המכשיר שמעביר עולמות

ענתר

New member
המכשיר שמעביר עולמות

בפרק בו הם נמצאים בעולם מצרי הם מפספסים את הגלישה ובורחים בעזרת המכשיר של המצרים הפרק אחרי זה הם מגעים לעיר שנקראית גן עדן פיקששתי את ההתחלה, האם מוזכר שם המכשיר? או עוזבים את הנושא?

rocket

New member
אם אני לא טועה,

הם פשוט ממשיכים להשתמש בטיימר של המצרים ...

ענתר

New member
חשבתי שהפורום כבר מת

סיקרן אותי הטימר הזה אבל כנראה לא מזכירים אותו הרי מדוע שיהיה לטיימר הזה אותה בעיה כמו לטיימר שלהם? ובכלל צריך להיות להם שני טימרים, כי שלהם צריך להיות עדיין אצלהם.

Th3onE

New member
היה הסבר באותו פרק

לטיימר נשאר עוד זמן והם עשו מה שהם עשו בפרק הראשון-פתחו לפני הזמן. וככה המידע נפגם והם צריכים לגלוש שוב באקראי... כנראה לא שמרו כי הטיימר התאפס ל29 שנים.. אני בכל מקרה הייתי לוקח :p

ענתר

New member
גם אני הייתי לוקחת

תודה על ההסבר ומה עם הפרק היום? לא הבנתי מהיכן הגיע הפרופ פתאום?

Th3onE

New member
הפרק של אתמול..

אני זוכר שגלבטרון רשם פה הסבר מבחינת ההפקה. ההסבר מבחינתהתוכנית היה בהתחלה, וייד התעוררה בבהלה ואמרה שיש לה סיוטים על העולם מתחת לאדמה שהם ביקרו בו. ורמברנט אמר "מתי תספרי לי מה עשית שם עם קווין?" ואז כל הסיפור התחיל. העולם הזה היה מלפני מותו.

ענתר

New member
כנראה שפיספסתי את שתי הדקות של וויד

ורמי רעיון לא רע, להרוג את הפרפ. ולהביא פרקי זכרונות ללכת עם ולהרגיש בלי

ממ לפי מה שאני יודעת

לשחקן של הפרופסור היו הרבה בעיות עם ההפקה של התכנית ובגלל זה הורידו אותו או שהוא החליט להתפטר,אחרים יודעים יותר טוב ממני

cundason

New member
אכן

כמו שנאמר היחסים בין הפרופסור לצוות ההפקה לא היו טובים בלשון המעטה.. הפרופסור הנתגד את הכיון שהתוכנית הלכה אליו-שהיתה לטענתו מסחרית מדי,ופחות ופחות הגיונית. כמו כן אם אני לא טועה (גלבטרון יוכל לאושש) היה איזה עניין שהשחקן שגילם את הפרופסור רב באיזה שהיא מסיבה עם אחד מעוזרי ההפקה (שהצטרפו בזמן מאוחר יותרלתוכנית). חוץ מזה הם רצו להפוך את הצוות ליותר צעיר וסקסי,בגלל זה הוסיפו את הדמות של מגי,על חשבון הפרופסור,הכי מבוגר בחבורה...

ענתר

New member
חבל שלא שמעו בדעתו

אשמח כמובן לשמוע מגלבטרון יש לו ידע רב. אבל עכשיו ברור יותר, האמת שאולי בעיני הבנים זו הוספה, אבל לי כבר נמאס מהריב בין מגי ווויד, והגיע הזמן שיתפסו את הרע (לא זוכרת איך קוראים לו), זה כבר משעמם

cundason

New member
זאת ועוד ../images/Emo58.gif

אני חושב שהסדרה שנהרסה הכי הרבה בעקבות חילוקי דיעות ותככים בתוך הצוות היתה הסדרה הזו-סדרה עם פוטנציאל אדיר שפשוט הלך והשתבש,בצורה מעריכית,וכאמור בגלל תככזים ומריבות בין חברי הצוות-השחקנים וההפקה. אני זוכר שכשגלבטרון הביאא בזמנו את התסריט (המהמם!! והמדהים) שהיה אמור להיות לסדרה,פשוט נפעמתי,מהצורה בה הכל נהרב והשתבש. למקרה שאת לא יודעת (
!!) בעונה 4 וויד גם היא כבר לא מופיעה,וכל זאת בגלל שמאחורי הקלעים השחקניות שגילמו את מגי וויד (לא זוכר שמות כרגע) לא הפסיקו להתקוטט. מגי היתה הדמות האהודה יותר,ולכן היא נשארה. כמו כן קווין בעצמו לא מופיע בעונה 5 (מה הטעם בסדרה בלי קווין<??) בגלל שצוות ההפקה רצה להפטר מקולין (גולם ע"י אחיו של אוקונול שגילם את קווין) או שלפי התסריט הוא היה אמור להיות ה"רע" של העונה החמישית. בקיצור כמו שאמרתי הסדרה הולכת ומשתבשת,ולא באופן ליניארי,ולכן אני תמיד מפסיק לצפות אחרי העונה השלישית,זה פשוט מעצבן.

ענתר

New member
תודה על המידע

אני לא מכירה את התסריט המקורי. ואני לא בקיעה מאחורי הקלעים, תמיד מעניין לשמוע כשאני רואה סידרה, עוברים לי בראש תסריטים דמיונים שהייתי עושה הפרק הראשון שראתי בגולשים עם הזמן, היה המצאת האנטיביוטיקה, וזה היה פרק טוב, וקיוותי שלשם הסידרה הולכת חבל שהרסו אותה, אני אמשיך לראות את הסידרה כל עוד יתאים לי בזמן

למעלה