המכשפה הגיעה

Theodora100

New member
המכשפה הגיעה

בלילה הגיעה המכשפה. אני כל כך שונאת אותה! למעלה משלוש שנים חיה בסינוסואיד בין תקווה גדולה לאכזבה תהומית. לא מבינה מאיפה שואבת כוחות לעלות למעלה ולמלא את עצמי בתקווה חדשה לקראת החודש הבא. לפני יומיים החום התחיל לרדת וכבר הבנתי ששוב, החודש זה לא יקרה. היום כבר יצרתי קשר עם הפרופסור לטיפול הבא. יומיים וחצי של דיכאון וכבר מכינה את עצמי לחודש הבא. מרגישה כל כך חלשה, כמעט פתיה, ומצד שני מאיפה הכוחות לחודש נוסף? כל חודש ברור לי ש"החודש זה יקרה!" וכל חודש מתבדה מחדש. לפעמים תוהה אם המציאות הזו תשתנה בכלל, או שעליי להתרגל ולקבל שככה זה. יש נשים שיש להן ויש נשים שאין ולא יהיה להן. אולי אני בסטטיסטיקה שאין להן...

haych

New member

כ"כ מבינה אותך! למרות שאני רחוקה (בינתיים) מלהיות במצבך, אבל גם אני בכל השנה הראשונה הייתי ברעל ולא נתתי לכשלונות להפיל אותי, ובחודשים האחרונים פיתחתי אדישות כזאת ואני כבר לא אופטימית כשמגיע הזמן בחודש, להיפך, ברור לי שזה לא יעבוד אז כבר אין לי חשק לנסות. רציתי להתחיל בקימפו"רים מאתמול אבל הייתי ממש עייפה. יכולתי להתעלות על עצמי ולעשות רק מה שצריך בלי למרוח את זה, אבל פשוט לא התחשק לי וגם אני במחשבות של יש נשים שיש להן ויש כאלה שאין להן.

זכור לי שאת בטיפולים לא מעט זמן, בהזרעות אם אני זוכרת נכון? דיברתם על מעבר ל- IVF?

Theodora100

New member
אדישות כמסך עשן

יש תקופות של אדישות - נקמפר כי צריך וכו', אבל בתוך תוכי התקווה קיימת, והאכזבה לא מאחרת לבוא. יש תקופות שאני מוצאת את עצמי ממש זועמת. זועמת על הפרסומות של סימילאק, זועמת על השכנה ששוב בהריון אחרי שבכתה לי שנה שלא מצליח לה והינה כבר השני בדרך, זועמת על החברות לעבודה שמתבכיינות שהילד בכה והילד שוב חולה והילד שוב בחופש וכבר אין לה כח, זועמת על אמא שמורידה סטירה מצלצלת לילדה שלה שהעזה לעשות לה סצנה בקניון ואיך בכלל יש מתנות כאלה לאנשים שלא יודעים מה לעשות איתם. ביררתי את התנאים לאימוץ - לא יאומן מה צריך לעבור בשביל לאמץ ילד. קורסים! את מאמינה? מתסכלת מסביב ולא מבינה למה אנשים שכ"כ רוצים ילד וכבר עוברים דרך כל כך ארוכה וקשה עוד צריכים לעבור קורסים, כשיש נשים שבדרך הטבע מתייחסות בצורה כ"כ מצלקת כלפי הילדים שלהם. ולמה לי זה לא קורה? מה זו הקארמה המטופשת הזו? אוף....
&nbsp
היום הפרופסור יגיד לי מה הפרוטוקול החדש ואבקש התחלת תהליך ל-IVF. מסתבר שצריך לקבל אישורים מהקופה ולשם כך צריך בדיקות. אני לא רוצה לפספס את החודש, אז החודש כנראה יהיה שוב טיפול לייט ונתחיל לגלגל IVF כדי שחודש הבא, אם יהיה צורך, כבר נהייה על הסוס. יותר מאוחר אהיה יותר חכמה.

haych

New member
הכעס שלי עכשיו הוא על עמרי כספי ושני רודמן

ה-הו-רסים!
שהתחתנו לפני שניה וחצי והיא כבר בהריון...

העיקר שכשהתחלנו לנסות בעלי אמר שיש לו הרגשה שזה לא ילך לנו בקלות, ואני אמרתי שיש לי הרגשה שדווקא כן... אוי, כמה שטעיתי...

אני מקווה שה IVF יביא עמו את ההריון המיוחל, אבל עוד יותר מקווה שלא תצטרכי להגיע לזה ושהסבב הקרוב יהיה מנצח.
בהצלחה היום!

Theodora100

New member
הצחקת אותי

על אמת. מי אלה? אני עד כדי כך זקנה? חשבתי שאני די אין...
איך אמרה לי אישה יקרה (שעברה דרך ארוכה מאוד עד האימהות) - יש כאלה שרק פותחות את הרגליים ונקלטות, פו ויש ילד ויש כאלה שמתבשלות עם זה שנים.
&nbsp
מקווה שאם את לא פו, אז את פוו אבל בטח לא פוווווו :)

haych

New member
חחח

ועמרי כספי הוא כדורסלן ישראלי שמשחק ב nba. נישא לאחרונה לשני רודמן המהממת.

Atlantis K

New member
גם אני לא בעניינים

פעם אחרונה שגרתי בישראל הכל היה סביב יהודה ונינט :)
&nbsp

JB217

New member
שולחת לך חיבוק מחזק!

מבינה אותך ממש, אנחנו נכנסנו עכשיו לשנה שלישית של ניסיונות ... אני גם לפעמים מרגישה ש"יש נשים שיש להן ויש נשים שאין ולא יהיה להן" וזה ממש מעציב אותי וכל הודעה או שיחה על זה מעלה לי את הסעיף כי איך הן מעיזות בכלל לדבר כשכבר יש להן או משהו בסגנון... מאוד מנחם ומחזק שיש את הקב' הזאת ולדעת שאת ממש לא לבד! גם העניין שיש את כל האפשרויות הטכנו' מעודד...
יש לאמא שלי חברה שהם לא הצליחו המון שנים להביא ילדים היא לדעתי בת 40 ומשהו נכון להיום ובעלה באיזור 50. הם השתמשו בשרותי פונדקאות בגאורגיה ונולדה להם בשנה שעברה ילדה וממש בתחילת החודש ילד (ילדים ביולוגית שלהם ביצית שלה וזרעון שלו) :) המדינה אפילו נותנת הלוואה ללא ריבית שאפשר להחזיר במהלך 5 שנים. זו אמנם אופציה לא פשוטה והכל אבל טוב שגם אותה יש :)
ובלי שום קשר ממש מקווה שיצליח לכם בקרוב ושהכל יבוא על מקומו במהרה!

Theodora100

New member
תודה בובית

אכן מנחם, קבוצה מבורכת.
מחזיקה לך גם אצבעות חזק חזק

למעלה