המכירות בארץ - בקרשים

SainTonix

New member
המכירות בארץ - בקרשים

התעניינתי לגבי כמות מכירות הדיסקים של גוד שארלוט בארץ, ואלה התוצאות. חנות המוזיקה "מוזיקה נטו" מדווחים שהם מכרו סה"כ 10-20 עותקים מהאלבום החדש! לפי הערכתם "האלבום האחרון שלהם מכר לא יותר מ-350 עותקים בישראל." נתונים לא כל כך משמחים ודיי מבאסים הייתי אומר. אבל אני שמח להיות אחד מה350 האלה =]

וואו ../images/Emo10.gif

מבאס . מאפס לנו כל סיכוי להופעה בארץ . טוב אני תמיד ידעתי שכדי לראות אותם אני אצטרך לגור בארץ אחרת
בקיצור, גם אני שמחה להיות אחת מה350 הללו . אבל גם אני התעניינתי בטאוור רקורדס אצלנו והמצב לא נראה כל כך רע . כלומר, כשהדיסק יצא הביאו משלוח, הלכתי לראות אחרי איזה שבוע ונגמר להם והם הזמינו עוד משלוח, ומאז עוד אחד . אני לא יודעת כמה דיסקים יש במשלוח, אבל לפי מה שאני ראיתי הם עשו כמה משלוחים . לא יודעת אולי אני סתם משלה את עצמי . גוד שארלוט צריכים פרסום פה .

../images/Emo220.gifרק?

מוזר, הם להקה שנשמעת מלא בארץ.. ואני לצערי לא יכולה להיות גאה מהסיבה שאין לי אותו בשל חוסר תקציב(כי הורי לא מרשים לי לבזבז מהכסף שלי על זה.. אבל בקרוב אני אלך עם אחי לקנות!) =]

LunacyFringe

New member
אז עובדים וקונים.../images/Emo3.gif

הם לא יכולים לומר לך מה לעשות עם כסף שאת הרווחת ועבדת עבורו.

../images/Emo220.gifהם לא מסכימים לי לעבוד זאת הבעיה..

הם אומרים שדיסקים זה בזבוז כסף, דונט ווארי, הצלחתי לשכנע את אמא לעשות לי חור שני באוזן ימין(אחרי שנתיים!!) אני אצליח לשכנע אותה לקנות לי איזה שלושה/ארבעה דיסקים.. ואחרי כל זה.. גם הסיידליפ לא יאחר להגיע!

LunacyFringe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כיף לך! לי תמיד יש אינפקציה. D: חחחחחחח כבר איזה חודש לא היו לי עגילים בתוך האוזניים. אני כל הזמן דוחה לשים את העגילים שוב כי אני לא רוצה שיכאב וירד לי דם.
כי חצי חור די סתום לי.

dirty look

New member
אוח...

אני לא אחד מהאנשים האלו
אבל זה לא אשמתי! אני מרוששת! אינלי כסף אפילו לט"ה (הלהקה האהובה עליי....)

אוי..

מבאס מאוד. רק 350? ואו.. דברו עם טאוור רקורדס או משהו, מוזיקה נטו זה באינטרנט אני חושבת ובטח יותר הגיוני שפחות ייקנו שם. --שמחה מאוד להיות חלק מה350 האלה. אלבום מדהים 3>

באסה :(

אבל הם כל כך טובים. הרבה יותר מכל הלהקות פאנק-רוק האחרות [לדעתי]. אוף! הדיסק האחרון די שונה מכל השאר, אבל הוא ממש יפה [: אני גם שמחה להיות אחת מ350 האנשים האלה :p

ואו.

זה ממש גרוע, אבל ממש. הם בחיים לא יבואו לארץ אם בסה"כ רק 350 עותקים נמכרו בכל אופן, גם אני גאה להיות אחת מה350 האלה :)

