המכללה למנהל

שניל1

New member
המכללה למנהל

סליחה שאני שואל הרבה שאלות התבוננתי בידיעון וראיתי כי יש קורסי חובה מי שמתחיל השנה זה 104 נז חובה ועוד 46 בחירה שמותכן 8 נז מאשכול תרבות , 16 חובה מאשכול שיהפוך להיות נושא ההתמחות ועוד סמריון אחד שנתי של 6 נז ביחד בבחירה יוצא 30 נז כלומר ישנה בחירה של עוד 16 נקודות האם אני חייבת לקחת ב16 נז סדנאות וקלינקות , תקנו אותי אם אני טועה לא ראיתי שיש חובה לקחת אותם או שב16 נז אני יכולה לבחור כל דבר שבא לי (טלח). תודה מראש

rabbit1

New member
ההגבלות הן כאלה:

אתה חייב לקחת 16 ש"ס מהאשכול שתבחר, ומתוך זה 6 חייבות להיות סמינריון (כלומר חובה שהסמינריון יהיה באשכול שבחרת). חוץ מזה, בנפרד, יש לך חובה לקחת 8 ש"ס מאשכול משפט ותרבות. מעבר לזה - אתה עושה מה שבא לך, לא חובה סדנאות וקליניקות, ממש לא. יש גם הגבלה למקסימום 30 ש"ס ממש]ט ותרבות (אני למשל לקחתי אותו בתור האשכול שלי, כלומר הכל אצלי מתאחד - בתוך ה-16 ש"ס של אשכול כבר יש לי סמינריון של 6 ש"ס וה-8 ש"ס שחובה על כולם לקחת מהאשכול הזה). לצערי הם מגבילים לעד 30 ש"ס סה"כ מאשכול זה (בשאר האשכולות אין הגבלה), וחבל כי אלה הקורסים שלדעתי הכי כדאיים, רובם לא משפטיים ולכן מעניינים יותר, לרוב אלה כל מיני הוגים, היסטוריה וכאלה.

למעלה