המכשפה טרם הגיעה. שאלה למבינים.

שחר חדש

New member
המכשפה טרם הגיעה. שאלה למבינים.

לא ברור לי מה קורה פה. לפני 23 ימים בדיוק היה ביוץ (לפי בדיקה של ערכה ביתית). מאז, שתי בדיקות דם הראו בטא שלילית, אבל מחזור - אין. זה יכול להיות? עד היום המחזור הגיע לי בדיוק - אבל בדיוק 16 יום אחרי הביוץ. מה קורה פה? האם הערכה טעתה? יכול להיות? לקוראי ההורמונים - במקרה עשיתי 5 ימים לפני "יום הביוץ" המשוער בדיקת דם ואולטרסאונד. אולי הנתונים יגידו לכם משהו לגבי האם יכול להיות שהיה ביוץ מספר ימים אחר כך: tsh - 2.41 lh- 14.8 e2- 287 פרוגסטרון - 3 הזקיק היה 14 מ"מ. האם יכול להיות ש - 5 ימים אחר כך היה ביוץ? תודה. פ

עמית@

New member
בהחלט יכול להיות שהיה ביוץ

ומצד שני, אם אין מחזור, תמיד יכול להיות שלא היה ביוץ. ואולי הביוץ היה מאוחר משצפית, ולכן העיכוב בכל מקרה אם עדיין לא תקבלי, תגשי לרופא, אולי יש לך ציסטה או משהו שמשבש את התמונה ההורמונלית ומונע מחזור

שחר חדש

New member
עמית - מליון שאלות ../images/Emo3.gif

ציסטה עשויה לעכב מחזור שצריך להגיע, על אף שהיה ביוץ? (אף פעם לא היתה לי ציסטה...
) אמאל´ה. לאיזה ערכים צריכים להגיע ההורמונים כדי שיהיה ביוץ? אולי אני אבין את זה אחת ולתמיד. תודה.

עמית@

New member
אני לא בטוחה במיליון אחוז בכלום ../images/Emo3.gif

בדברים כאלה רצוי להתייעץ גם עם רופא (אף על פי שכולנו יודעות את התורה
) ציסטה יכולה לשבש איזון הורמונלי היות והיא מפרישה הורמונים משלה (זה כמובן לא מחייב שתהיה לך אחת כזו!) אין רמה אחת של ערכים שבה יש ביוץ, הE2 תלוי בכמויות הזקיקים שלך, הפרוגסטרון- מעל 15 בערכים חדשים ו5 בישנים. מכבי משתמשת בישנים. אני תמיד מתבלבלת.. אבל לפי הנתונים שלך זה נראה בפיקוגרם (של מכבי) כדאי ללכת לרופא לעשות US- שיהיה בהצלחה עמית

למעלה