ואלריה מקסיוטה, טלי ליאק, ורד פינקל, רוני רבינוביץ', נעמה ברנשטיין, הדס קורן, ספיר כהן, נופר כהן, יובל שמוחה ונעם וינוגרד. התחרות היא גם אליפות ישראל וגם משחקי המכבייה. בהצלחה!
אם אני לא טועה, ניתן להיכנס חינם לתחרויות ההתעמלות במכבייה וללא הזמנת כרטיסים מראש. לערב הגאלה צריך לקנות כרטיסים במשרד כרטיסים "הדרן", במחיר לא יקר. אם את רוצה להגיע לערב הפתיחה, זה כבר כרטיסים יקרים, וגם אותם אפשר לקנות בהדרן.
ניסיתי למצוא ולא מצאתי הודעה מרוכזת עם כל הפרטים על המכבייה כלומר באיזה שעה התחרויות מתחילות.. מתי הבנים?,מתי הבנות? איזה תאריך המוקדמות , ואיזה תאריך הגמרים? הכל נורא מפוזר ואני לא מצליחה להסגר על עצמי חחח אשמח אם מישהו יעזור לי בריכוז כל הפרטים
תחרויות המכביה ה-18 אשר תשמשנה גם כאליפות ישראל, יתקיימו באולם הרב ספורט בהדר-יוסף. תחרות הנשים (בוגרות ונערות) ביום ג' 14/7/09 בנות נערות - תחילת התחרות בשעה 10:00 בנות בוגרות – תחילת התחרות בשעה 14:00 תחרויות הגמר ביום ד' 15/7 לבנות נוער – 10:00 לבנות בוגרות – 15:00 נראה לי שתחרויות הגברים מתקיימות באותו מקום במקביל לתחרות הנשים.
קודם כל הכי כדאי להגיע לשני הימים . אבל אם את יכולה להגיע רק ליום אחד אז לדעתי כדאי לך להגיע ליום ד' שזה היום של הגמרים. ככה תוכלי לראות את התרגילים שברמה הכי גבוהה בתחרות.
הייתי רוצה להגיע לשני הימים אבל זה יוצא עמוס מדי...כן כניראה שאני אגיע ליום ד' לראות את הרמה הגבוהה ביותר :] גם בטח הגמר זה הכי מעניין... תודה רבה על ההמלצה!!!