המכללה להוראה טכנולוגית - שלום שלום

הדס49

New member
המכללה להוראה טכנולוגית - שלום שלום

לכוולם - לא ראיתי פה בין שאלות המתקבלים למיניהם את השם הזה - המכללה להוראה טכנולוגית או קאלישר. מכללה קטנה ומצויינת לעיצוב מוצר , גרפי ותלבושות ואביזרים. סתם שתדעו

shiran bell

New member
שאלה בקשר למכללה..

אני ב-י"ב ורציתי לדעת מאיזה גיל אפשר להתקשר למכללה האם זה דורש מבחני קבלה. והאם ישנם חוגים שאת מכירה וממליצה עליהם באזור המרכז. תודה שירן.

הדס49

New member
בקשר

אני לא יודעת על עיניין גיל - אבל מה שצריך זה תעודת בגרות מלאה ופסיכומטרי. המכללה נמצאת בת"א : ליד כיכר מילאנו לומדים העיצוב והקולנוע ובקאלישר אומנות. יש מבחני קבלה - תיק-עבודות ומשימה במקום . תלוי במס' המעומדים כי אנחנו מכללה קטנה - 40 סטודנטים לעיצוב במחזור. מחלקת העיצוב כוללת : עיצוב מוצר, גרפי ותלבושות ואביזרים. אני סטודנטית שנה ב' אם את צריכה משהו , בכיף

shiran bell

New member
זה נשמע ממש מעניין

ליודעת אם תוכלי לעזור לי בזה.. אבל שאני מציירת תלבושות קשה לי לצייר את הגוף לפני זה ככה שתלבושות לא יוצאת ממש יפה איך אני יכולה לצייר תלבושות ברמה גבוהה יותר וגוף.

ניתן לרכוש ציורים מיוחדים

לאופנה שעליהם מציירים את דוגמאות הביגוד.תנסי בחנויות של ספרי עיצוב , יש חנות אחת מעולה בטשרניחובסקי בת"א, ליד השוק, תגידי לבחורצי'ק ששלחו אותך מקונספט- האקדמיה לעיצוב, הוא יתן לך הנחה... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה