי?

אולי לא הייתה לך כוונה רעה, אבל אם הייתי מאור, או אם הייתי כל בן אדם שמן אחר, זה היה פוגע בי. אם הכוונה שלך הייתה להצחיק אז זה אומר שאתה צוחק על חולשה של אחרים וזה ממש לא במקום, ואם זה לא היה כדי להצחיק אז בשביל מה אמרת את זה? איזו מטרה אחרת יכלה להיות לך להגיד דבר כזה?

אגב גם אני לא ראיתי בזה משהו פוגע

כי גם מאור צוחק על עצמו בעניין הזה... אז אותי זה הצחיק (ואשר ומאור הם אחד הזוגות הכי אהובים עלי בתוכנית)

לא כול צחוק קשור ללעג.

רוב הפעמים שאני צוחק לא קשורים ללעג. יש בדיחות גם על עשירים, אז צוחקים עליהם שהם עשירים ? נזכרתי שהוא אכל בקלות את הראש של הכבש וצחקתי על ההבדל בינו לבין המתחרים האחרים בעניין הזה.

די נהניתי מהפרק

החלק הראשון עם הד"ש מהבית היה נחמד
מיכל מאוד ריגשה אותי... נפלה עם הבעל אבל לפחות נראה ששאר המשפחה שלה טובה ואוהבת. ואיזה חבר מתוק יש להדס... במירוץ, הראו רק את ההתחלה, חבל ששי וגיא/הדס וענבל התברברו, מקוה שבהמשך הם יתאוששו וידביקו את הפער. היה מצחיק לראות את כל הבנות האלה שהתנפלו על שי וגיא..

פרק משעמם ברמות

את כל הקטע של המשפחות העברתי בהילוך מהיר, סתם מריחת זמן משעממת... וחוץ מזה לא ממש קרה משהו, פעם ראשונה שהפרק באמת משעמם.

מוריה101

New member
היה תוכנית טובה, אהבתי

בקטע עם המשפחות - אבא של ענבל אמר לה- ענבל היתה ילדה קשה ובכיינית , כאב לי שהוא אמר את זה , מה קשור , בשביל מה לך להגיד את זה בפני כל מדינת ישראל ? מה שחשוב עכשיו שמתי לב שזה הפריע לה כי היא אמרה- אבא שלי ואבא שלי.. ( ברור שהיתה לו כוונה טובה, אך בכל זאת - חבל ) לגבי עמיחי ומיה, מיה כזאת מתוקה ,חומד של בחורה , ועמיחי - לא חושבת שהוא אדם רע אלא פשוט שתלטן ועצבני , וזה גובר עליו . מה שאני קצת תמהה זה רן , מה שעניין אותו זה רק הגינה והדשא- זו היתה התגובה שלו , לראות אם הגינה והדשא מתוחזקים כפי שצריך .. ובכל זאת , צריך להבין שהתגובות שלהם הם מתוך לחץ , תחרותיות ועייפות... שבוע טוב

למעלה