המכשפה מתעתעת - שמצוץ של תקווה

שחר חדש

New member
המכשפה מתעתעת - שמצוץ של תקווה

ביום שלישי - 10 ימים אחרי ביוץ שנחזה באמצעות ערכה ביתית לגילוי ביוץ - בטא שלילית (מוקדם מדי, אני יודעת, אבל שפיות דוחה המתנה. לא התאפקתי). היום יום שני, 17 יום אחרי ביוץ ו - אין מחזור. אין סימן למחזור. אפילו לא רמז קטנטן של מחזור. יכול להיות? אולי? סיכוי קטנטן?

בטח שיש סיכוי. למה לא?

אולי תלכי לעשות בדיקת דם כדי לדעת בוודאות מה קורה? אני לא הייתי מצליחה להתאפק 17 יום...

יפעתי&

New member
אולי ואולי, תבדקי שוב - איך הצלחת

להתאפק עד עכשו????????? הלוואי מקווה מאוד בשבילך לשחר של יום חדש...

שחר חדש

New member
למה לא בודקת שוב? תסמונת בת יענה

כי כל עוד אני לא בודקת, זה עדיין יכול להיות חיובי... שהמכשפה תכריע!!! וגם - קצת סקפטית בגלל השלילי ביום שלישי. בכל זאת מספיק 10 ימים בשביל הבטא, לא? שחר

נועם@בת

New member
עשרה ימים אחרי ביוץ, זה לא תמיד

מספיק לבדיקת הריון ביתית. נכון שהם אומרים שכן- אבל מזה הם מתפרנסים. שיוווו, שחר, צריך איזה סיפתח לפורום בפרדס. תעשי לנו נחת. לכי מחר לעשות בדיקת דם. ככה גם תראי שהבטע עולה יפה והכל תקין.
נועם

מרב.

New member
שחר-

ובכל הימים האלו, מהיום העשירי עד היום ה-17, לא עשית ולו בדיקה אחת?? רק על זה מגיע לך צל"ש
כן, קיים סיכוי קטן, קלוש, ואולי גדול וענק. כל זאת לא נדע... עד מחר. לכי לבדיקת דם מחר, אנחנו נכסוס ציפורניים בשבילך מחזיקה אצבעות, מרב

מיכל ק-ש

New member
שחר, עוד לא רצת לעשות את הבדיקה? ../images/Emo3.gif

וואוו. איזה איפוק! בטח שיש סיכוי. תבדקי ותעדכני!!! אולי כבר סוף סוף תהיה פה מישהי שתעשה לנו קצת כיף על הנשמה.

שחר חדש

New member
מיכל, קוראים לאיפוק הזה פחד ../images/Emo3.gif

אין לי כנראה כח להתאכזב. אבל מחר מתוכננת בדיקה. תודה שאתם איתי. שחר.

שחר חדש שנה חדשה ותינוק חדש ../images/Emo15.gif

איזה כיף שששש שלא יבואו השדים אני מחזיקה לך אצבעות תזכרי הבטחת לנו תינוק אחד לפחות... כחלכלת

למעלה