המירוץ למליון 12 - כבר בתחילת החודש הקרוב

LOVEtheMcMAHONS

New member
המירוץ למליון 12 - כבר בתחילת החודש הקרוב

CBS ביטלו סדרת דרמה שלה (Viva Laughlin אם זה חשוב למישהו) ולכן המירוץ שתוכנן לעלות רק בתחילת שנה הבאה יעלה כבר מיום ראשון הבא (ה-4 לנובמבר) לאחר שויוה (סדרה שאחד המפיקים שלה הוא יו ג'קמן) יורדת אחרי 2 פרקים בלבד.

maya567

New member
מצד אחד.. באסה על ויוה לופלין

מצד שני - כאילו באמת, מה הם חשבו לעצמם שהם העלו סדרת מתח/מחזמר?? ואם כבר המירוץ - התחלתי לראות את המירוץ למליון:ברזיל, והוא ממש מושקע ומופק נהדר!

Sole Survivor

New member
מה זה המרוץ למליון ברזיל?

איזה כיף שהמרוץ חוזר. אבל באסה שהעונה תהיה יותר קצרה..

Sole Survivor

New member
יעני כמו שאצלנו היה סוף הדרך והרצים לדירה?

כמובן חיקויים עלובים לעומת המקור...

Mr Bing 17

New member
אני תמיד אטען שסוף הדרך ורצים לדירה

היו שתי סדרות מעולות וברגעי השיא אולי אפילו השתוו למקור. [כשבעצם, הן היו דיי שונות מהמירוץ, חוץ מהעובדה שגם פה היה מירוץ.]

maya567

New member
אז זהו. שלא

זה העתק מדויק של המקור (כמו המירוץ למליון:אסיה אם שמעת עליו).

Sole Survivor

New member
מאיפה את שומעת על כל הסדרות הללו?

יש אתר אינטנט לתוכניות האלו? אפשר קישור

לי יש דודים רק באפריקה

בגלל זה אצלי זה בעייתי ובא בדיליי די משמעותי

maya567

New member
דווקא לא... תימן היא מזרחית לאפריקה

היא מתחת לערב הסעודית, אז טכנית, היא בחצי האי-ערב. ומגניב דודים בדרום אפריקה. אני ממש רוצה לנסוע לשם, אבל צריך כסף בשביל זה

willo

New member
../images/Emo58.gif לעונה 12 (לגבי מבנה התוכנית)

השינוי החשוב הוא שביטלו את הנון אלימינשיינס וקיצרו את התוכנית בשני פרקים. מצד אחד זה יותר תחרותי והוגן, מצד שני היה אלמנט נחמד בזה שלא תמיד ידעת אם תעוף ולכן גם אם היית אחרון היית מתאמץ להגיע מהר.

Woogyman

New member
כן, זה מוזר ../images/Emo58.gif

גם אני בדעה מעורבת. מצד אחד היו פרקים שהיה אפשר להרגיש שהם ללא הדחה (פרקים עם "עצור" בדרך כלל), והרבה פעמים זה הציל זוגות שמאוד אהבתי (כמו הבלונדיניות) אבל מצד שני הרבה פעמים זה גם השאיר זוגות שממש שנאתי (יוג'נה וג'ויס, אריק ודניאל, ההיפים). מה שכן, את העונשים של הזוגות האחרונים ממש שנאתי וזה נראה לי סתם טוויסט מאולץ ואני שמח שלא נצטרך לסבול את זה יותר.

למעלה