תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המכשיר על המשקפיים
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="רונה140" data-source="post: 114437148" data-attributes="member: 2956755"><p>זו הבעיה עם המכשירים ההולכתיים העוצמה</p><p></p><p>כנראה בגלל גודל המיקרופון והטלקויל שיותר קטנים העוצמה פחותה מאשר במכשיר שמיעה רגיל. אני משווה את הסיגנל אפילו למכשירים אנלוגיים שהיו לי. יש לי לולאה עם הגברה כפי שכתבתי לצלף ועדיין האות יחסית חלש לאוזן זו. כששמתי את הלולאה ממש ליד הטלקויל במשקפיים שמעתי טוב. בגלל זה אני מחפשת פיתרון איך להחזיק את הלולאה על המשקפיים. כרגע כל השמיעה שלי היא רק באוזן ימין בנגן או באף.אם וזה מאוד מתסכל. אני מקווה שאני טועה, אבל לפי דעתי אני צריכה כיוון של המשקפיים לעוצמה גבוהה יותר אם ניתן לבצע זאת. עדיין אני לא יודעת אם נניח אני אשים אף.אם ואכוון רק את אוזן שמאל למצב T כמה ומה אני אשמע. אני ממש לא רוצה ללכת לניתוח באהא רק בגלל שאין לי עוצמה מספיקה במכשיר הזה. אני גם לא רוצה שהאוזן הזו לא תשמע. לא נלחמתי 3 שנים במערכת הרפואית כדי לקבל משהו שהוא פחות מהשיקום המלא והטוב ביותר. גם אני חושבת שצריך זמן ללמוד איך לשמוע, אבל אם אני לא יכולה לדאוג שאוזן ימין תהיה בריאה כל הזמן, ויהיה לי מצב שנניח אני אשמע רק בצד שמאל לכמה ימים בגלל דלקת, אין לי את הפריבליגיה לחכות. אני צריכה שאוזן זו תהיה מסוגלת להבין דיבור בצורה מלאה ולכך אני זקוקה לעוצמה מספיקה גם במיקרופון וגם בטלקויל שכרגע אין לי.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="רונה140, post: 114437148, member: 2956755"] זו הבעיה עם המכשירים ההולכתיים העוצמה כנראה בגלל גודל המיקרופון והטלקויל שיותר קטנים העוצמה פחותה מאשר במכשיר שמיעה רגיל. אני משווה את הסיגנל אפילו למכשירים אנלוגיים שהיו לי. יש לי לולאה עם הגברה כפי שכתבתי לצלף ועדיין האות יחסית חלש לאוזן זו. כששמתי את הלולאה ממש ליד הטלקויל במשקפיים שמעתי טוב. בגלל זה אני מחפשת פיתרון איך להחזיק את הלולאה על המשקפיים. כרגע כל השמיעה שלי היא רק באוזן ימין בנגן או באף.אם וזה מאוד מתסכל. אני מקווה שאני טועה, אבל לפי דעתי אני צריכה כיוון של המשקפיים לעוצמה גבוהה יותר אם ניתן לבצע זאת. עדיין אני לא יודעת אם נניח אני אשים אף.אם ואכוון רק את אוזן שמאל למצב T כמה ומה אני אשמע. אני ממש לא רוצה ללכת לניתוח באהא רק בגלל שאין לי עוצמה מספיקה במכשיר הזה. אני גם לא רוצה שהאוזן הזו לא תשמע. לא נלחמתי 3 שנים במערכת הרפואית כדי לקבל משהו שהוא פחות מהשיקום המלא והטוב ביותר. גם אני חושבת שצריך זמן ללמוד איך לשמוע, אבל אם אני לא יכולה לדאוג שאוזן ימין תהיה בריאה כל הזמן, ויהיה לי מצב שנניח אני אשמע רק בצד שמאל לכמה ימים בגלל דלקת, אין לי את הפריבליגיה לחכות. אני צריכה שאוזן זו תהיה מסוגלת להבין דיבור בצורה מלאה ולכך אני זקוקה לעוצמה מספיקה גם במיקרופון וגם בטלקויל שכרגע אין לי. [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המכשיר על המשקפיים
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה