המירוץ למיליון 14 - הערב הבכורה!

Luanne

New member
המירוץ למיליון 14 - הערב הבכורה! ../images/Emo140.gif

היום ביס ריל ב-22:30, הפרק הראשון! מישהו יודע מתי שידורים חוזרים?
המדריך שלי בטלויזיה דפוק לאחרונה ובאתר שלהם אין מדריך של הערוץ.

dararo

New member
אני כבר ראיתי את העונה

מומלצת מאוד! תגובות שלי יבואו בשרשורים המתאימים.

4hilla4

New member
וואי! אהבתי!

יש לעונה פוטנציאל אדיר וכבר בפעם הראשונה הזוג הכוחני והשתלטני עף, במיוחד התרגשתי מהאמא והבן החירש, הארבעה הראשונים שהגיעו לתחנה הם הארבעה האוהבים עליי אז הייתי מאוד מאוד מרוצה...

YMA7

New member
לא מבין את הוט,

מאז שסגרו את ערוץ AXN נעלמו המירוץ למיליון והשרדות האמריקאיים. הם יורים עצמם ברגל. זה מזכיר את הסקוטי שהרעיב בהדרגה את הסוס שלו כי רצה להרגיל אותו לא לאכול. אז כדאי שהוט יפנימו שאנחנו לא סוסים.

גםצופה

Member
מנהל
הבנתי שיש ערוץ שאמור לשדר את התכנים של AXN...

זה כמובן רק למי שיש דיגיטל ותמורת תשלום הולם... מתאים כ"כ להוט....

YMA7

New member
זה ערוץ 5 שנקרא HOT ZONE ומישהו כאן

לפני כמה שבועות אמר שבו המירוץ למיליון האמריקאי אמור להיות משודר. אבל זה לא נכון. אם את יודעת על הערוץ בו יש באמת שידור של המירוץ האמריקאי אודה אם תעדכני אותי. לי נראה שהוט מנסים לחסוך כסף ולכן לא משדרים כי אולי הזכויות יקרות.

גםצופה

Member
מנהל
זה אכן שם הערוץ...

הם לא משדרים את המירוץ כל הזמן - אבל יש חודשים בהם הוט משדר את העונות שיש להם את הזכויות לשדר, נדמה לי שלפני כ-3 חודשים הוט שידרו בערוץ את אחת העונות של המירוץ... (אני אישית לא רואה את הערוץ כי אנחנו ביס...)

YMA7

New member
נכון, אלה היו שאריות של ה AXN

לאחרונה הם הפסיקו.

גםצופה

Member
מנהל
ומאד יכול להיות שהם יחזרו לשדר

את אחת העונות.. עד כמה שזכור לי ככה הם הציגו את ערוץ הזה (HOT ZONE ) - כערוץ בו משודרת הסדרה 'המירוץ למיליון...'

YMA7

New member
נכון, זה מה שהם אמרו, בפועל

HOT ZONE זה ערוץ מוזר עם סדרות אינסופיות כמו סמולויל וצדק בדרכים. להשרדות והמירוץ למיליון בינתיים אין זכר. נקווה לטוב.

למעלה