המכבייה

המכבייה

טוב אז המכבייה מתקרבת ו... עדיין אני לא בטוחה מי הנציגות שלנו. מי שיודעת בוודאות , שתרשום :)

נציגותינו במכבייה

ואלריה מקסיוטה, טלי ליאק, ורד פינקל, רוני רבינוביץ', נעמה ברנשטיין, הדס קורן, ספיר כהן, נופר כהן, יובל שמוחה ונעם וינוגרד. התחרות היא גם אליפות ישראל וגם משחקי המכבייה. בהצלחה!

בדיוק רציתי לפתוח שרשור בנושא המכבייה הקרבה

ביום שני הבא יתקיים טקס הפתיחה למשחקי המכבייה באיצטדיון רמת-גן. תודה רבה לתפוז שנתנו לי זוג כרטיסים חינם כדי לסקר את האירוע פה בפורום
. נכון שתפוז זה אחלה בית לקהילה שלנו??

ומי הם הנציגים ?

אני יודעת ששלושה בנים מעמק הירדן מיצגים אותנו... ובטח גם אלכס שטילוב. מי עוד?

ליה67

New member
מישהו יודע

מאיפה אני משיגה כרטיסים למכבייה ומה המחיר ?

כניסה למכבייה

אם אני לא טועה, ניתן להיכנס חינם לתחרויות ההתעמלות במכבייה וללא הזמנת כרטיסים מראש. לערב הגאלה צריך לקנות כרטיסים במשרד כרטיסים "הדרן", במחיר לא יקר. אם את רוצה להגיע לערב הפתיחה, זה כבר כרטיסים יקרים, וגם אותם אפשר לקנות בהדרן.

TTתמרTT

New member
יש לי שאלה...

ניסיתי למצוא ולא מצאתי הודעה מרוכזת עם כל הפרטים על המכבייה כלומר באיזה שעה התחרויות מתחילות.. מתי הבנים?,מתי הבנות? איזה תאריך המוקדמות , ואיזה תאריך הגמרים? הכל נורא מפוזר ואני לא מצליחה להסגר על עצמי חחח אשמח אם מישהו יעזור לי בריכוז כל הפרטים
תודה מראש חברים

תחרויות המכבייה

תחרויות המכביה ה-18 אשר תשמשנה גם כאליפות ישראל, יתקיימו באולם הרב ספורט בהדר-יוסף. תחרות הנשים (בוגרות ונערות) ביום ג' 14/7/09 בנות נערות - תחילת התחרות בשעה 10:00 בנות בוגרות – תחילת התחרות בשעה 14:00 תחרויות הגמר ביום ד' 15/7 לבנות נוער – 10:00 לבנות בוגרות – 15:00 נראה לי שתחרויות הגברים מתקיימות באותו מקום במקביל לתחרות הנשים.

ינינה3

New member
שאלה

אפשר לדעת לאן מומלץ יותר להגיע? ליום ג' או ד'? אני נורא מתלבטת תודה מראש על העזרה!

noaleee1

New member
לדעתי ..

קודם כל הכי כדאי להגיע לשני הימים . אבל אם את יכולה להגיע רק ליום אחד אז לדעתי כדאי לך להגיע ליום ד' שזה היום של הגמרים. ככה תוכלי לראות את התרגילים שברמה הכי גבוהה בתחרות.

ינינה3

New member
....

הייתי רוצה להגיע לשני הימים אבל זה יוצא עמוס מדי...כן כניראה שאני אגיע ליום ד' לראות את הרמה הגבוהה ביותר :] גם בטח הגמר זה הכי מעניין... תודה רבה על ההמלצה!!!

daksha2

New member
ינינה? האם את מי שאני חושבת שאת?

איפה את גרה אם אפשר לשאול?... =]

ינינה3

New member
היי שקד

אני לא מכירה הרבה ינינות, אז כניראה זאת אני חחח :) זאת את ממזכרת נכון?

daksha2

New member
חחח מה קורה? לא חשבתי שדווקא פה נפגש P:

תבואי ביום רביעי, אנחנו באות לשם כל הקבוצה ממזכרת!

למעלה