../images/Emo58.gif1204+פרומו
פרק מ ע ו ל ה ! נהנתי מכל רגע ורגע... חוץ מההדחה.. אוף זה היה כ"כ עצוב! טוב האמת שהמשימה הראשונה של הלקחת את התרנגול הייתה מפגרת... אם הבלונדות היו שוכחות את התרנגול הזה איפשהו זה היה טוב!! היה מאוד מהנה לראות את הזוגות בוחרים את משימת הריקוד ולראות את היצירתיות שלהם... המשימה הזו גרמה לי לאהוב את קינט וויקסן הרבה יותר... גם היה נחמד לראות אותה מתרגשת אחרי המשימה בשוק.. (יש לה עיניים מדהימות.. אגב!) טוב האמת שהמתח בפרק התחיל כשהבלונדות, מעצם היותן בלונדות מטומטמות, השתמשו ביו טרן על ג'ייסון ולורנה.. נכון, אם הן לא היו משתמשות בזה הן היו עפות על טיל אבל עדיין... אלה ג'ייסון ולורנהההה
הם כ"כ טובים זה לא מגיע להם... מה גם שזה היה אמור להיות בכלל לרייצ'ל ו TK... הריי הן אמרו "ראינו זוג מאחורינו אנחנו חושבות שאלה ג'ייסון ולורנה אנחנו חייבות לעכב אותם הם זוג כ"כ טוב..." או משהו כזה... ומי שהיו אחריהם אלה רייצ'ל ו TK.. אוף! ואני אוהב גם אותם אבל עדיף שהם יעופו על ג'ייסון ולורנה.. איזה חמוד ג'ייסון שהוא אמר לה בסוף Te amo...
אגב... האתיופים ממש תותחים! כל הכבוד להם! קיצר לפי הפרומו הבלונדיניות הולכות לקבל את העונש המגיע להן
סוף סוף כבר יש פייבוריטים: האתיופים, קינט וויקסין ורייצ'ל ו TK... צריכים לעוף: הבלונדיניות, ויפה פרק אחד קודם! אה ואבא של כריסטינה!! לא סולח לו! אני מקווה שהעונה תשמור על הרמה הזו.. זה יהיה מעולה!!!!