Zaider

New member
../images/Emo19.gif וואי, ממש לא טוב ../images/Emo4.gif

אבל אי אפשר לעשות הרבה, כי אי אפשר להכריח אנשים לקנות דיסקים... אני משמיעה לחברות שלי הרבה שירים והן דווקא אוהבות, אבל מקסימום הם ישמעו במחשב כמה שירים ולא ייקנו דיסקים. ויש הרבה כאלה, ששומעים שירים, ולפעמים גם ממש אוהבים את הלהקה אבל לא קונים את הדיסקים. בקיצור, זה לא אומר שיש 350 מעריצים ללהקה, פשוט לא הרבה קונים את הדיסק. חחח וכן זה כיף לדעת שאתה אחד מאלה שקנו את הדיסק D:

dana9j9j

New member
מי שרוצה... (=

שמעו... תרשמו "דיסקים" בגוגל.. תכנסו לאתר הראשון.. תרשמו בחיפוש "גוד שארלוט" (באנגלית) וזה ימצא לכם את שני הדיסקים האחרונים שלהם... וההבדל במחיר הוא שבחנויות זה עולה 10-20 שקל יותר...(זה גם כסף) ואני חושבת שזה יוצא 50-60 שקל... ולדעתי זה הרבה יותר משתלם... ואני חושבת שהמשלוח לא עולה כסף... **אני ביקשתי מחברה שבטור מתנה ליומולדת תקנה לי את הדיסק החדש...כי הוא מ=ד=ה=י=ם!!....(=** מקווה שעזרתי לכל אלה שרוצים לקנות... דרך אגב... זה שאנשים לא קונים...זה לא אומר שלא אוהבים אותם... פשוט הם מורידים את זה השירים במחשב.. אז למה להם לקנות שכבר יש להם את זה .??!!

SainTonix

New member
מאותה סיבה שאת רוצה לקנות אותו

אבל אין מה להשוות בין מעריצים לבין סתם כאלה שאוהבים אותם, אני ישר קניתי את הדיסק איך שהוא יצא בלי לשמוע שום שיר מהאינטרנט כדי לא להרוס לי. אבל זה לא קשור, אני לא חושב שהבעיה היא שאנשים לא קונים את הדיסקים שלהם, הם פשוט לא מוכרים פה מספיק כדי שיקנו, אין מה לעשות עם זה, זה מצד אחד טוב כי לא יקרה מה שקרה עם MCR ויש כאלה שיגידו שזה לא טוב כי לא משמיעים אותם ברדיו והם לא יבואו לארץ. ולא דיברנו על זה שלא אוהבים אותם, יכולים לאהוב אותם, אבל לא להשקיע בזה 60-70 שקל..

LunacyFringe

New member
לא נכון בכלל!

אני מעריצה של גוד שארלוט כבר שנתיים, ויש לי רק 2 דיסקים שלהם. וגם את הדיסקים האלו אני מתחרטת שקניתי. יש אנשים שפשוט חושבים שדיסקים הם בזבוז כסף. למה אני צריכה דיסק בכלל? אם אני ארצה לשמוע במערכת סטריאו/דיסקמן אני יכולה פשוט לצרוב. זה לא שמערצים של להקה מסויימת חייבים לקנות דיסקים של אותה הלהקה או משהו. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה בכלל.

SainTonix

New member
נו אוקי אבל ככל שיש יותר מעריצים ככה יש יותר

סיכוי שיקנו את הדיסקים שלהם. אני גם מסכים שהרבה מאוד לא אוהבים לקנות דיסקים בגלל זה התעשייה של הדיסקים דיי גוססת. 2 דיסקים זה ממש לא רק, זה מכובד ביותר, זה אות תודה ללהקה בעיניי. הייתה לי אפשרות לקנות המון דיסקים בארה"ב, בחרתי את של מדינה לייק אחרי ההופעה שלהם ורק בגלל שאני חושב שהם עושים עבודה מעולה ובאמת מגיע להם שאני אוציא עליהם כסף, צריך להכיר את הלהקה כדי להחליט להוציא עליה 60-70 שקל במקום לאכול איזה 2 ארוחות מקדונלדס או לראות 2 סרטים. דיסקים זה לא סתם עוד דיסק צרוב עם מוזיקה, זה הרבה יותר מזה... לפחות בעייני

../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

אצלי זה יותר כיף, כי ברגע שקניתי דיסק מסוים, אני מרגישה שאני לוקחת חלק מהדבר המדהים שהאמנים שאני כ"כ אוהבת עשו. זה כיף, זה אות הזדהות כזה, ולא מזלזל כמו רק להוריד שירים, שאז זה כמו לזרוק את כל מה שהאמן עשה לפח.

למעלה