המיתוס השבועי

המיתוס השבועי ../images/Emo60.gif

לאור העובדה שנגמרה לה רשימת המיתוסים די במהרה, עד שתהיה רשימה חדשה <ולשם כך זקוקה לעזרתכם- נא לשלוח במסרים בלבד מיתוסים שלא נגענו בהם עד כה ויתאימו לדעתכם לפינה>. הפעם המיתוס השבועי הוא בחסות בן זוגי, שסתם דיברנו על הקשר שלי עם אחותי והוא העלה איזשהו רעיון שהביא לבחירה במיתוס הזה להשבוע: אחים בכורים נוטים להעביר ביקורת ולנסות לחנך את אחיהם הקטנים מאחר והם במקום שונה משאר האחים שלהם, הם יודעים מה זה להיות לבד עם ההורים ומה זה כשנולד אח/ות קטנים כך שהיו בשני הצדדים. מסכימים/לא מסכימים
שתפו וספרו

Ben Dor

New member
=]

אמממ אני ההפרש ביני לבין אחותי הוא שנתיים אז אנלא יודעת מה זה להיות לבד כלומר רק עם ההורים...אבל את אחותי יש פעמים שאני מנסה לחנך אותה ויש פעמים שלא זה תלוי אם זה מקרה שהיא ממש בסכנה או משהו כזה אני כן יחנך אותה ויעביר עליה ביקורת... כשהאח הקטן שלי נולד לקח לי זמן לקלוט שיש לי עוד אח קטן אז לא ניסיתי לחנך אותו טוב כי הוא היה קטן מידי אבל עכשיו אני מחנכת אותו...הסגנון לבוש שלו השיער שלו זה חינוך שלי...האהבה לים גם באה ממני אבל גם מאבא... וזהוו =] יום טוב

לאחים גדולים יש תפקיד חשוב

מאוד בחייהם של אחים קטנים יותר- אח גדול לעיתים שומר על אח קטן, הם מבלים יחד, הגדול לעיתים נראה משהו מיוחד בעיני הקטן והוא מנסה לחקות אותו, בקיצור- אני מסכימה עם העניין שלאח גדול יש הפשעה על חייו של אח קטן.

איימו

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא נעים, למרות שאני אחות גדולה, זה די נכון. לפעמים אני תופסת את עצמי מנסה לחנך אותם, אני שיא המשתדלת שלא אבל לפעמים בטעות זה יוצא. האמת היא שאני לא יודעת מזה להיות לבד לבד עם שני ההורים אח שלי נולד שנה אחרי. אבל היינו 2 ילדים הרבה זמן אז אני זוכרת ממש איך זה כשנולדים אחים קטנים ומצטרפים עוד אחים לבית, וואי זה מזה כיף.

h e n y

New member
לגמרי נכון

אח שלי כל הזמן מעביר ביקורת..אבל כל הזמן!! הוא חושב שהוא צריך לחנך אותי...היה לי יותר וויכוחים איתו מאשר עם ההורים שלי

למעלה