המכביה מבט מבפנים – פרולוג

מור שלז

New member
המכביה מבט מבפנים – פרולוג

אז אתמול חזרנו מטבריה, מטריאתלון המכביה, והיה פשוט מרגש, גם החוויה הבינלאומית, עם כל המתחרים מחו"ל. ובשבילי הפעם במיוחד, שתי חברות לקבוצה, שהיו איתי, פרגנו, עודדו, תמכו: דגנית ובתיה. יום קודם - מישהו מצא את התחרותיות שלי??? כל השבוע היה מטורף ולא הספקתי לרגע לחשוב על העובדה שיש לי תחרות (תשכחו מהעמסת פחמימות, פסטה, וכל שאר הנוהל הרגיל לפני תחרות – למי יש זמן?). וכך יום קודם גיליתי שהתחרותיות שלי נעלמה. לא התרגשות, לא פרפרים בבטן, לא מתח. לראש נכנסו מחשבות לא מועילות של: למה אני צריכה את זה? אני עייפה, הגוף סחוט, עברתי כל כך הרבה השנה, כל כך הרבה תחרויות, כולל השיא בחצי הישראמן ובאליפות הארץ בחצי איש ברזל, די רוצה מנוחה. כל היום חיפשתי את ההתרגשות, הזו את המתח, כלום. מזל שבתיה וזוהר המקסימים היו שם ולקחו אותי להכרת מסלול באוטו. מנתחים את מסלול האופניים, בוחנים את מסלול הריצה, וזהו אני מסודרת. מצאתי את הפוקוס שלי, מתכוננת מנטלית, מריצה בראש שוב ושוב את המסלול. התחרות השחייה עצמה nothing to write home about. אבל מהרגע שעליתי על האופניים, החלה החגיגה. רכבתי חזק, לא הפסקתי לעקוף. הכי כיף היה להגיע למתחרים מחו"ל, ובמסגרת הסבר פניך לתייר הקפדתי לעודד אותם: GO USA, GO AUSSI , וכמובן דאגתי לזרוק קריאות עידוד גם לנשים. אבל בעיקר הקפדתי לעבוד חזק. דגנית המדהימה פשוט הופיעה בכל מקום: מחייכת, מעודדת, מצלמת. וכמובן חיכתה לי בסיום בירידה מהאופניים, מה שמייד העלה אצלי חיוך ענק רק לראות אותה. הריצה היתה קשה, אבל לראות את דגנית ובתיה כל הזמן (8 פעמים ראיתי אותן במהלך הריצה!) עשה הבדל ענק!!! פשוט מצאתי את עצמי כל הריצה מחכה להגיע אליהן. לקראת סוף הריצה כבר נגמרתי (הג'ל שלי נפל, ונשארתי מחוסרת אנרגיה), אבל פשוט לא יכולתי להוריד קצב כשידעתי שדגנית ובתיה שם. בסיכום, הגעתי רביעית, מודה שקצת התאכזבתי, אבל כמו שדגנית אומרת: "לנכדים תוכלי לספר שסבתא השתתפה במכביה
" פרולוג זהו, עכשיו אני מורידה הילוך, נותנת לגוף קצת לנוח. ולראיה, שבת בבוקר אני בבית עם המשפחה במקום ברכיבה בחוץ (מצד שני כל המשפחה ישנה עמוק
כך שאני פה בפורום) ואי אפשר בלי תודה: דגנית - את פשוט חברה אמיתית, מפרגנת, נותנת מעצמך הכל, ומכל הלב – תודה!!! ובתיה - אין כמוך! השילוב של שמחת חיים אמיתית עם נתינה מכל הלב הופכים אותך ליחידה ומיוחדת – תודה!

למעלה