המכון להתפתחות הילד בבי"ח מאיר

המכון להתפתחות הילד בבי"ח מאיר

מישהו מכיר? אחרי אכזבה עמוקה מהמכון להתפתחות הילד של מכבי בהוד השרון, אנחנו לוקחים את הקטן - בן 4 וחצי - לאיבחון במכון בבי"ח מאיר. ואחרי זה גם הטיפול יהיה שם. אני מכירה מרפאה בעיסוק מעולה שעובדת שם, מישהי שהלכתי אליה באופן פרטי ואני מקוה שיש שם עוד אנשי מקצוע טובים. אם יש מישהו שמכיר את המכון אשמח לשמוע. נ.ב. איך זה שיש משפחות שאף ילד שלהם לא נזקק לאיבחונים וטיפולים ואצלי שלושת הילדים עוברים איבחונים וטיפולים? אמנם אצל הבן הגדול היה רק איבחון וטיפול אצל מר"ב וגם אצל הקטן יהיה רב"ע ואולי גם קלינאית תקשורת אבל עדיין אני שואלת האם יש משהו שהוא תורשתי לדעתם בכל הבעיות האלה?
 

תירתיר2

New member
אני דווקא מאוכזבת מ"מאיר"

עברנו אבחון פסיכולוגי, וקלינאית תקשורת. אשמח לפרט לך במסר פרטי אם את מעוניינת. ולגבי עניין התורשה- יש דברים תורשתיים, ואצל אמהות לילדים עם "בעיות" יש יותר מודעות. אצלי רק הבכור מטופל, אבל לכי תדעי... תירתיר.
 

ריקי 04

New member
אני הייתי מאד מרוצה מהם

פשוט כי הם היו היחידים שהיו מוכנים לדבר איתי תכלס (ולא לספר שטויות כמו "יש לו עור יבש ברגליים" שזה הדבר היחיד שהרופאה, במכון אחר, הצליחה להוציא מהפה. כבר כתבתי שקופ"ח סירבה לאבחן את הבן שלנו ובגיל שנה ותשע אבחנו אותו באופן פרטי). האמת היא שהגעתי אליהם חצי שנה אחרי שכבר התחלנו ABA, כך שסיפורי סבתא היו ממש לא לעניין. ולגבי גנטיקה, PDD ידוע שהוא גנטי, וככל הנראה קשור גנטית גם עם ADHD (למרות שבשורה התחתונה אלו שני דברים שונים לחלוטין).
 
הבונבון הקטן שלי

טוב, אז יש לי כבר הרבה נסיון (לצערי) ואני יודעת שאין לו שום בעיה רצינית. יש לו בעיה בהחזקת עפרון ואולי עוד קצת קשיים במוטוריקה עדינה. יש גם כמה אותיות שהוא לפעמים בלי לשים לב משבש. מה זה בשבילנו? כסף קטן. חוץ מזה הוא ילד מקסים, מאד חכם, מקובל בגן וחוץ מזה שהוא מנסה "להרוג" את אחיו הבכור בכל הזדמנות, טפו טפו טפו..... אז אני לא צריכה איבחון רציני, כזה ששולל בעיות רציניות, או מאשש אותם. אבל, חשוב לי שיהיו אנשי מקצוע רציניים כי אין לי כוח לחובבנים !!! זהו , היה לי חשוב מאד להבהיר לכולם שהוא בסדר, שלא יוצר רושם שגם הוא PDD או משהו שחלילה קרוב לתחום או השד יודע מה. תירתיר, בכל אופן אשמח לשמוע במסר את דעתך על המכון ועל אנשי הטיפול בו.
 

שרון123

New member
אני לא מכירה אף אחד מהם

אבל לדעתי הסיבה לכך שאצלך שלושתם באיבחונים וטיפולים, היא שאת אמא משקיעה, ומאד מאד מודעת לילדים שלך. יכול להיות שבמשפחה אחרת פשוט היו מזניחים את שני הבנים, לאור הקשיים עם הבת.
 

Diana M

New member
מחיקת תת שירשור

חברים יקרים מתנצלת על כי היה עלי לעשות שימוש באפשרות זאת. כפי שאתם יודעים היטב, לרוב היא מאוד חסר שימוש כאן, מפני שפשוט אין בה צורך. בואו ונמשיך ברוח המאפיינת מקום זה בדרך כלל.
 
למעלה