תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המכשיר על המשקפיים
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="זהבית135" data-source="post: 114431937" data-attributes="member: 2548342"><p>סיגנל "חלש" מהלולאה</p><p></p><p>היי רונה, אני קוראת את סיפורייך לא משום שאני זקוקה למכשיר כמו שלך, אלא משום שאני מכירה מישהו שמרכיב קשת עם משכשירים הולכתיים כבר שנים רבות, ותקוע עם הקשת הזו ולא מתקדם. הוא אינו שומע במכשיר סלולרי כלל אלא רק משתמש בסמס'ים, למרות שבחיי היומיום הוא מתפקד כמעט כמו אדם שומע. אבל זה רק דרך אגב. מה שנראה לי מוזר הוא, הסיפור שלך על לולאה שמעבירה סיגנל "חלש" לכאורה משום שהטלקויל נמצא ליד עדשות המשקפיים. לדעתי, מיקום אזור הטלקויל אינו משמעותי. מה שמשעותי הוא איכות הלולאה. ואם תחפשי, אולי תמצאי לולאה עם הגברה, כמו זו שאני רכשתי ממהל"ב לסלולרי. יש לה מתג הגברה של עוצמת הקול, כך שגם אם הסיגנל המגיע מהטלפון חלש היא יכולה להגביר אותו. בעיקרון, הלולאה הרי נמצאת על הצוואר, ומכשיר השמיעה על האוזן - במקרה שלך הוא כאילו ליד העין. זה אותו הדבר מבחינת העברת הסיגנל. לכן, אינני סבורה שאת צריכה להגיע למילב"ת,שלדעתי לא יפתרו לך דבר. את צריכה רק לולאה חזקה יותר. ועוד הערה: כל הסיפורים על "אימון" האוזן הם בבל"ת. אני קיבלתי אוזן חדשה ב"מתנה" אחרי שהצלחתי להרכיב עליה מכשיר דיגיטלי כשכל הניסינות להרכיב עליה מכשיר אנלוגי במשך השנים כשלו. במשך 35 שנה האוזן הזו לא היתה "פעילה", ושמעתי מכל האודיולוגים את סיפור ה"אוזן שמתנוונת אם לא משתמשים בה". בקיצור, אחרי שהצלחתי סוף-סוף למצוא מכשיר דיגיטלי, פשוט הרכבתי אותו והתחלתי להתרגל לצלילים החדשים באוזן. זה לקח לי כחצי שנה שבה שמעתי בהתחלה מוזר, ולאט-לאט השמיעה הפכה יותר ויותר טבעית והשתלבה בשמיעה שקיבלתי מהאוזן השנייה. לא עשיתי שום "אימונים" - פשוט הרכבתי את שני המכשירים יחד כל הזמן. זה תהליך של הסתגלות טבעית של המוח ואין צורך בשום אימונים. עם הזמן, האוזן ה"חדשה" הפכה להיות הדומיננטית אצלי, והיום - אחרי שנתיים וחצי- התפקוד שלי הרבה יותר טוב מאשר לפני כן. אין מה לומר, שוב - שחלק מסיפורי האודיולוגים הם שטיויות במיץ. הם לא יודעים על מה שהם מדברים! אוזן שמתנוונת? שטויות! אימוני שמיעה? שטויות! אוזניה שצריך להחליף כל שנה? שטויות במיץ עגבניות! אוזניה קשה יכולה לשמש אותך אפילו 30 שנה. אז תקשיבי לי, ולכי לחפש לך לופ טוב יותר, והקשיבי לכל מכשיר אודיו - רדיו, MP, טלוויזיה - שאת רוצה בשתי האוזניים, ותשכחי מתרגילים. זה יבוא עם הזמן, השמיעה הטובה יותר. בהצלחה רבה!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="זהבית135, post: 114431937, member: 2548342"] סיגנל "חלש" מהלולאה היי רונה, אני קוראת את סיפורייך לא משום שאני זקוקה למכשיר כמו שלך, אלא משום שאני מכירה מישהו שמרכיב קשת עם משכשירים הולכתיים כבר שנים רבות, ותקוע עם הקשת הזו ולא מתקדם. הוא אינו שומע במכשיר סלולרי כלל אלא רק משתמש בסמס'ים, למרות שבחיי היומיום הוא מתפקד כמעט כמו אדם שומע. אבל זה רק דרך אגב. מה שנראה לי מוזר הוא, הסיפור שלך על לולאה שמעבירה סיגנל "חלש" לכאורה משום שהטלקויל נמצא ליד עדשות המשקפיים. לדעתי, מיקום אזור הטלקויל אינו משמעותי. מה שמשעותי הוא איכות הלולאה. ואם תחפשי, אולי תמצאי לולאה עם הגברה, כמו זו שאני רכשתי ממהל"ב לסלולרי. יש לה מתג הגברה של עוצמת הקול, כך שגם אם הסיגנל המגיע מהטלפון חלש היא יכולה להגביר אותו. בעיקרון, הלולאה הרי נמצאת על הצוואר, ומכשיר השמיעה על האוזן - במקרה שלך הוא כאילו ליד העין. זה אותו הדבר מבחינת העברת הסיגנל. לכן, אינני סבורה שאת צריכה להגיע למילב"ת,שלדעתי לא יפתרו לך דבר. את צריכה רק לולאה חזקה יותר. ועוד הערה: כל הסיפורים על "אימון" האוזן הם בבל"ת. אני קיבלתי אוזן חדשה ב"מתנה" אחרי שהצלחתי להרכיב עליה מכשיר דיגיטלי כשכל הניסינות להרכיב עליה מכשיר אנלוגי במשך השנים כשלו. במשך 35 שנה האוזן הזו לא היתה "פעילה", ושמעתי מכל האודיולוגים את סיפור ה"אוזן שמתנוונת אם לא משתמשים בה". בקיצור, אחרי שהצלחתי סוף-סוף למצוא מכשיר דיגיטלי, פשוט הרכבתי אותו והתחלתי להתרגל לצלילים החדשים באוזן. זה לקח לי כחצי שנה שבה שמעתי בהתחלה מוזר, ולאט-לאט השמיעה הפכה יותר ויותר טבעית והשתלבה בשמיעה שקיבלתי מהאוזן השנייה. לא עשיתי שום "אימונים" - פשוט הרכבתי את שני המכשירים יחד כל הזמן. זה תהליך של הסתגלות טבעית של המוח ואין צורך בשום אימונים. עם הזמן, האוזן ה"חדשה" הפכה להיות הדומיננטית אצלי, והיום - אחרי שנתיים וחצי- התפקוד שלי הרבה יותר טוב מאשר לפני כן. אין מה לומר, שוב - שחלק מסיפורי האודיולוגים הם שטיויות במיץ. הם לא יודעים על מה שהם מדברים! אוזן שמתנוונת? שטויות! אימוני שמיעה? שטויות! אוזניה שצריך להחליף כל שנה? שטויות במיץ עגבניות! אוזניה קשה יכולה לשמש אותך אפילו 30 שנה. אז תקשיבי לי, ולכי לחפש לך לופ טוב יותר, והקשיבי לכל מכשיר אודיו - רדיו, MP, טלוויזיה - שאת רוצה בשתי האוזניים, ותשכחי מתרגילים. זה יבוא עם הזמן, השמיעה הטובה יותר. בהצלחה רבה! [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המכשיר על המשקפיים
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה