טרול טיפש.וכעת הדחפורים מגיעים
העובדה שאתה מקלל מעידה שקלעתי בול ונשארת בלי תשובהטרול טיפש.
תגיד, בן כמה אתה? מהסגנון הזה נגמלתי בגיל 10. ואני לא מקלל. קללה היא איחול שיקרא לך משהו רע. אבל אותך אי אפשר לקלל, כי אתה קוללת בטפשות, רשעות וחוסר יושרה איומים.העובדה שאתה מקלל מעידה שקלעתי בול ונשארת בלי תשובה
לקללה יש שתי משמעויות גם איחול משהו רע וגם מילה, בדרך כלל שם תואר, מעליבה.תגיד, בן כמה אתה? מהסגנון הזה נגמלתי בגיל 10. ואני לא מקלל. קללה היא איחול שיקרא לך משהו רע. אבל אותך אי אפשר לקלל, כי אתה קוללת בטפשות, רשעות וחוסר יושרה איומים.
לא נכון. זה שיבוש.לקללה יש שתי משמעויות גם איחול משהו רע וגם מילה, בדרך כלל שם תואר, מעליבה.
במילון לא מסכימים איתך.לא נכון. זה שיבוש.
במילון אינטרנטי. תבדוק באבן שושן..,במילון לא מסכימים איתך.
[URL unfurl="true"]https://milog.co.il/%D7%9C%D7%A7%D7%9C%D7%9C[/URL][/URL]
ממש לא.תגיד, בן כמה אתה? מהסגנון הזה נגמלתי בגיל 10. ואני לא מקלל. קללה היא איחול שיקרא לך משהו רע. אבל אותך אי אפשר לקלל, כי אתה קוללת בטפשות, רשעות וחוסר יושרה איומים.
זה איפיון.ממש לא.
בן זונה למשל זה איחול למשהו רע או קללה?
גם קשקשן ובלבלן שכל זה איפיוןזה איפיון.
נכון.גם קשקשן ובלבלן שכל זה איפיון
בחייך, ראית מי שאמרו עליו בן זונה שהיה באמת בן של זונה?זה איפיון.
לא אמרתי שזאת הגדרה עובדתית. אמרתי אפיון. גם כשמכנים מישהו "בן אלף", זה לא אומר שיש לו 1000 אבות.בחייך, ראית מי שאמרו עליו בן זונה שהיה באמת בן של זונה?
העיקר שהיסטת את הנושאלא אמרתי שזאת הגדרה עובדתית. אמרתי אפיון. גם כשמכנים מישהו "בן אלף", זה לא אומר שיש לו 1000 אבות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.