המיתולוגיה האירית-לבנה ויהודה ליטני

Rain88

New member
המיתולוגיה האירית-לבנה ויהודה ליטני

בשל חוסר הטקט שלי, רק אחריי שקניתי את הספר אני פונה אליכם לחוות דעתכם/המלצתכם/ביקורתכם עליו. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, וכך לפחות אדע עד כמה הוא אמין. תודה.

Justin Angel

New member
לא קראתי את הספר

אבל שמעתי שהוא מומלץ מאוד. אם אני לא טועה ארי-אל קרא את הספר, אבל היות והוא יחזור רק בעוד מספר ימים לא נראה לי שתקבל תגובות בנושא. לפי מה שהבנתי הספר מאוד מומלץ, ואני בטוח שכולנו נשמח שכאשר תסיים לקרוא אותו תכתוב עליו ביקורת בפורום. ברכות זוהרות

TheBlueOne

New member
או! או! אני! אני!

קראתי! :) כן , כן, סופסוף גם אני יכול לומר שקראתי ספר שמדברים עליו פה בקהילה.. אבל זה לא יעזור לך הרבה, למה? כי מידע נוסף על המיתולוגיה האירית חוץ מהספר אין לי ממש, כך שאני לא יכול לאמת לך עד כמה הספר אמין. מבחינת המבנה והתוכן הוא נהדר :) הסיפורים מרתקים, המעגלים בוניים היטב ברצף שאינו מבלבל והרשימה הביבילוגרפיה מרשימה :). בהחלט מומלץ! , אבל שוב, אני לא יכול לומר לך עד כמה הספר תואם את המציאות ההיסטורית :)

gwizard

New member
קראתי

ספר מאוד חמוד, מאוד מעניין ומאוד מעצבן :) קודם כל הוא נכתב מנקודת מבט נוצרית כי רוב הכתבים שהשתמרו נכתבו בידי נזירים נוצרים. ודווקה יש סרט חביב ב-YES שנקרא St.Patrick שלו אנחנו חייבים תודה על זה. ודבר שני, ההסברים קצת יבשים לטעמי. תיאור השושלות של טואטה דה דאנאן מפרכים ביותר. כמעט שלא נשארו לי העצבים לקרוא עד הסוף :) שורה תחתונה: ספר טוב, אבל רק לאלו שבאמת מתעניינים בהיסטוריה הקלטית.

Justin Angel

New member
אגב, סט.פטריק

הקלטתי את זה הסרט ולמי שמתעניין אני יכול להביא אותו ביום רביעי הבא (ואני מצפה לקבל בחזרה מתישהו).

למעלה