המירוץ למיליון 14 פרק 3

JAMES DEAN

New member
המירוץ למיליון 14 פרק 3

כמו שאתם יודעים עלתה לאויר העונה ה-14 ב-יס. רז (dararo) כבר העלה בזמנו את רשימת המשתתפים אז תודה לך. נתחיל בזה שהפתיח של העונה שונה משאר העונות שהתרגלנו עד עכשיו הוא ניראה זרחני וירוק כאילו זה עם לייזר או שזה קשור עכשיו לעולם ירוק ואיכות הסביבה. שעות השידור הם: כל יום ב- 22:30 ושידור חוזר ב- 02:15 וגם ב-16:30 אז יאללה מי רוצה להתחיל שרשור ביקורות ותגובות על הפרקים שהיו עד עכשיו?

dararo

New member
קוראים לי דניאל ><"

ואני מבטיח להגיב בכל שרשור שתפתחו על העונה הזאת, היא טובה יחסית לאחרות(אהמ2,1,4,8אהמ)

Luanne

New member
רק אותי זה מבאס נורא שבכל קטע

יש רק מחסום וצומת?! רוב המשימות שלהם זה להגיע ממקום למקום, ומעבר לעובדה שזה לא ממש מעניין, זה משאיר הרבה יותר מקום למזל ולא ליכולות של הצוות. כך למשל הזוג הנשוי החמוד שהודח בפרק השלישי בגלל ביש מזל משווע עם הטיסה שלהם, ממש אהבתי אותם והם נראו חזקים ואם היו יותר משימות אולי הם היו מצליחים להדביק את הפער
בפרק הקודם ממש עצבנה אותי הפרסה שמארג'י ולוק שמו לכריס ואמנדה, מה היה להם דחוף להשתמש בזה? הם היו בחבורה המובילה! והתירוץ שלהם כאילו הם עשו את זה בשביל הבנות היה ממש דבילי. כרגע שני זוגות שמאוד אהבתי כבר הודחו, וחוץ מתמי וויקטור וג'יימי וקארה אני לא אוהבת שם אף אחד בכלל. חבל...

JAMES DEAN

New member
../images/Emo58.gif הלוק הזה תחמן

משחק אותה מסכן ותמים. הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה ויודע איך להתקדם. מה שאהבתי בפרק זה את סיבוב הפרסה העיוור שבו לא יודעים מי סיבב אותך. ככה אתה יכול לסובב מישהו בלי רגשיי אשמה ולהמשיך. עוד דבר שאהבתי בפרק הזה ובכלל כל פעם שלוק ואמא שלו מגיעים זה את פיל שמודיע להם בשפת הסימנים לאיזה מקום הם הגיעו.

Luanne

New member
אני לא ממש הבנתי את הקטע עם הפרסה העיוורת

הרי בכל מקרה רוב הסיכויים שהזוג שיסובבו אותו יגלה בסוף מי עשה את זה מצוותים אחרים. באשר לרגשי האשם של הזוג המסובב, לא נראה לי שלרגשי אשם יש קשר להאם הם שמו את התמונה שלהם או לא. ונכון, פיל נורא חמוד כשהוא מדבר איתם שפת הסימנים. אבל האמת היא שבאמת אין מה לאהוב בצוות הזה. הם לכאורה כל כך בסדר עם כולם אבל לא חושבים פעמיים לפני שהם דופקים מישהו... אולי הם בונים על זה שאנשים יחשבו פעמיים לפני שיעכבו או ירמו אותם, בגלל עניין החירשות.

גםצופה

Member
מנהל
לדעתי מאותה נקודה ../images/Emo58.gif

כשהם שמו את סיבוב הפרסה לאמנדה וכריס (דווקא זוג חביב לא ?) התחלתי ממש לשנוא (בעצם לתעב) את לוק ומרג'י - עצבן אותי כל ההתנהלות שלהם - הבכינות שלהם כאשר בעצם הם תוקעים לכולם סכין מאחורי הגב...

Luanne

New member
זוג חביב מאוד!

וגם חזק. ממש היה לי עצוב שהם הודחו...
הם היו מגיעים רחוק מאוד ללא הפרסה לדעתי. מרג'י ולוק גם פחות או יותר הודו שהם שמו להם כי הם היו חזקים (בעיקר כריס), זו היתה החלטה אסטרטגית נטו ולא הישרדותית. הם לא היוו עליהם איום בשלב זה.

לא ראיתי את העונה ../images/Emo233.gif

אבל אם הם זוג כזה חזק, אז גם אם הם לא היוו איום באותו שלב הם היו מהווים איום בשלב אחר.

4hilla4

New member
עונה ממש טובה!

אני ממש שונאת את החברים, ממש אהבתי אותם בהתחלה, עכשיו אני מתפללת שהם יעופו כל פרק מל ומייק
הזוג האהוב עליי =[ הם היו כל כך חמודים ומצחיקים! למה הם עפו? :( מארג'י ולוק הם כרגע הזוג האהוב עליי, זה היה ממש מפחיד שהיא התעלפה
ג'יימי וקארה הן ok , וגם הזוג בנות השני נחמדות. אני מחזיקה את עצמי חזק כדי לא לקרוא ספוילרים...

למעלה