המירוץ למיליון 1204

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1204

אחלה פרק. אני ממש אוהב את העונה הזו וכיף לי לצפות בה. ג'ניפר יצאה כזו אהבלה מעצבנת. מה היא חשבה שהיא התבכיינה שעזריה והנדקיה כבר היו מקום ראשון ושיתנו להם - איזה פוצה. את ג'ייסון ולורנה לא ממש חיבבתי אבל הם יצאו ממש בסדר באופטימיות שלהם. לורנה אוהבת לרקוד אבל חוש קצב אין לה יותר מדי. חלק ממה שהלך שם היה ממש מביך לצפיה. רק הוורדרדים עוד איכשהו יצאו בסדר שם.

../images/Emo58.gif1204+פרומו

פרק מ ע ו ל ה ! נהנתי מכל רגע ורגע... חוץ מההדחה.. אוף זה היה כ"כ עצוב! טוב האמת שהמשימה הראשונה של הלקחת את התרנגול הייתה מפגרת... אם הבלונדות היו שוכחות את התרנגול הזה איפשהו זה היה טוב!! היה מאוד מהנה לראות את הזוגות בוחרים את משימת הריקוד ולראות את היצירתיות שלהם... המשימה הזו גרמה לי לאהוב את קינט וויקסן הרבה יותר... גם היה נחמד לראות אותה מתרגשת אחרי המשימה בשוק.. (יש לה עיניים מדהימות.. אגב!) טוב האמת שהמתח בפרק התחיל כשהבלונדות, מעצם היותן בלונדות מטומטמות, השתמשו ביו טרן על ג'ייסון ולורנה.. נכון, אם הן לא היו משתמשות בזה הן היו עפות על טיל אבל עדיין... אלה ג'ייסון ולורנהההה
הם כ"כ טובים זה לא מגיע להם... מה גם שזה היה אמור להיות בכלל לרייצ'ל ו TK... הריי הן אמרו "ראינו זוג מאחורינו אנחנו חושבות שאלה ג'ייסון ולורנה אנחנו חייבות לעכב אותם הם זוג כ"כ טוב..." או משהו כזה... ומי שהיו אחריהם אלה רייצ'ל ו TK.. אוף! ואני אוהב גם אותם אבל עדיף שהם יעופו על ג'ייסון ולורנה.. איזה חמוד ג'ייסון שהוא אמר לה בסוף Te amo...
אגב... האתיופים ממש תותחים! כל הכבוד להם! קיצר לפי הפרומו הבלונדיניות הולכות לקבל את העונש המגיע להן
סוף סוף כבר יש פייבוריטים: האתיופים, קינט וויקסין ורייצ'ל ו TK... צריכים לעוף: הבלונדיניות, ויפה פרק אחד קודם! אה ואבא של כריסטינה!! לא סולח לו! אני מקווה שהעונה תשמור על הרמה הזו.. זה יהיה מעולה!!!!

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

העריכה ממש מרחמת על הצוותים המודחים בעונה הזו. המקסיקניות הפסיכוטיות נהיו אנושיות בפרק הקודם וג'ייסון ולורנה הפסיקו באופן תפתיע להתווכח ונהיו אופטימים למרות שבאופן מאוד מובהק הם היו הרבה מאחור. בכל מקרה מספיק פוסטמות בכייניות וחסרות כישורים ניצחו במירוץ הזה בגלל נוכחות של פרטנר חזק , ממש לא רציתי שלורנה תווסף לרשימה הזו במיוחד אחרי התקרית בפרק הקודם. הפרחולות עשו מהלך נכון עם ה U-tern , הן צוות חלש יותר מגייסון והפאקצה ולזכותן הם מודעות לזה.ברגע שיש צוות חזק מאחוריך הדבר הכי חכם לעשות לטווח ארוך זה לוודא שהוא נשאר שם ולהפטר ממנו מוקדם למרות שלא נראה לי שזה שינה יותר מידי, אני די בטוח שטי קיי ורייצל היו מגיעים הרבה לפני גייסון ולורנה בלי קשר לU-tern . בהתחלה חשבתי שטי קיי ורייצל הולכים לזכות במירוץ אבל חוש האוריאנטציה המאוד גרוע של שניהם (והאופן שהעורכים דואגים להדגיש את הליקוי הזה בכל פרק ופרק) די הפחית את ההערכה שלי כלפם , הם יברו את מחצית המירוץ אבל אני מאוד אופתע לראות אותם בגמר. במיוחד כשהצוותים ידללו ולא יהיה להם אחרי מי לעקוב. הפרומו של הפרק הבא : לפי ערכית הפרומואים המאוד שקופה של CBS אפשר להגיד בוודאות שהפרחולות בטוחות וכריסטינה והזקן המעצבן בטוחים. כל השאר בסיכון , מקווה שג'ן ונייט יעופו כי הם ממש מתחילים לעלות לי על העצבים.

../images/Emo58.gif

*פיהוק* בקצב הזה בגמר נראה את הסבא והנכד מול האבא והבת כשהשאלה הגדולה היא מי יצליח להגיע לשטיח האדום לפני שהוא מת סופית. זו לא חוכמה להתגאות בזה שהצוותים המבוגרים מגיעים גבוה כשאתה מלהק חצי עונה עם מבוגרים. זה בדיוק אותו הסיפור כמו בעונה 3 שהתגאתה בדירוג של הזוגות המעורבים כשבתכלס לוהקו כמעט רק זוגות מעורבים. *פיהוק*

retard boi

New member
למה שהצוותים האלה לא יגיעו לגמר?../images/Emo58.gif

אחרי מי יודע כמה עונות של גמרים שמורכבים משני צעירים אתלטים וזוגות מסוכסכים לראות משהו שונה יהיה נחמד, ואין שום סיבה סהצוותים לא יגעיו לגמר הם עושים עבודה טובה. אני ממש אשמח לראות אותם שם. ולא ליהקו יותר צוותים מבוגרים מבעונה נורמלית , הצוותים האלה פשוט מוצלחים יותר מהצוותים ברוב העונות. ב

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

למה אף אחד לא אוהב את הבלונדות? שאנה וג'ניפר שולטות ! :) מפחיד הפרומו לפרק הבא.. או שהזווית של הצילום טובה, או שהבלונדות הולכות לעשות תאונה

walking

New member
../images/Emo58.gif

הפסקתי לצפות באמצע הפרק בגלל כל העזים בקופסאות ותרנגולת בשק. פשוט עשה לי רע על הלב =\

../images/Emo58.gif

לדעתי דווקא מה שמיוחד היה בפרק הזה זה שלמרות שכל הפרק הם היו בעיירה הנידחת הזו "בינגו" ובסביבתה (או שאני טועה?
) הפרק היה ממש מותח ומעניין

למעלה