הדג מסריח מהראש וזה בדוק.
כאשר ישנן מוסדות אשר אמורות להגן על האזרח הקטן ואינן עושות זאת. אציין כי אינן מגנות על האזרח מכיוון שבתוך אותן המערכות יש דברים חשובים יותר כגון: מי ישב בכס המפכ"ל ? מי ישב בכס המת"ח ? מי ינהל את הכספים ? מי יכור את הבית של ראש הממשלה ובכמה כסף? מי יבצע עסקאות בחברות קש על מנת שאביו יעלה לשילטון? וכו' (יש עוד מליון דוגמאות). וכאשר בעיות אלו נפתרו, צריך לדאוג לקדנציה הבאה. אז מה לעזאזל צריך לעשות כדי להגן על האזרח הקטן? לעצור את דרעי? לעצור את רוזנשטיין? אולי הנגבי? אויי, מורדכי המסכן? מה עם כל הרבנים שאונסים השכם וערב ולא עושים להם כלום? האמת, לא כל כך ברור. אך אם היו משקיעים יותר זמן בשינוי החוקה ושינוי איכויות הענישה, ככל הנראה הדברים היו נראים אחרת. פושע צריך לשבת בכלא ולא בבית הבראה. פעם ראיתם בית כלא? איך הוא נראה מבפנים? אני אספר לכם, בית הבראה. ראו את כלא השרון, שם ישב פליקס חלפון. חוץ מזה שלא הייתה לו גישה החוצה, בפנים הכל היה לו. אוכל חינם, טלוויזיה חינם, כביסות חינם, פסיכולוג חינם, לימודים חינם, ימי עיון וכיף חינם, שיקום חינם ואפילו סקס חינם. ככה נראים בתי הכלא בארץ. אז תאמרו לי אתם, למה לפחד מלשבת בכלא??? עד שנושא הענישה לא ייפתר, הדברים לעולם לא ישתנו. תמיד, אבל תמיד יהיו ראשים מסריחים. וכל מה שקורה לנו קורה לנו כי אנחנו מאפשרים את זה. לו היה לי הכוח והכסף, הייתי משקיע המון על מנת ששיטת החקיקה תשתנה. שרון דרורי