המיתוג מחדש של הוט 3

bad girl201

New member
המיתוג מחדש של הוט 3

שלום, נתקלתי בפרסומת שמדברת על מיתוג מחדש של הערוץ, החל מ-4.1.09. רציתי לדעת אם רק מחליפים את שם הערוץ ל"הוט פמילי", או ש"הוט פמילי" יהיה ערוץ נפרד מהוט 3? אני צופה קבועה בתוכנית של ד"ר פיל, והבנתי הוא ישודר החל מינואר ב"הוט פמילי". ויש לי הוט אנלוגי ולא דיגיטלי ואם הוט פמילי הולך להיות ערוץ נפרד אז לא תהיה לי אפשרות לראות יותר ד"ר פיל, אלא אם כן אעבור לדיגיטלי
אם למישהו יש תשובה, אני אשמח! תודה

Superboi

New member
בדיוק מה שרציתי לשאול

אילו תוכניות עוברות לאקסטרה הוט או לערוצים החדשים? אילו תוכניות חדשות מביאים (חדשות הכוונה לסדרות מוכרות)? והכי חשוב לי: מה קורה עם מי שאין לו דיגיטל?

venustudent

New member
עדיין לא הבנתי

כצופת צעירים חסרי מנוח "אנאלוגית" אולי אני מנסה להדחיק את הבשורה המרה, אבל ממה שראיתי לא כתוב בשום מקום במפורש מה יהיה "גורלם" של בעלי הממיר האנאלוגי.

venustudent

New member
תראו מה מצאתי

לפי הקישור הזה גם "ערוץ המשפחה" המחודש (הוט פמילי) יישאר בממיר האנאלוגי.
, ואני מצטטת: "ערוץ HOT family יחליף את ערוץ AXN בחבילת הבסיס."

bad girl201

New member
אלה החדשות הכי טובות שיכולות להיות!!! ../images/Emo68.gif

איזה כיף!!
כבר התחלתי להתייאש מחיפוש אחרי אתרים שיש בהם את הפרקים המלאים (כמעט ואין כאלה, וגם האתר הבודד שמצאתי לא פתוח למי שלא תושב ארצות הברית...).

אניפה

New member
טעות - Family עובר ל-4 במקום ביפ

במקום AXN יבוא HOT Zone. גם לי יש אנאלוגי וגם אני מכורה לכל מיני סדרות שיעברו לערוץ שיחליף את ביפ שאין באנאלוגי. זו הולכת להיות גמילה קשה...

Carpet Crawler

New member
לא, עשית סלט...

ככתוב בלינק הנ"ל: "ערוץ HOT Zone יחליף את ערוץ XtraHOT. ההחלפה תתבצע אוטומטית. ערוץ HOT family יחליף את ערוץ AXN בחבילת הבסיס." ועוד כתוב שערוץ HOT FAMILY יהיה "פתוח לכל הלקוחות!". על HOT ZONE לא כתוב שום דבר לגבי חבילת הבסיס ובפרסומת בהוט מציינים שהוא יהיה "למנויי הממיר הדיגיטלי". אז אם נתייחס כרגע רק למיקומי הערוצים כדי לא להסתבך, הבנתי שהמצב החדש יהיה כך: 1. ערוץ HOT FAMILY יקלט בממיר הדיגיטלי באפיק 4, ובכבלים האנאלוגים יקלט בתדר שמפנה ערוץ AXN 2. ערוץ HOT ZONE יקלט בממיר הדיגיטלי בלבד, באפיק 5. 3. ערוץ ביפ ימשיך להקלט בממיר הדיגיטלי בלבד, רק יזוז לאפיק 6.

אניפה

New member
טוב...

אני מקווה שאני זאת שטעיתי, אני רוצה את ערוץ HOT FAMILY, רוב הסדרות האהובות עליי יהיו שם. מישהו יודע מה יעלה בגורל מלך השכונה ומדיום? לא מצאתי בלו"ז החדש. נראה לי שמדיום יהיה ב-HOT ZONE - אם זה יהיה כך - אכלתי אותה

Carpet Crawler

New member
הנה, השקופית של הוט פמילי בכבלים האנלוגים

בערוץ שבו עד עכשיו היה AXN, כמו שאמרתי. לפחות בקשר לזה את יכולה להיות רגועה. בלי קשר, השקופית של הוט 3 (יחד עם הסמל החדש) משום מה מופיעה בכבלים האנלוגים גם בערוץ 3 וגם בערוץ שהיה של סטאר וורלד המנוח הטרי. מוזר.

אניפה

New member
סבבה

במקרה זה שמחתי לטעות.. לא ממשיכים עם מלך השכונה, אה? אבל יש קרוב רחוק ומדיום

אניפה

New member
חבל, אהבתי את Star world

עכשיו אפשר לעבור ל-yes,
להם גם ככה לא היה עד עכשיו...

למעלה